כ רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא - דף 4 - סקס אדיר

רימינג מדהים , ואוראלי מיוחד בצפון תא

34

שלום חברים.

היום הלכתי לבקר את הבחורה.

ראשית כל תודה ליודל'ה על שהואיל בטוב ליבו לשחרר את המספר.

התקשרתי אליה בצהריים ובהוראתו של יודל'ה טענתי שקיבלתי את הטלפון דרך מישהו

שאני מכיר ולא דרך הפורום (לא יודע למה). ביקשתי לקבל פרטים,

ענתה ש-"40 דקות, 250 ש"ח." ושהיא נותנת פינוק מיוחד ומלא.

בגלל שידעתי פחות או יותר, (תודות לאחד הדיווחים המושקעים ביותר של יודל'ה!)

מה מחכה לי אמרתי אחלה והיא אמרה שהיא יכולה לקבל אותי בשעה 19:30.

יצאתי ישר מהמשרד ונסעתי לכיוון שלה.

נתחיל בזה שהדירה ממוקמת ברחוב ז'בוטינסקי בת"א באחד האזורים הקשים ביותר

שבהם ניתן למצוא חניה. הגעתי לאזור בשעה 18:50 ורק אחרי משהו כמו חצי שעה מצאתי חניה. יש שני חניונים די קרובים אבל באחד (חניון המאה) היה תור של איזה 50 רכבים ואני לא מגזים! ובשני לא היה מקום. בסופו של דבר אלת המזל מצאה לי חניה בכחול לבן...

הגעתי לדירה והיא פתחה לי את הדלת, אמרה שלום, חיוך, לחצה לי את היד ושאלה איך קוראים לי. עניתי #$%% והיא אמרה "נעים מאד אני אורלי."

מדובר בבחורה בת 30+, בלונדינית, שמנמונת, 170 ס"מ לערך, ציצי זקוף,

חטובה למרות שהיא מלאה, עור נעים מאד למגע למרות שבחלקו התחתון של הגב יש לה מין כתם גדול כזה, כאילו העור התקלף או משהו כזה או משהו בסגנון של מחלת העור שיש למייקל ג'קסון... מטופחת, מריחה טוב.

נכנסתי פנימה, דירה פרטית לחלוטין, דיסקרטי מאד, דירה לא מפוארת, קצת קורי עכביש על המדפים... דירה ישנה כזו אבל מטופחת.

שאלה אם אני רוצה לשתות משהו, עניתי "לא תודה", הצביעה על ספה ואמרה לי להוריד את הבגדים ולהניח אותם על הספה. אחרי שהתפשטתי היא ציוותה עלי להיכנס למקלחת ולנקות טוב טוב "אזור מסויים" (ככה היא הגדירה את זה). יצאתי מהמקלחת לתוך הסלון והיא ביקשה שאני אשכב על המיטה, החמאתי לה על איך שהיא נראית וכו' לחימום האווירה...

ביקשה ממני להסתובב על הבטן, התחילה למרוח אותי בשמן ועשתה לי מסאז', מדי פעם מיששה לי את התחת תוך כדי שהיא מפרידה בין פלחי הישבן לצדדים...

לדעתי זה השלב שבו היא בוחנת את האיזור ומקבלת החלטה אם כן או לא, הסבר בהמשך.

אחרי איזה 5 דקות כאלו היא פתאום "נעלמת מאחורי" באותו הרגע פשוט עצמתי עיניים

והתחלתי להריץ סרטים שהנה, עוד רגע אני הולך לחוות את מה שיודל'ה תיאר...

בשלב הזה אין לי מה לומר כי אני חושש לעשות עוול עם מה שיודל'ה כתב בדיווח שלו.

חבר'ה, אין מילים!. הבחורה הביאה לי רימינג מהסוג החושני, המרגש, המרטיט, מעביר הצמרמורות המטורף ביותר שידעתי. אקסיות כאלו ואחרות, ואפילו ניקול שעושה הכל לא הצליחו להגיע להישגים שלה מבחינת התחושות והרגשות שעברו עלי באותם רגעים.

היא פשוט מקצוענית בצורה שקשה לתאר במילים ואני חושב שאפילו יודל'ה לא הצליח להמחיש במילים את מה שהבחורה הזו יודעת לעשות. זה איך שהיא עושה ולא מה שהיא עושה.

הבחורה ליקקה לי את הביצים ואת התחת כשאני שוכב על הבטן אולי 20 דקות בלי הגזמה.

אחרי זה היא הביאה אותי למצב של דוגי, ומצצה לי שהיא מתחתי, ליקוקי ביצים, רימינג, ועוד ליקוקי ביצים בצורה שהיא מכניסה אותם לפה ועושה את מה שיודל'ה קורא לו "ליקוק שקיק התה" (גדול! )

אחרי עוד איזה עשר דקות כאלו שאני גונח כמו כלבה מיוחמת. היא ביקשה ממני להסתובב.

שמה לי כרית קטנה מתחת לישבן, והמשיכה למצוץ וללקק אותי, אפילו את הבית שחי שלי היא ליקקה, הזוי, מטורף ומדליק, אין מילים. לאחר כמה דקות היא נשכבה לצידי כשהיא על הצד,

ביקשה ממני להושיט את היד שלי, שמה לי שמן על האצבעות וביקשה ממני להכניס לה אצבעות, הכנסתי... לא יכולתי להתרכז בכלום, פשוט הכנסתי לה אצבעות בצורה הטובה ביותר שיכולתי, היא גם אוננה במקביל לזה שאני מכניס ומוציא לה אצבעות, חבל רק שהכוס שלה ע-נ-ק נשבע לכם שהרווח בין השפתיים שלה (בכוס) עומד על כמה סנטימטרים! תחושה מוזרה כזו, אני מדדתי שלוש אצבעות רווח... אחרי איזה עשר דקות נוספות היא התחילה בזיוף האורגזמה הכי לא אמין שנתקלתי בו מימיי. בסרטים הכחולים הגרועים ביותר שראיתי לא היה ניסיון כל כך עלוב לזייף אורגזמה. אבל חשוב לתת לה קרדיט על הניסיון לתת לנו הגברים תחושה טובה. אחרי ה"אורגזמה שלה" היא אומרת לי שעכשיו תורי לגמור.... שאלה אם אני רוצה לגמור לה בין הציצים או בפה, עניתי בפה.

התחילה ישר למצוץ (מדהים!!!) הכניסה לי אצבע לתחת תוך כדי שהיא הכניסה בכל פעם את אחת הביצים שלי לפה שלה ובמקביל היא מביאה לי ביד. אתם פשוט לא מבינים איזו תחושה זו. עצמתי עיניים והתחושה היא שכמה בנות מטפלות בך במקביל... מדהים!.

פתאום השעון מעורר של הנייד שלה מתחיל לצלצל. (נגמר הזמן).

איך שהטלפון מצלצל היא אומרת לי "יאללה מותק, אתה חייב לגמור"

ניסיתי להתעלם מהצלצול המרגיז ולאחר איזה דקה אמרתי לה שאני עומד לגמור

(אני חייב להפסיק להזהיר אותן לפני!!!) הוציאה את הבולבול שניה לפני שגמרתי

וכיוונה אותו לכל עבר... כמו מאג שמשתולל, ככה גמרתי.

בבת אחת, עזבה אותו, הוציאה את האצבע מהתחת כמו שחולצים פקק שעם מבקבוק יין...

קמה מהמיטה, זרקה לי איזה שתי יחידות של מגבונים לחים והלכה למקלחת.

40 דקות של חוויה אולטימטבית ללא שום חדירה, עונג עילאי. מסתיימות להן בבאסה.

לקחתי לעצמי כמה רגעים להתעשת, קמתי למקלחת, היא פשוט יושבת על האסלה ומשתינה בזמן שהיא מדברת בטלפון עם מישהו בשם יורם (מישהו מהפורום???) ומסבירה לו שהיא לא יכולה לקבל אותו היום כי היא רוצה ללכת הביתה, אני בינתיים נכנסתי להתקלח ובכל הזמן הזה הבחור כנראה מתחנן שהיא תקבל אותו והיא אומרת שהיא מצטערת אבל לא היום.

אחרי שהשיחה הסתיימה יצאתי החוצה והיא כבר הלכה לחדר אחר והתיישבה על המחשב.

אמרתי לה שאני הולך אז היא קמה לפתוח לי את הדלת עשתה לי שלום עם היד וזהו.

הלכתי לכיוון הרכב בתחושה מוזרה מאד, מצד אחד פינוק מדהים ומטורף ומצד שני כאילו מישהו הביא לי בעיטה בביצים, לא יודע להסביר... אני מתכוון לחזור גם אם תהיה סופת שלג רק בשביל לנסות שוב והפעם בתור "לקוח קבוע". אולי זה ישנה משהו....

אבל לפני הפעם הבאה שלי איתה... אני שוקל ללכת או לדניאל או לאנג'י. יש המלצות?

יודל'ה - תודה!

"אני כבר אחשוב על משהו..."

35
אחי שמח שניהנת
אבל שילמת 250שח רק בשביל רימינג ולא זיינת אותה אפילו ?.

אגב,הייתי בעבר בדירה הזאת כבר 4-3 פעמים (זוכר טוב מאוד את פנים הדירה :המטבח שפתוח לסלון,הספה ממול המיטה הזוגית והמקלחת הקטנה) אין לי מושג אם זאת אותה אחת,כי כשאמרת שהיא "שמנמנה" אמרתי לעצמי שאין מצב שזאת אותה אחת,כי איך שאני זוכר אותה היא ניראת דיי חטובה אבל מה שכן יש לה חזה חצוף-קטנטן. ובנוסף לכך שקראה לעצמה "ליאת". אם זאת אכן היא,היא אחלה של בחורה,ותשמרו עליה טוב טוב!!!

הבטחתי בהזדמנות לדגום אותה רק שלפניה יש לי רשימת (חובה) ניצודות שממתין לי
Follow your instincts, not your horniness

37

אנג'לינה אני בדרך!

אם יודל'ה אמר אז יודל'ה יודע.

אבל רק החודש "השקעתי" למעלה מאלף שקל על זיונים מחוץ לשגרה.

דייטים, סטוצים ויזיזות עלו הרבה יותר... למזלי נשאר "קצת" בשביל למלא את המקרר...

צריך למלא מצברים ולשפר את תזרים המזומנים, לאחר מכן... אנג'לינה!

צפו לדיווח.

39

SEXHUNTER - אולי תשתף אותנו ברשימת החיסול שלך?

והתיאור שלך של הדירה קלע בול.

בנוגע ללמה לא זיינתי אותה, לא יודע זו התשובה הכי אמיתית.

הייתי משותק, לא רציתי שהיא תפסיק, זיןו הפך פתאום למשהו שולי.

למעט החלק האחרון הייתי בטוח שאני משפריץ מהאוזניים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”