כ רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא - דף 2 - סקס אדיר

רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא

11
לUDDLA01: היה נעים ביותר לקרוא את הדיווח כמו גם את השקעת הזמן בתגובות הציבוריות ליתר המגיבים. יישר כח! כיף לראות כתיבה נקייה ואינטיליגנטית בפורום הזה, לצד גל העלגות העכור, שקיים גם הוא. עשית לי את היום עם הדווח שלך (והגם שאינה בעלת חזה ענק - תנאי לרעייה בשדות זרים מבחינתי, עוררת אצלי חשק לא מבוטל ואף סקרנות). נחתום בברכת "שמור על זיקפה!"
I fart in your general direction

רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא

17

אודלה .

אהבתי את תגובתיך אבל לא את מעשיך , הריי אם קיבלת מחבר פורום את המספר והוא ביקש ממך לא להפיץ אותו. קרי להמליץ ל4-5 אנשים עליה .

אז מדוע עשית את ההפך ועוד שלהבת את כל הקוראים פה בפורום. הריי רמת הכתיבה שלך וההשקעה מעידים על כך , שהחוויה הייתה טובה לא רק סובייקטיבית והרמה שלך גבוהה מהממוצע כאן.

מיותר לציין שזה בדיוק מה שקרה . אני לא הייתי בין אלה שביקשו ממך את המספר בפרטי.

אבל אנשים משולהבים גם ככה וכעת עוד יותר סביר להניח שיהיו נלהבים ואגואיסטים ולא יקשיבו להמלצות שלך ,בקיצור ישראלים.

סתם בתור דוגמא , היו כאן המלצות דרג ב של שלוש שורות אבל בין השורות ניתן היה לקרוא שמדובר במשהו די טוב . וכשהגעתי לבחורות המדוברות היה עלייהן לחץ רציני מאוד.

להבא כשאתה משחרר מספר תעשה זאת טיפין טיפין כמו שהבטחת נאמר תבטיח שתתן ל5 אנשים בשבוע לא יותר.

בנוסף מן הסתם יפנו אלייך בפרטי גם בלי שתבקש .

עם כל זאת טוב שכתבת ושהצטרפת לפורום, אתה מוזמן לכתוב לי גם בפרטי ויחלש גל ההודעות אני אתן לך המלצה טובה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”