כ עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ

21
OSHENIK815 למרות שבד"כ אני נהנה ומעריך את הדיווחים שלך, הפעם אני עם אבישי.
טבעי ומתבקש שמסג'+בודי+עבודת יד(להלן יקרא בודי) יעלה פחות מזיון+מציצה שהם אקטים חודרנים יותר, בדומה לתוספת שתדרש לשלם על אנאלי ו/או גמירה בפה וכו'.
ברור שמדובר פה על תחום פרוץ ויש דוגמאות לכל הכיוונים ואיכות גם שווה כסף!
(ולפי התמונות היא פצצת על! ולכן אוסיף אותה לרשימת הביקורים הקרובה שלי וזאת למרות שהגבול העליון שלי לבודי הוא בד"כ 200 שח).
בדומה למבקר... השאיפה שלי היא להנות מבודי לעיתים קרובות וב400 שח שהצעת זה בלתי אפשרי וגם לא ריאלי - בסכום הזה אתה יכול לקבל הרבה יותר ותפנים גם שמגיע לך יותר
ואגב המבקר... אולי תשחרר לנו המלצה על משהו טוב
בכבוד רב,
RR

RoadRunner2009-2-4 13:35:37
חייב לרוץ...

22

או קיי - דגמתי היום את המקום ולהלן הפרטים.

כשהגעתי למקום - רח' נחלת יצחק 22 יש למעלה 2 בנות. אחת קטנה ורזה (ניראית תימניה) גוף סבבה אבל פנים משעממות עם שיניים עקומות. השנייה - בלונדינית טיפה מלאה אבל אני אישית לא מתלהב מבלונדיניות.

מה שראיתי שם - רחוק אלפי שנות אור מהדיווח של OSHENIK815 מה שמביא אותי למסקנה שהבחור לא מדווח אמת.

בכל המקרים אני יודע שהתמונות הן שקר וכזב? קיויתי שהפעם התמונה אמיתית אבל גם הפעם התאכזבתי.

עשיתי אחורה פנה אמרתי יפה שלום ושמרתי את הכסף בכיס.

23

לאוהב נשים- אתה טועה לגבי אושניק. כבר קראתי הרבה דיווחים שלו, הוא לא משקר ולא יחצ"ן, אבל כמו שהוא עצמו כתב למעלה לכל אחד יש טעם אחר. גם אני נתקלתי כבר לגבי שירז וגלית במתלהבים, ומצד שני בכאלה שלא פירגנו בכלל. סבבה. הלכת ובדקת. לא מצא חן בעיניך- זכותך.

יכול להיות שאם היית נכנס איתה לטיפול- היית משנה את דעתך.

סקס טוב הוא מהות החיים!

25
אבישי נכון שלכל אחד יש טעם שונה אבל אני הסתמכתי על הדיווח של OSHENIK815 שטען כי
"
זאת תמונה אחת מתוך ה-3. התמונה אמיתית. איכות התמונה כ"כ מעיבה על המציאות.כי המציאות - מ ע ל פ ת !!!"
אז זהו שלא !!!!!!!!!!
לקסר התמונה לא אמיתית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא רחוקה מאוד מאוד מלהיות אמיתית.

מה שיגרום לי מעתה להתייחס בחשדנות לדיווחים של OSHENIK815.

26

התמונות שלה אמיתיות לחלוטין- יכול להיות שהיא לא היתה ביום שהוא היה - והיתה מישהי אחרת שהזדהתה

בשמה, אני הייתי שם לפני כחודש ודיווחתי - לא יודע איפה הדיווח - היא אכן מדהימה - אבל לא זורמת למחוזות שאני רגיל בהם.

מייק

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”