כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 4 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

33

היום הלכתי סוף סוף לאנג'לינה !

קבעתי איתה סביבות ל 12:00, הגעתי בערך ב 12:20 היו קצת פקקים ועד שחניתי את האוטו למרות שהיה מקום .

צלצלתי בדלת ופתאום פותחת לי דלת בחורה 1.77 חטובה חזה שופע חבלז ,עור שחרחר מוקה מדהים. פנים יפיפיות ומתוקות עם חיוך מקסים שפשוט בא לאכול אותו.אנג'לינה נתנה לי נשיקה הושיבה אותי בסלון ומיד הציעה לי שתייה. אנחנו ישבנו בסלון ושוחחנו כ 30 דקות לפחות על כל מיני דברים על הלימודים שלה חיים בת"א וכו".

לאחר מכן הלכתי להתרענן מהנסיעה ולהתקלח , אחרי שיצאתי מהמקלחת היא כבר חיכתה לי במיטה והייתה כמו ביום הוולדותה. אני לא יכולתי להפסיק מלהתפאר מהיופי שלה. הנה מונחת לידי אישה שנראית כאילו הורידו אותה משייט של ערוץ אופנה לא פחות ולא יותר. היא שילוב של קלאודיה שיפר,נעומי קמפבל,האלי בארי ואנג'לינה ג'ולי יש בה מהכל ! יש לה עיניים חתוליות סקסיות בטירוף שרוצות לטרוף אותך ברגע שאתה לא ערני מספיק או אם אתה נראה מזמין.

התחלנו להתמזמז ואני מיד מגלה שניצבת מולי פרפורציה עכוזית מושלמת ישבן ברזילאי קלאסי אין דברים כאלה. אני ירדתי לה עד שהיא גמרה כי פשוט בחורה כזאת אי אפשר מלהשאיר לא מסופקת . היא לא נשארה חייבת ומיד החזירה לי באותו מטבע .

עברנו למספר תנוחות הבחורה פשוט אפרודיטה יודעת כל נקודת תורפה בגוף של גבר . היא כל הזמן סיפקה אותי ודאגה לתת מעצמה לא פחות מ 100%. כמה דקות אחרי שעברנו לדוגי גמרתי והגעתי לסיפוקי.

מה אני יכול להגיד לכם מעבר למה שכבר נאמר על הבחורה מדהימה . היא אכן מגמדת אותכם לידה ביופייה וזה אולי מפחיד חלק מהגברים . אנגלינה היא בחורה אמיתית נותנת יחס והרגשה חמה דבר שלא תתקלו אצל רוב בנות פרטיות אבל זה כלום לעומת המראה המדהים שלה , פשוט מלכה אמיתית.

כשרואים אותה ברחוב יש לה כזה סקס אפיל שזה פשוט נוטף ממנה בכמויות אדירות .

המיקום - 10

היחס - 10+

המראה - 10+++++++++++

סקס - 10

אנג'לינה - " You take my breath away "

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

34

היום לאחר המון ניסיונות סוף סוף הצלחתי לעשות זאת נפגשתי אם אנג'לינה!

קבענו בשעה 12 ובשעה 12 ומשהו זה קרה סוף סוף ויצא לי לפגוש אותה ואיך לומר במילה אחת- מדהים גבוהה, סקסית בטירוף, עור מוקה,פנים מתוקות, החלום הרטוב של כל גבר.

המיקום עצמו ברמת גן הוא מצוין והדירה דירת מגורים ממש יפה ומרשימה ממש אהבתי. היתרון הגדול של אנגל'ינה הוא הכישרון תוך דקות בודדות ליצור איתך חיבור ולגרום לך להרגיש בנוח במחציתה, ישבנו איתה וקישקשנו על הא ועל דע ורואים שמעבר ליופי לבחורה יש גם ראש על הכתפיים מה שהפך אותה למענינת אף יותר בעבורי.

התקלחתי מתלאות הדרך ועברנו לחדר השינה, חברים כשהיא הורידה את הבגדים העינים שלי פשוט יצאו מחוריהן והתחילו לטייל בחדר כמו משוגעות, דברים כאלה לא רואים כל יום וזה לא לבעלי לב חלש הסקס איתה היה מעולה אבל בגלל שאני לא מורגל לבחורות מסוגה(יפות בטירוף) אני מודה ומתוודה שהתרגשתי, אני משוכנע שזה הורגש ואולי בגלל זה לא מיציתי במלוא את החוויה המינית ואני בהחלט מתכוון לבוא ולתקן את זה בקרוב.

בגלל החיבור הטוב שנוצר לי איתה הזמן פשוט טס ונגמר לו אבל תאמינו לי בכלל לא רציתי לעזוב, כשהתלבשתי ועזבתי נשארתי עם לב שבור ומדממם והדרך היחידה לעצור את הדימומם הפנימי הזה זה לפגוש אותה שוב.

אנג'לינה העלית חיוך על שפתי ונתת לי אנרגיה להמשיך הלאה וללמוד אני יושב וחושב אליך ומתגעגע מאוד את פשוט יפה מידי זה לא הוגן אם עד גיל 26 לא יהיה לך חתן זיכרי שאני עפר לרגליך ואני בחור טוב ש מוכן להתחתן איתך בלי לשאול שאלות.

כמה חסרונות איאפשר בלי

בקרוב אפנה לטום קרוז בקשר למשימה בלתי אפשרית 4, הסרט יקרא להשיג את אנג'לינה זה באמת בלתי אפשרי והיו ימים שפשוט כמעט הרמתי ידיים אבל בסוף פשוט הודתי לה שהיא קיבלה אותי אין דברים כאלה.

המחיר לא איכפת לי להוציא 600 שקל והיא שווה כל שקל אבל זה אומר שלא יצא לי להיות איתה כמו שהיתי רוצה כל יום מבחינתי וזה ממש כואב לי.

ודבר אחרון בגלל החיבור איתה והיא מתחברת לכולם די בקלות הזמן פשוט טס ולכן כדאי שתהיו אסרטיבים יותר בשביל למצות כמה שיותר מהחוויה.

זהו תודה לך מותק

37

אז הנה לאחר אין ספור לבטים, בעקבות הנפילות הרבות שהיו לי לאחרונה, החלטתי לקפוץ לאנג'לינה, ולראות במה מדובר.

קבעתי איתה בבוקר לשעה 10 בערב, וכל היום הייתי חרמן נורא, הבטתי שוב ושוב בתמונות שלה, ולא הפסקתי לפנטז עליה. בשעה 20:40 מתקשרת אלי אנג'לינה, ומודיעה לי בצער, כי היא חייבת לדחות את הפגישה למועד אחר, מאחר והיום זה בשום אופן לא מסתדר לה. לאחר תחנונים קצרים על נפשי, שתרחם עלי ותקבל אותי עוד הערב, מכיוון שאני בטוח שלא אחזיק מעמד עוד כמה ימים, ריחמה עלי המתוקה הזו, ואמרה לי להגיע עכשיו לביקור קצר יותר והורידה לי בהתאם גם את התשלום. קפצתי על המציאה, וטסתי אליה.

בדרך, היא מתקשרת אלי ואמרה לי שהיא שינתה את הלו"ז שלה למעני, ואני יכול לבוא עכשיו לביקור ארוך בכיף וללא לחץ.

ההתרגשות שלי היתה בשיאה, כאשר הגעתי לכתובת. התקשרתי אליה, והיא אישרה לי לעלות.

פתחה לי את הדלת בחורה גבוהה, רזה, חטובה מאד, בחולצה צמודה עם מחשוף שלא הותיר הרבה מקום לדמיון, וחצאית ג'ינס מיני על התוסיק הברזילאי שלה, שבכל תנועה קטנה שלה חשף את כל מה שיש לה מתחת אותה חצאית זנותית.

נשיקות הדדיות, והלם מההפתעה המתוקה שנגלתה לעיני.

הדירה מסודרת ומאורגנת, מטופחת מאד ונקיה.

היא הושיבה אותי על הספה, והציעה לי לשתות. ישבנו בפנן ועישנו סיגריה בכיף, שוחחנו על החיים, על דא ועל הא, הכל מלווה בנשיקות, ליטופים ומזמוזים מחרמנים.

לאחר כרבע שעה, נכנסתי להתקלח, כאשר לפתע היא מופיעה ערומה ג"כ בחדר המקלחת יחד איתי, עם מבט ממזרי כזה, וכאן נגלתה לעיני בובת סקס משגעת, חייכנית, יפהפיה, גוף מושלם מכל הבחינות.

יצאנו מהמקלחת, והיא נשכבה בתנוחה זנותית כזו על המיטה, תוך שהיא מפשקת את רגליה הארוכות, ומתחננת לי שארד לה. ("אני אוהבת שיורדים לי, כן, כן, אני חולה על זה, תלקק לי עם הלשון, כן, בפנים, כן..."). התחלתי לרדת ולמצוץ את טעמה המתוק שמעולם לא טעמתי, ריח מבושם ומגרה שלא נותן לך לעזוב את המקום.

בשלב מסויים הרגשתי כי אני על סף פיצוץ, וביקשתי ממנה מציצה טובה. וכאן, נכונה לי הפתעה נוספת, כאשר הבחורה התחילה לשאוב לי את הזין, תוך שהיא מחדירה אצבעות לפי הטבעת שלי, במקצועיות שבחיי לא נפגשתי בכעין זה, עד שהתפוצצתי מתענוג באורגזמה מטורפת, שהפילה אותי על המיטה...

הילדונת לא אמרה נואש, ושאלה אותי אם אני מעוניין לעזור לה ג"כ להגיע לאורגזמה ולראות אותה גומרת. תחילה לא האמנתי שנערה עובדת אכן יכולה לגמור כך סתם, עם לקוח מזדמן, אבל כאשר היא נשכבהוהחלה לאונן בעזרת אצבעותי שנדבקו לדגדגן הנפוח שלה, ראיתי שעוד לא ראיתי דבר בחיי, הבחורה פשוט התפוצצה, והשפריצה (!!!) כאשר גמרה, וכל המיטה רעדה יחד איתה...

כאן חשבתי שהבחורה כבר הגיעה לסיפוקה ונרגעה, אך מסתבר שטעיתי ובגדול...

אנג'י התחילה ללוש לי את הביצים ולמצוץ לי בטירוף כאשר האיבר שלי חשוף, ולא הפסיקה תוך שהיא גונחת וצועקת (מה שמאד עושה לי את זה...) "אני רוצה שתקרע אותי, שתזיין אותי חזק, התחלתי למצוץ לה את הפטמות המתוקות בסערה, ולנשק צרפתיות בטירוף חושים, עד שהרגשתי שהזרע עולה לי למח ואני עומד להתפוצץ. הפכתי אותה למסיונרית, ותוך שהיא חובשת לי קונדום, קפלתי אותה לתוך ידי, רגליה על כתפי, וכל כולה מוכנה ומזומנת בשבילי, עם כוס ורוד ונפוח כל-כך, חדרתי לתוכה הכי חזק שאני יכול, וגמרתי את האקט השני בעוצמה עילאית...

נשארנו כך מחובקים עוד מס' דקות, בליקוקי לשון ונשיקות צרפתיות, עד שקמנו שנינו מהמיטה סחוטים ומסופקים.

לאחר שהתקלחנו, התיישבנו שוב לסיגריה על הספות בסלון, המשכנו לדבר כך כשאנו ערומים, עד ששמתי לב שהשעה 22:45 (שעה וארבעים דקות מאז שהגעתי...), התחלתי להתלבש, אך מסתבר שהבחורה לא נרגעה עדיין, היא שכבה על הספה מול המסך, והחלה לשחק לעצמה בדגדגן בהנאה...

הייתי יכול להישאר שם עוד המון זמן, לו רק לא הייתי לחוץ להגיע הביתה עקב התחייבויות קודמות.

שילמתי בכיף 700 ש"ח (100 ש"ח טיפ), נפרדנו בנשיקה לוהטת, והבטחתי לחזור.

אסכם במשפט אחד: היה שוה לי להסתובב מס' שנים בין דירות ומארחות, עובדות ומלוות, כדי להגיע בסופו של דבר לפנטזיה הזו ששמה אנג'לינה, אותה הגשמתי אתמול, ובגדול!

אנג'י, נשיקות ממני, נתראה בקרוב!

titi2008-10-20 14:50:55

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”