כ 1000 שח ישראלית פרטית - דף 2 - סקס אדיר

1000 שח ישראלית פרטית

11
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=לשונאי]אחים של גברות
תיקון קטן - היא לא מתה על סקס היא מתה על כסף . הכל הצגה [/QUOTE]
בזה יש מצב שאתה צודק
מישהי שמתה על סקס, כמו שקרה לי עם בחורה עובדת פרטית שהכרתי, לקחתי אותה פעמיים והיא נהנתה, אבל נהנתה באמת ולכן בפעם השלישית כשהשארתי לה את הכסף אמרה שהפעם זה היה בשבילה ולא לקחה כסף
זאת בחורה שמתה על סקס ולא על כסף
אגב לא! לבקש! ממני! את! הטלפון! של! הגברת! הנ"ל!!!!!!
לא!!!!!
היא כבר לא עובדת, אני מדגיש לא עובדת!!!
תודה
[/QUOTE]
אבל מקסימום, אם היא מתה על סקס, זה כבר לא משנה שהיא לא עובדת
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

1000 שח ישראלית פרטית

13
Hello to everybody, I went there today, the lady is 37 years old, 1.65 for 70 kgs, short blond hair, not a top model but not ugly also but this is not my taste, too big for me so I tell her sorry and went back home, for 1000 Nis there is a lot of better opportunities.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

1000 שח ישראלית פרטית

14
[QUOTE=foudelabite]Hello to everybody, I went there today, the lady is 37 years old, 1.65 for 70 kgs, short blond hair, not a top model but not ugly also but this is not my taste, too big for me so I tell her sorry and went back home, for 1000 Nis there is a lot of better opportunities. [/QUOTE]
את האמת יצא לי לדבר הגברת. עושה רושם שהיא לא הרבה זמן בזה וזה רק הכנסה נוספת לא עיקרית שלה לכן גם לא פירטה את כל התפריט מה כן מה לא.. היא בהחלט לא זונה אלא מישהי שמוכנה לקבל תמיכה "חצי נחמה" לא זונה אעלק..חח
מהה שכן באתר דייט 69 יצא לי להתכתב עם עוד מישהי בחורה צעירה עולה חדשה מרומניה קוראים לה אנה. שלחה לי תמונות הבחורה כוסית ברמות גרה ליד בית ינאי. מבקשת 1800שח למפגש כאילו WTF. כוסית כן אבל לא מצופה בזהב יאלה שחררי.. בקיצור לא שיחררה טלפון רצתה שנמשיך עוד להתכתב ואחר כך לקראת תיאום היא תדבר איתי בטלפון. נראה לי מוזר בשביל סכום כזה בחורה לא משחררת ויותר מדי התכתבות. כל ההתכתבות רק באנגלית כי היא באולפן עדיין. לא היה לי סבלנות להמשך התכתבות ראיתי שהיא לא יורדת במחיר אז ירדתי מהעניין..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

1000 שח ישראלית פרטית

15
כשהזיין עומד השכל בתחת ... דיברת עם הסוכן שלה שבשביל כמה מילים יפות באנגלית העלה את המחיר ואתה מהסקרנות/חרמנות מתלהב...
נכון שאנחנו הגברים הרבה פעמים משלמים בשביל הסיפור ולא העבודה
אבל יש גבול...

1000 שח ישראלית פרטית

16
הקטע ההזוי שאתמול שאלתי אותה שאני מעוניין להגיע ורציתי לדעת אם היא יכולה להתפשר במחיר..מה אתם חושבים לא הייתה מוכנה להתפשר לא על שקל..
אז FUCK IT..לא חסר ברוך השם יש בערימות..חח

1000 שח ישראלית פרטית

20
[QUOTE=אחים של גברות]הגברת בבית ינאי כוסית עולמית
אבל לא שווה את הכסף
יש בדייט 69 כמה מטריפות
[/QUOTE]
כן היא גרה עם חבר ושאלה אם אהיה מעוניין שהוא יסתכל או יצטרף..WTF כאילו שהמחיר גם ככה לא מספיק גבוה מכדי שעוד מישהו יחגוג ?..
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”