כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 12 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

113
מצטער להצטרף לתלונות של רביםעל הברזות אנגלינה בזמן האחרון.
קבעתי איתה לשני בעשר וחצי ונשארתי בחוץ ללא תשובה לטלפון. הסתלקתי לאחר זמן קצר וצילצלתי שנית ב12
ענתה ואמרה לי כי פשוט לא התעוררה. כנראה שזו חוזרת להיות השיטה אצלה. אנו צריכים כנראה לנקוט לתקופה מסוימת בשיטה שעבדה בתעשיות אחרות: שביתת צרכנים

114

אוי אנג'לינה...

הייתי אצלה פעם אחת - ואמנם זה נהיה כבר נדוש, ואמנם אמרו זאת כבר רבים לפני - אבל היא

פשוט מ-ה-מ-מ-ת! יש את הגוף הסקסי ביותר שיצא לי לראות (ולכל המלעיזים - יצא לי לראות לא מעט ),

ועצם החוויה איתה מדהימה ומרטיטה - מעל שעה של חוויה בלתי נשכחת.

אין מילים לתאר את החוויה - היא פשוט יודעת איך לגרום לי להרגיש כמו מלך, ולהתייחס אליה כמו

אל מלכה (ואוי, איזה יחס זה היה ).

נכון, המחיר שהיא גובה לא זול - אבל היא שווה כל מחיר! אין מה להשוות שעה אחת עם

בחורה מדהימה כמו אנג'לינה לשעות רבות הרבה יותר עם בחורות אחרות, ממוסחרות, שכל מה שהן רוצות שאנו נבוא, נשלם, נעשה את התרגיל שלנו פעם פעמיים ונלך.

אנג'לינה היא לא כזאת - נותנת את ההרגשה שהיא רוצה אותך, וגורמת לך לרצות אותה עוד יותר....

בקיצור, אני כבר יצרתי עימה שוב קשר ומתכוון לקבוע למועד המוקדם האפשרי...

lazerquest2009-7-22 9:15:49

116

בדרך כלל איני מדווח, אלא במקרים מיוחדים, אך מצאתי לנכון לדווח על המפגש שלי עם אנג'לינה.

הייתי אצל הנסיכה אנג'י.

אני יכול להעיד, כי במפגש עם אנג'י, חוויתי את אחת החוויות היותר טובות, והיו לי די הרבה חוויות.

אנג'י אינה מוכרת סקס, השילוב של הסקס שהיה מעולה, עם היחס והרצון שלה לתת פשוט, שילוב מנצח.

שיתוף הפעולה שלה עם הפרטנר פשוט מהנה ומענג ברמות גבוהות, כמו כן נותנת הרגשה של GFE ב - 100%.

למרות גילה הצעיר יחסית, ניתן להבחין בקלות שהיא אינטלגנטית, אשת שיחה ומאוד מעניינת.

הגוף שלה פשוט מהמםםםםםםם.

יופי אקזוטי משגע לטעמי ( ענין של טעם אישי ).

לא אפרט את שחוויתי בפרוטרוט, אך אומר כי היה שווה כל שקל ואת כל הזמן שבעולם.

המפגש איתה ארך כשעתיים, השאיר בי טעם של עוד, אין לי ספק שבקרוב, אנסה שוב להגיע אליה, למרות שהודיעה כי היא יוצאת לחופשה.

אנג'י את נסיכה !!!!!!

ysysys

117
יש למישהו מושג מתי היא חוזרת. אנטוניו ?הטוחן ?אולי להנהלה?אנא ממכם תנו סימן חיים לגביה דווקא שהחלטתי לדגום ולתת דיווח מפורט ואמין מאוד היא יצאה לחופשה .. (שלא תביני לא נכון אנג'י אני מאחל לך את החופשה הכי מהנה ) אך מתי גם אני יפגוש נסיכה אמיתית ולו לפעם אחת בלבד
מקווה שגם אני יהנה

119

הבישן והעדין וה
אני חושב שאם תתכתב איתה בפרטי תוכל לקבל פרטים.

אני גם מאמין שכשהיא תחזור לקבל לקוחות כמנהגה היא תרשום הודעה בפוסט שלה.

כולנו צריכים חופש, אנג'י תחזור מהחופשה במלוא הדרה ותמשיך להיות נסיכה כפי שהיא.

אמיר כהן
כתוב לה בפרטי ותוכל לקבל התייחסות.

קח בחשבון שהיא בתקופת חופשה.

ysysys

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”