ובכלל זה אולי המקום גם לומר כל הכבוד להנהלת הפורום שלקחה פורום שבור ומרוט והפכה אותו לפורום המוביל בתחום
כ
ובכלל זה אולי המקום גם לומר כל הכבוד להנהלת הפורום שלקחה פורום שבור ומרוט והפכה אותו לפורום המוביל בתחום
אין ספק שאתם ראויים לתואר מדווחים אמינים עם עתיד ,
ברכות להנהלה על הפידבק
מזל טוב
אנטוניו, יוניקורן ולקסר
ותודה על הדיווחים והתרומה שלכם לפורום
אני מצטרף לאיחולים.
אישית בשבוע שעבר השתמשתי מהמלצתו של יוניקורן ונהנתי .
סתם שאלה מסקרנת ליוני קורן כמה עלו לך כל הביקורים?
אהההההה........ אני קצת הרבה נבוך....
ואווו!!! איזה מעמד!
אני מרגיש כמו בטקס חלוקת דרגות בצבא...
. אפרופו צבא - מעניין מה המפקדים שלי מהצבא היו חושבים על זה שהעלו אותי למעמד הקצינים כאן...
חחחחחחח
'קצין בצבא השגלים'...חחחחחח.....
טוב, "אחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי"... עכשיו ברצינות:
מאז שגיליתי את הפורום המדהים הזה חוויתי הצלחות מדהימות עם בחורות מדהימות עוד יותר, ואין סיכוי שהייתי חווה אותן ללא הפורום. את האתר סקסאדיר הכרתי מזמן(הרבה לפני שנרשמתי לפורום) ואף הייתי מתעדכן ומחפש לעצמי לפעמים דברים מעניינים במדורי הליווי והדירות הדיסקרטיות. אבל אף פעם לא שמתי לב, ולא התייחסתי כלל לריבוע הכחול הזה שמופיע בצד השמאלי התחתון של האופציות באתר ושמו 'פורום סקס בשטח'. ובטח שלא ידעתי איזה אוצר ענק
מתחבא לי כאן מתחת לידיים. אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום(אגב, שמעתי עליו ממש במקרה) ופשוט הייתי המום מהשפע שמצוי כאן
. הרגשתי כמו ילד שנכנס לחנות ממתקים
. במשך שבועיים הייתי צופה פאסיבי וממש חרשתי על המידע בפורום, ובקושי הצלחתי לעכל את כמות החומר האדיר והמעולה שיש כאן
. עד שהחלטתי להצטרף ולהירשם, והשאר היסטוריה
.
אני מודה שבהתחלה לא רציתי ממש לדווח. אמרתי שעדיף לשמור על החוויות כאן לעצמי. אבל מהר מאוד הבנתי שלא ייתכן שאני אהיה פרזיט שרק שואב מידע לעצמו ולא משתף אחרים, בעוד אחרים מדווחים על חוויות חיוביות כדי שחברים נוספים ייהנו, וגם שליליות כדי שחברים אחרים כאן לא יחוו נפילות חלילה. קלטתי מצויין את הרוח השיתופית של הפורום והחלטתי לשתף ובכך לתרום גם מעצמי לחברים כאן ולפורום הנפלא הזה, שרק בזכותו חוויתי שרשרת הצלחות מדהימה.
להנהלה בראשות עמית: מודה לכם על הבעת האמון. כמו שאמרתי ואומר שוב - תותחים אחד אחד!!!
תמשיכו בעבודה המסורה והמצויינת שאתם עושים כאן.
רק בזכותכם הפורום הזה הוא ברמה כל-כך גבוהה.
לכל החברים: תודה ענקית על המחמאות, ותודה ענקית נוספת לכל אלו שהמליצו.
תמיד שמח שאתם נהנים מהדיווחים ומפיקים מהם תועלת
, ואני מבחינתי מתחייב להמשיך לעבוד במלוא המרץ
ולדווח על-מנת שגם אתם תוכלו להנות
.
ליוניקורן ואנטוניו - ברכות חמות לשניכם. כולנו כאן יודעים כמה אתם ראויים לזה.
וכמובן - תודה לכל הבנות הנפלאות שהכרתי בזכות הפורום הזה. את רובן אין סיכוי שהייתי מכיר ללא הפורום.
לסיום: אימרה חכמה שאמר לי סבי ז"ל, ונחקקה בזכרוני:
כל אדם מת. לא כל אדם חי באמת.
לילה טוב לכולם מ - LEXER CEASAR
ליוניקורן הוא יודלה
סיני ועוקר הרים
המפיץ מעינותיו חוצה
וממימיו שותה כל העדה
ממרומי חיפה ועד שוחות פלורנטין
מסייר, דוגם ומתאהב לשעה
שלמה המלך פרנס אלף נשים
ולא ברור מה עשה איתן באמת
ואילו אצל יוניקורן מורנו
כל מכחול ושפורפרת מתוארים בהרחבה
אין כמוך הראוי לאות הכבוד
מי יתן ותזכה לשגל עוד ועוד
ולטוחן : דבריך היוצאים מן הלב נכנסים ללב הקורא, אכן ספרא וסייפא במקום אחר.
ברכות לזוכים שהרוויחו ביושר ומשגלים את המעמד,וגם בזכות הדיווחים
מלאי הכבוד והערכה לשותפות הנכבדות,יחס הגון ומוערך מבטיח את שיתוף הפעולה וההנאה לכולם.
וכמו שהנסיכה טלי אומרת המשך הבלאגאן...
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”