רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא
22בחורה רוסיה נחמדה בת 30+ שעובדת בדירות מסאג'++ כבר כמה שנים טובות, לאחרונה עבדה בדיזנגוף 184.
נותנת שרות שבימינו נחשב למשובח ביותר אבל בעבר היה נחשב בינוני ומטה לזכותה יאמר שהוא חושני ואיטי ללא שום מילת תלונה ממנה ושהיא נהינת מזה שאתה נהנה או לפחות משדרת את הרושם הזה.
שמנמנה וחמודה אבל לא יותר מזה, אנחנו אישית לא סובלים את המציצה שלה אבל אחרים אהבו (מצד שני אחרים גם התלהבו משרון-בוגרשוב 18 אז כנראה יש לנו דרישות קצת יותר גבוהות).
בקיצור לא אלילת מין כפי שתוארה כאן אם כי על טעם ועל ריח חייבים להיתוכח
נותנת שרות שבימינו נחשב למשובח ביותר אבל בעבר היה נחשב בינוני ומטה לזכותה יאמר שהוא חושני ואיטי ללא שום מילת תלונה ממנה ושהיא נהינת מזה שאתה נהנה או לפחות משדרת את הרושם הזה.
שמנמנה וחמודה אבל לא יותר מזה, אנחנו אישית לא סובלים את המציצה שלה אבל אחרים אהבו (מצד שני אחרים גם התלהבו משרון-בוגרשוב 18 אז כנראה יש לנו דרישות קצת יותר גבוהות).
בקיצור לא אלילת מין כפי שתוארה כאן אם כי על טעם ועל ריח חייבים להיתוכח

23לכל המגיבים האחרונים, יש לי תחושה שאני מחמיץ משהו. מה הספור של האורלי הזו? למה MENINBLACK חושב שזה מצחיק, רק כי היא ותיקה והוא חשב שעומד לפגוש חדשה בתחום?
I fart in your general direction
25לא, כי ידעתי שהיא עובדת בדירת מאסגים ולא חשבתי שזאת הבחורה שבדיווח. היא
גם מכירה אותי,. בטח ציפיתי לראות בחורה חדשה בשבילי ולא מישהי שכבר זיינתי
אותה.
סתם היה קטע מצחיק.
גם מכירה אותי,. בטח ציפיתי לראות בחורה חדשה בשבילי ולא מישהי שכבר זיינתי
אותה.
סתם היה קטע מצחיק.
28אפילו שיודעים שזה סוג של כתיבה יוצרת ופנטזייה ולא יותר... אבל זה מאוד ארוך ומפורט מדיי
29אני דווקא אהבתי הדיווח. גם הסגנון, גם הפירוט. בהחלט דיווח סבבה.
וגם מי שלא אוהב הסגנון, לא יכול להכחיש שחוץ מהעדר מספר הטלפון (מסיבות מובנות), זה דיווח שנותן כל המידע שצריך...
וגם מי שלא אוהב הסגנון, לא יכול להכחיש שחוץ מהעדר מספר הטלפון (מסיבות מובנות), זה דיווח שנותן כל המידע שצריך...
30נשמע מאוד מפתה, ובאמת כל הכבוד על הדיווח המושקע...
אבל רק הערה אחת...
לא היתתי מתנשק נשיקות צרפתיות עם בחורה שמתמחה ברימינג.!