להנהלה- זה בסדר, האידיוט לא שווה יותר מדי דיבורים, חבל על האנרגיה, סיימתי עם זה!
לאביחי- איתך סיימתי יא טמבל, חבל לבזבז עליך הודעות!
כ
להנהלה- זה בסדר, האידיוט לא שווה יותר מדי דיבורים, חבל על האנרגיה, סיימתי עם זה!
לאביחי- איתך סיימתי יא טמבל, חבל לבזבז עליך הודעות!
לפני יומיים ביקרתי את אנג'לינה והנה הדיווח:
התקשרות:
התקשרתי לתאם יום לפני וקבעתי להגיע בשעה 16:00. באותו יום, כאשר ראיתי שלא אצליח להגיע ב16:00 התקשרתי לדחות והפקיד באדיבות דחה לשעה 17:30. בסך הכל לא הייתה שום בעייה של תאום.
הגעה:
הגעתי בשעה הנקובה, אך כשהתקשרתי הפקיד אמר שאנג'לינה בממתינה ושאנסה עוד כמה דקות. לאחר 5 דקות עדיין הייתה בממתינה וכעבור 5 דקות נוספות הודיע לי הפקיד שהיא תקועה בפקק בדרך הביתה מהלימודים והתנצל. בסופו של דבר עליתי בחצי שעה איחור, אבל כל משך הזמן הזה היה איתי קשר והפקיד ברך אותי על הסבלנות והתנצל על העיכוב.
המפגש:
פתחה לי את הדלת בחורה מהממת וחייכנית, לבושה מעין קומביניזון שחור ועקבי פלטפורמה גבוהים, שחומה, שיער שחור חלק, עיניים גדולות ושפתיים בשרניות. היא ביקשה ממני לשבת ולהרגיש בנוח והציע לי לשתות. אני לקחתי כוס וודקה והיא וודקה עם רד-בול, והתיישבה על הספה מולי. הסלון חדש, ציורים על הקיר וטלוויזית פלזמה גדולה שדלקה עם מבזקי חדשות כנשכנסתי, אך מיד כובתה. דיברנו כרבע שעה בנוחות מוחלטת, שיחה שהפגיה כל מתח ורק הגבירה את הציפייה. הטלפון צלצל כמה פעמים, אך היא לא ענתה לו. היא טענה שאני הלקוח הראשון שהיא מציעה לו אלכוהול. האמנם? והמשיכה ואמרה שכיוון שגם היא קצת הסתחררה מהמשקה שלה היא במיוחד פתוחה איתי.אחר כך שאלה אם אני צריך מקלחת. כמובן שעניתי בחיוב. שאלתי אותה אם היא רוצה שאשלם לה עכשיו והיא ענתה שאין צורך, אפשר בסוף.
אחרי שיצאתי נכנסתי לחדר השינה המחומם והיא שאלה אם עדיין יש מים חמים כי גם היא רוצה להתקלח. בינתיים חיכיתי בחדר השינה ולאחר כמה דקות היא הגיחה ערומה ורטובה אל החדר וקפצה למיטה, מיד מפשקת את רגליה ומתחילה לגעת בעצמה. אני עוד לא הספקתי להתאושש מההלם של מראה החזה המדהים שלה והיא כבר מושכת אותי אליה. אנחנו מתחילים להתגופף ולהתנשק ואני יורד (עם עצירה ממושכת בחזה) לכיוון הכוס שלה. היא חצי יושבת במיטה ואומרת לי "בעדינות" ואני מציית, נוגע ברפרוף במקום שבו היא מראה לי. היא מחזיקה את הראש שלי עם יד שמאל, מכוונת את העוצמה והקצב של הליקוקים, ועם יד ימין פותחת את השפתיים שלה. לאחר זמן מה היא נשכבת לאחור ומכניסה אותי לפיה, אך מהר מאוד כנראה שהיא מעדיפה לענג את עצמה והיא מורה לי לרדת לה, "בוא תפנק אותי קצת" היו המילים המדויקות, בזמן שהיא תופסת תנוחה נוחה יותר על המיטה. אני שוב עושה כבקשתה ויורד לה תוך הדרכה צמודה שלה עם היד שתופסת את הראש ותנועות אגן למעלה ולמטה. בהתחלה אני תופס את עכוזיה, אך בשלב מסויים הידיים נמשכות לכיוון החזה היפהפה שלה. לאחר כמה דקות היא מפסיקה אותי ואומרת לי לשבת עליה. היא מתחילה למצוץ לי תוך כדי שהיא מעבירה את הזין שלי בין השדיים שלה. אני כבר קרוב מאוד לגמור, אבל היא אומרת לי בקול הרך שלה שהיא עוד לא רוצה שאני אגמור, שהיא רוצה להרגיש אותי בתוכה. מה אני אגיד לכם, שחקנית טובה או חרמנית גדולה, זה לא ממש משנה, אבל זה עובד.
אנחנו חוזרים לעוד מזמוזים כדי שאני אוכל להרגע, אני שוכב מאחוריה, מעביר את הזין שלה על התחת שלה ותופס את החזה שלה מאחור תוך ליקוקים של הצוואר שלה. היא יורדת לי שוב ומבקשת לשים קונדום. כיוון שכבר נרגעתי אני אומר לה להמשיך למצוץ לי ואחרי כמה דקות מסכים לקונדום.
היא מלבישה אותו עם הפה ונשכבת כך שאוכל לעלות מעליה. אני נכנס אליה במיסיונרית ומהר מאוד גומר. היא מנקה אותי ונשכבת עם חיוך גדול, פורסת את זרועותיה ומשכיבה אותי לצידה תוך שהיא ממשיכה לגעת בעצמה. אנחנו מדברים כמה דקות על סרטים, ממש שיחת חולין כיפית, תוך שאני מלטף אותה בכל הגוף. בשלב מסויים היא מגניבה מבט למטה ורואה שאני מוכן לעוד סיבוב. היא מבקשת ממני לעלות עליה שוב כדי שתוכל למצוץ לי כי היא מאוד נהתה מזה קודם, אבל מבקשת שלא אגמור לה בפה. בזמן שאני עליה, היא מורה לי לעשות לה ביד, שוב תוך הדרכה צמודה של קצב. להפתעתי הרבה, מהר מאוד אני מרגיש רטיבות בין האצבעות שלי והאנחות שלה כבר לא נראות לי מזויפות.
אחרי כמה דקות היא יוצאת להביא קונדום ואני שומע מהחדר השני שהיא עונה לטלפון ואומרת לאמא שלה שהיא תחזור אליה אחר כך. היא חוזרת לחדר השינה עם חבילת קונדומים חדשה, זורקת אותה על המיטה ואורמת לי לפתוח אותה בזמן שהיא יורדת בין הרגליים שלי ומוצצת לי. אני נאבק עם עטיפת הפלסטיק של החבילה והמציצה שלה לא מקלה על הריכוז שלי. בסוף אני מצליח, היא מלבישה עלי עלי קונדום ונעמדת בדוגי. אנחנו מזדיינים ככה עד שאני גומר.
אני נכנס להתקלח. כשאני יוצע היא עדיין ערומה, מכוסה בשמיכה קטנה על הספה וצופה בחדשות. הייתי חייב לזוז, אז אני משלם לה, היא מנשקת אותי על הפה ואנחנו נפרדים.
סה"כ הייתי שם קצת למעלה משעה ולא היה שום לחץ, נראה שהייתי יכול להישאר שם אפילו עוד בלי שהשעון יפריע. האווירה הייתה מאוד ידידותי, GFE אמיתי.
אני בודאי אחזור
טוב, אחרי כל הרעש סוף סוף נפגשתי עם אנג'לינה. אין מה לומר, חוויה מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!!
אני בקושי מצליח לכתוב - האצבעות עדיין רועדות מהתרגשות, הגוף כולו צמרמורת, הראש בקושי מתפקד, ואני כולי עדיין המום מהמפגש איתה. פשוט נסיכהמלאכיתיפייפיה, כבר לא מוצא מילים לתאר את עוצמת המפגש איתה. כל הזמן אני משחזר בראשי את מה שהלך שם. לא יודע, מין הרגשה מוזרה כזאת בגוף ובנפש, כמו שרבים לפני כתבו - היא משאירה רושם כביר ואפשר בקלות להתאהב בה.
אפתח בזאת שאנג'לינה עצמה ביקשה ממני למקרה שאכתוב על המפגש - שאדווח לכם שהיא לא הייתה פנויה כ"כ בשלושת השבועות האחרונים בגלל "בלאגן" בדירתה ובלו"ז הכללי שלה שקשור ללימודיה ולחייה האישיים. הבנתי שהרבה חברות וחברים לספסל הלימודים באים לדירתה כדי ללמוד ביחד כי זו תקופה לחוצה של מבחנים במכללה בה היא לומדת. נפגשנו בערב בחדר שהשכרתי לאחר שסיימה את לימודיה. כן, לצערי לא ביקרתי אותה בדירתה למרות שמאוד רציתי ואתם תבינו למה בהמשך.
ראשית כל, אפתח ב"מינוס" היחיד אצלה: ההגעה אליה באמת קשה. את הפקיד(שעושה עבודה נהדרת- מודיע על עיכובים, ביטולים וכו') כולכם כבר מכירים אני מניח, ובמשך שלושת השבועות האחרונים הוא ממש למד להכיר את קולי בע"פ מרוב שניסיתי לקבוע פגישה. אכן, הלו"ז שלה צפוף מאוד, וכפי שציינתי - מלבד עיסוקה כנערה עובדת, היא גם לומדת המון ובכלל יש לה חיים אישייים צפופים מאוד. "החלונות" בהם אפשר להיפגש איתה קצרים מאוד, והיא גם לא עובדת כל יום. אך כל עכבה לטובה, וה"מינוס" הקטן הזה נמחק לחלוטין ברגע שפוגשים אותה. כמה חברים כאן בפורום עודדו אותי בפרטי להמשיך ולנסות כי בסוף הדרך זה ישתלם לי, וזה אכן השתלם ובענק! על כך גם בהמשך.
אני מודה שהיו רגעים שכבר כמעט התייאשתי מניסיונותיי העקרים לראותה, ובכל פעם שזה קרה נכנסתי לפורום וקראתי שוב את התגובות המדהימות עליה כדי לזכור איזה ממתק מחכה לי בסוף. גם את תמונותיה בשרשור שבינתיים נחסם ראיתי ונשארתי עם הלשון בחוץ.
טוב, אז ככה: אחרי מס' דחיות בשל יום לימודיה הארוך, הפקיד מודיע לי שהיום היא אינה מקבלת בדירתה(הבהירה לי מדוע כשנפגשנו אח"כ, דיווחתי על כך בהתחלה) ורק נוסעת לבתים. אמרתי לעצמי שאחרי כ"כ הרבה ניסיונות אני לא מפספס את ההזדמנות וטסתי להשכיר חדר. אחרי כשעה בערך אני שומע דפיקה בדלת, פותח והנשימה נעתקה מפי...
הלסת פשוט נפלה לרצפה, אני עומד שם המום ומביט בהשתאות ביפייפיה השחרחורת-אקזוטית שניצבת מולי.ישראלית צברית שחומה, גבוהה(להערכתי 176-7 ס"מ), שיער שטני חלק, פנים חתוליות-מדהימות, רגליים ארוכות כשל דוגמנית, ישבן ברזילאי מגרה, והדובדבן-החזה המרהיב שלה. עומד, זקור וטבעי! הפרופורציות בגופה הן בדיוק הטעם שלי -יש קצת בשר לתפוס+המראה הכללי המהמם שלה שגם הוא בדיוק לטעמי(אני אוהב בחורות גבוהות בעלות מראה אקזוטי). הפעם האחרונה שראיתי איזו נערה עובדת שמשתווה לה במראה זה בתקופת המכונים הגדולים באיזור שונצינו שהותיקים מבינכם בוודאי זוכרים+פנינים פה ושם שפגשתי בדירות ובחיי האישיים. בכל מקרה ההלם עדיין ניכר על פניי, וכשאני עדיין ניצב מולה בדלת הדבר היחיד שאני מצליח לפלוט זה "וואו, את ניראית כמו דוגמנית", "תודה" אומרת לי המתוקה ונכנסת פנימה. היכרות נעשתה, הכסף החליף ידיים(למרות שהמדהימה אמרה שלא צריך עכשיו ואפשר לשלם בסוף) והתיישבנו שנינו על המיטה והתחלנו לשוחח. כאן נתגלה פלוס גדול נוסף שלה: כבר ציינתי שהבחורה סטודנטית, והיא אשת שיחה מאוד אינטילגנטית ומעניינת. בכלל לאורך כל המפגש איתה ההרגשה הייתה שאני עם ידידה טובה(GFE מעולה) ולא עם נערה עובדת. היא מתחברת לאנשים בקלות והתחושה לצדה היא הרבה יותר מסתם באת-שילמת-זיינת-גמרת-יאללה תן גז כמו במרבית הדירות/תיקתוקיות למינהן. התחושה היא ממש כמו איזה דייט מוצלח שזכית בו. כל אותה עת אני עדיין המום מיופיה ומרגיש כמו בתוך חלום שאני לא רוצה להתעורר ממנו. רק קיוויתי כל הזמן שלא יבוא מישהו ויעיר אותי מהחלום וכשאמרתי לה זאת היא חייכה ואמרה "יואוו, מספיק ,איזה חמוד!". ואני כל הזמן חושב על כך שעם המלאכית הזאת אני עומד לשכב בשעה הקרובה...לא יאומן, ההתרגשות עדיין ניכרת בי גם עכשיו....
דיברנו על הפורום, על איך שהגעתי אליה ממש במקרה, על החברים שעודדו אותי בפרטי להמשיך לנסות וגם על לימודיה ועל חברתה(שאנל)-שותפתה לדירה לשעבר, שגם היא הייתה נערה עובדת, ועליי שאני מנסה הרבה זמן לפגוש אותה(היא התנצלה על כך,אמרה שהייתה לה תקופה לחוצה כפי שציינתי, ואף הוסיפה ואמרה שהפקיד אכן סיפר לה על איזה "בחור מקסים" כדבריו שמנסה לראותה הרבה זמן). בכללי, אשת שיחה נעימה ומעניינת. אחרי שהשיחה מיצתה את עצמה היא רצתה להיכנס להתקלח(אני כבר התקלחתי לפני הגעתה). המלאכית החלה להתפשט וההלם שלי רק גדל יחד עם הזין(גרררררר... אני עדיין רועד שאני נזכר בה). התחלנו להתמזמז ולהתנשק קצת, וזה נמשך אגב לאורך כל המפגש, והיא אומרת לי "בוא אני ארד לך קצת שהיה לך על מה לחשוב בזמן שאני מתקלחת". הורידה לי את המכנס והחלה למצוץ כשהיא בדוגי עם הפנים אליי, ואני עם הברכיים על המיטה. החרמנות שלי הגיעה כבר לנק' רתיחה, והיא נכנסה להתקלח. המתוקה יצאה עטופה במגבת ואני ישר התנפלתי עליה כמו נמר, אך היא קצת עצרה אותי כדי לשים על עצמה בושם. המשכנו במזמוזים כשהמגע בעורה החלק והנעים רק מגביר לי את הלחץ למטה. הורדתי ממנה את המגבת והיא אומרת "קודם אני רוצה חיבוקי" נעמדנו התחבקנו והתמזמנו+צרפתיות קטנות, ואז והיא נשכבה על גבה כשאני יורד לאט לאט עם נשיקות מפנקות ומזמוזים לכיוון הכוס שלה, כשאני מתעכב קצת על החזה הגדול והמדהים שלה.
אני חייב לעצור כאן ולציין את קולה המיוחד והמפתה. מין קול סקסי וייחודי שקשה לתאר אלא כחתולה(או במקרה שלה נמרה) מיוחמת. במשך כל המפגש כשהיא דיברה/גנחה/צעקה הקול שלה תרם לא מעט להעמדת הזין שלי.
הגעתי לכוס המתוק של המלאכית והתחלתי ללקק אותו בדגדגן כשהיא מכוונת את ראשי עם יד אחת ובידה השנייה מענגת ונוגעת בעצמה תוך כדי דיבורים בסגנון "אני אוהבת שמלקקים לי", "תמשיך ללקק לי את הדגדגן", "אני עומדת לגמור", "אני כבר מרטיבה" ועוד כל מיני מטבעות לשון. הקולות שהשמיעה נשמעו לי אותנטיים ואם לא היא צריכה לזכות באוסקר על משחקה. הרעידות והווברציות בין רגליה רק גדלו ופתאום הרעידות הפכו להשתוללות קטנה, כשהיא מתקפלת תוך צעקות "אחחח... אייי.... אני גומרת". מיששתי לה את הכוס והיא אכן הרטיבה שם אך לא השפריצה. לטענתה משפריצה רק לפעמים. התהפכנו והנסיכה העניקה לי כשאני על גבי את אחת המציצות הטובות שקיבלתי(ללא גומי כמובן) שכללה גרון עמוק, ליקוקי ביצים וזין, התחככות עם השדיים בזין המתוח דום שלי, וגם אצבע שחדרה פתאום לישבני וכמעט גרמה לי לגמור. בכל הזמן הזה היא שכבה בצידי כשגבה מופנה אליי, זזה ונמרחה עליי כאילו עומדת לטרוף אותי מרוב חרמנות. לאחר מכן עברנו ל-69 אך היא ביקשה ממני לא לרדת לה כי היא לא אוהבת שיורדים לה אחרי שגמרה. אמרתי שלא אכפת לי ואני רק רוצה לראות את התחת המחרמן שלה קרוב אליי ולמשש אותו. עברנו לתנוחה זו כשהיא ממשיכה למצוץ וללקק את ביציי, ושוב הוסיפה אצבע עמוקה בתחת שלי, תוך שהתחת שלה מופנה אליי ואני ממשש ואף סוטר לו קצת מרוב חרמנות. לאחר שמיצינו גם את התנוחה הזו, התהפכתי על הבטן ובשלב מסויים נעמדתי בדוגי כשהיא המשיכה עם האצבע המענגת שלה בישבני ואף הוסיפה נשיקות בישבן ומשחקי ביצים שהרתיחו אותי שוב כמעט עד לגמירה.
בשלב זה היא שואלת "אני אזיין אותך או אתה תזיין אותי?" אמרתי לה שתרכב עליי קצת והיא שמה לי קונדום והחלה ברכיבה מטורפת עליי בכל מיני פוזיציות כשהיא זזה עם גופה הברזילאי ממש בקצב הסמבה. כל זה תוך גניחות אינסופיות מצד שנינו ובעיקר מצידה. עברנו למיסיונרית תוך שהיא מתחננת "אני רוצה שתזיין אותי ככה". חדרתי לתוכה והתחלתי לפמפם בקצב הולך וגובר תוך שהיא ממש "משתוללת" עם רגליה וגופה הגיב בויברציות נוספות תוך צעקות "אני מרטיבה שוב", "אתה מרגיש איך הכוס שלי מרטיב לך את הזין?", "אני שוב גומרת", "אני מתה על הזין שלך" ועוד. וואללה, הבחורה ממש נכנסה לעניין, השתתפה ויזמה בלי סוף ולא נתנה רק לי לעשות את כל העבודה. הרגשתי שאני מתפוצץ ושנייה לפני שהתזתי סילון הפכתי אותה במהירות לדוגי והישבן המחרמן שלה שוב התגלה לעיני. במהירות חדרתי אליה וזיינתי אותה כשהתחת שלה זז מולי בחושניות אדירה. השפרצתי בגומי כ"כ הרבה חומר שהוא ממש התנפח.
המתוקה נשכבה על גבה ואני הלכתי לנקות את הזין בשירותים. חזרתי ונשכבתי לצידה תוך שאני מתחיל שוב עם נשיקות מפנקות בכל גופה כיאה לנסיכה מהממת וסקסית כמוה. החמודה שיתפה פעולה ועשה רושם שממש התענגה מזה. הרגשתי מוכן לסיבוב שני למרות שהמתוקה הייתה צריכה קצת שיכנועים כי הייתה עייפה אחרי יום לימודים מתיש אך התחשבה בי כי חיכיתי באמת הרבה זמן לראותה. נשכבתי שוב על גבי והיא החלה למצוץ בתוספת ליקוקים ואצבע מחרמנת כמו קודם. הזין נעמד לי שוב, היא הלבישה קונדום ושוב רכבה עליי בפראות כמו קודם תוך שהיא אומרת "אני שוב גומרת", אני מרטיבה אותך אתה מרגיש?", ושוב החלו הויברציות המטורפות בגופה. התהפכנו כהיא שוכבת על ביטנה ואומרת "אני רוצה שתזיין אותי ככה". ומי אני שאסרב? חדרתי לתוכה בתנוחה זו והיא המשיכה בגניחותיה. מיצינו את התנוחה ועברנו שוב למיסיונרית כשאני מפמפם אותה בקצב מטורף שגרם לי להתחיל להזיע קצת(למרות שבכללי אני בחור עם כושר גופני מצוין. אתם מבינים למה היא הביאה אותי?). מיצינו שוב, ואני הופך אותה לדוגי ומחליט שאני גומר כך, עם התחת הברזילאי הזה שמרוח על חלציי. התחלתי שוב לזיין אותה תוך שאני אוחז במותניה בחוזקה, ומדי פעם נותן כאפות עידוד בטוסיק המגרה שלה. לבסוף הגעתי לשיא(שוב) תוך שכל שרירי גופי נמתחים ומתכווצים לנוכח עוצמת ההשפרצה, וגמרתי בגניחות משותפות שלי ושלה.
נשכבנו קצת לנוח וקמנו להתארגן ליציאה מהמלון. עכשיו תבינו למה אנו מצטער שלא ביקרתי בדירתה: ראשית כל, כמובן שהוצאתי יותר מהמתוכנן בכך ששכרתי חדר ולצערי לא נשאר לי כסף לטיפ בשבילה למרות שמאוד הגיע לה. המהממת חייכה שאמרתי לה "וואי, איזה באסה, אין לי כסף לטיפ בשבילך, וכ"כ מגיע לך", ואמרה לי שאין צורך ובפעם הבאה היא אפילו תעשה לי הנחה כי אני "בחור חמוד ומקסים" כדבריה.
וכאן הפואנטה- הבחורה הסבירה לי שהיא שונאת בתי מלון ולכן היום לא ממש הייתה "במיטבה"... נו... הייתם מאמינים? גם כשהיא "לא במיטבה" כדבריה היא השאירה עליי רושם שמסרב לדעוך עד עכשיו. המהממת הוסיפה ואמרה שבבית היא מרגישה הרבה יותר משוחררת כי זה המגרש הביתי שלה, ולטענתה אם היינו נפגשים שם הכל היה הרבה יותר כיפי ומשוחרר(כאילו שזה לא היה מספיק כיפי ומשוחרר גם ככה...). לסיכום היא הזמינה אותי בפעם הבאה לפגוש אותה ב"דירתה המהממת" כדבריה לחוות מפגש העולה בעוצמתו ממה שתואר כאן. הצעתי ללוות אותה למכוניתה והיא הסכימה ואפילו טיפה התלהבה ואני מצטט: "בטח, עדיף, נראה כמו זוג אוהבים" אחחחח... ממש רוקדת לי על כל החושים המדהימה הזאת. ליוויתי אותה למכונית בחניון ונפרדנו בנשיקות וחיבוקים+הבטחה הדדית למפגש הבא.
לסיכום, מדובר בבחורה מזן נדיר בארצנו. כוסית מהממת, מסוג הבחורות שמסובבות עד כאב את הראשים ברחוב, ישראלית מאמי-נשמה כזאת שיכולה בקלות להיות דוגמנית, בחורה חייכנית ומלאת אנרגיה, שבא לך לפנק ולנשק בלי סוף מרוב שהיא מתוקה. אכן דבר נדיר ומיוחד במינו.
לחברים יוניקורן ו-carebear תודה על התמיכה והעידוד בפרטי. אכן כפי שאמרתם הסבלנות בסוף תשתלם לי והיה שווה לחכות. אגב סיפרתי גם לאנג'לינה על השיחות עם חברים בפורום שאמרו לי לא להתייאש וציינתי בפניה שכבר בהגעתה הבנתי שהיה שווה לחכות כ"כ הרבה. בתגובה הודתה לי וחייכה במבוכה(מתוקה אמיתית...). היה שווה מאוד חברים, תודה לכם!
לכל השאר שעוד לא פגשו אותה עצתי לכם: אכן קשה מאוד להגיע אליה(כבר ראיתם מה עברתי בדרך), אך אל תתייאשו כפי שאני לא התייאשתי, וזה ישתלם לכם בגדול בסוף הדרך כפי שהשתלם לי. עדיף לכם לחסוך 2-3 כניסות לדירות/תיקתוקיות מסריחות שגם בקושי נהנים ובמקרה הטוב מעיפים אותכם אחרי 30 דקות(אם התמזל מאוד מזלכם). למרות שכבר ציינתי בהתחלה שגם במקומות מסוג זה כבר פגשתי יהלומים, אך באנג'לינה יש באמת משהו איכותי ומיוחד. אתם מרגישים ממש כאילו אתם עם החברה, היא מתחברת בקלות לאנשים, יפייפיה מדהימה ואצילית, נותנת את כל כולה במפגש, מוודאת שגם אתם נהנים ובכלל נותנת יחס אישי וסקס מהמשובחים שיש. אני נרשמתי לפורום כי נמאס לי מכל התיקתוקיות/דירות/משרדים(אותו חרא בד"כ), ורציתי למצוא לעצמי פרטיות איכותיות באמת. אנג'לינה בדיוק עונה לקריטריונים האלה ואף עולה עליהם בהרבה. ציפיתי לפי הדיווחים לחוויה עוצמתית ונדירה ובכל זאת היא הצליחה להפתיע אותי באיכויות הרבות שלה.
רק חברים, זיכרו להשאיר את הפוזות והאגו בחוץ. התייחסו אלי יפה ובנימוס ותקבלו משהו שאפשר בעיקר לחלום עליו בתחום שלנו. אז אחים יקרים שלי לפורום, שימרו עליה שלא תתקלקל לנו. היא נדירה ואין לנו הרבה כמוה. בחורה מיוחדת מזן משובח. כפי שכתב בשרשור זה סקסהאנטר-"נא להתנהג בהתאם!" מהרו אליה כל עוד היא עובדת.
ולך, אנג'לינה המלאכית המקסימה, אין מספיק מילים לתאר את מה שגרמת לי להרגיש. את אכן בחורה יפייפיה, מדהימה ומיוחדת. רק אל תקלקלי ותישארי מתוקה ומהממת כמו שאת. אני עוד אחזור, נשיקות!!!
המשך שבוע טוב לכולם.
אני חושב שההנהלה צודקת. זה לא לעניין שנעסוק בחייה האישיים של אנג'לינה בפומבי. כמו שציינתי בדיווח שלי עליה - גם לה יש חיים אישיים משלה מלבד עיסוקה הצדדי כנערה עובדת, ואין זה יאה שנדון בהם בפורום. אלה ענייניה הפרטיים שלה ושלה בלבד!
חברים, אין לנו הרבה כמוה. מדובר בבחורה מיוחדת ונדירה, אז בואו נתרכז בחוויה העוצמתית שהיא מעניקה ולא בחייה הפרטיים שהם אינם מעניינינו.
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”