כ עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ - דף 4 - סקס אדיר

עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ

34

UNICORN ידידי שמחתי לקרוא את הדווח שלך שהוא מאוד אמיתי ומיוחד ואני שמח שבחרת לשתף איתנו את המפגש הלא הכי מוצלח הזה. אני יכול בהחלט להזדהות עם כמה דברים שחווית זה קורה לטובים שבינינו .

אף על פי "הנפילה" שלך אני חושב שיש מקום למפגש נוסף עם הבחורה הזו כדי לראות את פניה האמיתיות במצב שונה ורגוע יותר. כנראה שבאמת נקלעת לאחד הימים הפחות טובים שלך גם זה קורה .

אני סומך אליך שתבקר אצלה שוב ותתן לנו דווח מתקן על כך ..

בהצלחה

yosi2009-3-31 22:17:48
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

37
יוניקורן - כשאני הייתי בדירה הזו לפני כחודש היו שם שתי בחורות.
אחת שחומה ורזה (ניראית תימניה) אבל עם שיניים מחודדות ומפחידות ואם זו שירז המדוברת שאושניק דיווח עליה שהוא כמעט קיבל דום לב כשהוא ראה אותה מרוב שהיא יפה אז זה מצחיק אותי כי אני כמעט קיבלתי דום לב מהבהלה שקיבלתי כשראיתי אותה.
בחורה שנייה שהיתה שם היתה בחורה בלונדינית ומעט מלאה(האם הבחורה שהיית איתה היא בלונדינית) ומכיוון שאני לא נמשך לבלונדיניות לא נכנסתי איתה.

אתה יכול לתת תיאור חיצוני יותר מפורט של הבחורה כדי שאדע אם זו הבלונדה שלא בא לי עליה או שיש עוד אחת שם ואז שווה לי ללכת לדגום שוב את המקום אבל הפעם עם "גלית".

39

לאוהב נשים- הבחורה הבלונדינית השמנמנה שראית היא אכן גלית, ומה שברור הוא שיש הבדלי טעם גדולים בינך לבין יוניקורן... קורה, אין מה לעשות! כנ"ל לגבי שירז- אושניק כנראה התלהב מהגוף שלה ולא כל כך איכפת לו מהפנים, בניגוד לך וליוניקורן. אני אגב מכיר את שתי הבחורות האלה מהתקופה שעבדו במקומות ברחוב לסל וברחוב הרב קוק ( הן עבדו שם באותם שמות ).

סקס טוב הוא מהות החיים!

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”