כ עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ - דף 5 - סקס אדיר

עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ

41
אהבתי את הדיווח של יוניקורן, אני הייתי שם שבוע שעבר קבעו
איתי שעה אבל כאשר התקשרתי אנרו לי שהמתקין של הגז הגיע
ושאני אאלץ להמתין 20 דקות, הבנתי כמובן שנכנסו לטיפול ולא
היה לי זמן אז לצערי הלכתי הביתה חרמן ורעב.

יוניקורן - אתה תותח על

42
עכשיו אני בהחלט מבולבל ואולי מישהו יוכל לעזור...... אני מבין ששירז או שירן התמייניה לא משהו (מן כזאת עם גוף פצצה ושיניים בעיתיות) טוב נו בכל מקרה היא לא רלוונטית כרגע... אבל לגבי גלית יש קצת הסברים שונים... יפה לא יפה? מלאה ?רזה ? בלונדינית שמנמנה? אולי יויניקורן או מישהו יכול לתת עוד קצת מידע על גלית.... ולך יוניקורן אתה פשוט תותח וכובש את הבנות (כנראה שבכל זאת יש בך משהו) (: אשמח לעוד קצת פרטים ספציפית על גלית כי בהחלט עושה רושם שהיא הטעם שלי (אני אישית אוהב אותן לבנבנות) רק שיש קצת הסתייגויות פה לגבי המראה לה מצד חברים אחרים! בכל אופן הרגת אותי מצחוק ב: אני מוצא את עצמי עוזר להן במלאכה ..אני מתלבש ..ובמקביל שירן שיצאה משוחחת עם בעל הדירה ומנסה להסיח את דעתו! חחח גדול!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

43

אוהוו

אם אני משלב את הדווח של יניקורן ואת העובדה שהיא בלונדה ע"ס דברי אבישי,

מסתבר שחובה עלי לבקר אצלה שכן זה בדיוק הסגנון שאני אוהב.

יוניקורן נא דווח מה עלה בפשר הפגישה הפרטית הנוספת שלך אצלה

לפי התיאורים עד כה נראה שיש כוכבת חדשה ויפה בעיר שאני צריך לבקר...

45

[QUOTE=UNICORN]

[/QUOTE]

אני מתכנן ביקור נוסף אצלה ...כנראה מחר כדי לפרוע את השטר ...יש לי אצלה זיכוי ...ואני מקווה להוביל אותה למחוזות שאני חפץ בהן

[/QUOTE]

ועוד איך יש לך שטר לפרוע אצלה

yosi2009-4-2 7:4:14
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

46

טוב, לאחר המלצתו של יוניקורן הגדול ידעתי שאני חייב ללכת לבדוק במה מדובר. כמו תמיד רציתי ללכת לפייבוריטית התמידית שלי כשאני במרכז - אנג'לינה. אך הנסיבות לא איפשרו זאת לצערי. ניסיתי להתקשר לליאן מיד 2(השרשור עליה נסגר בינתיים) אך לא הייתה תשובה.

במקום זאת החלטתי ללכת לגלית. אלה תמונותיה האמיתיות מיד 2:

http://www.yad2.co.il/Alternative/ViewImage_adults.php?CatID =11&SubCatID=0&MystiqueID=33269&Pic=3

לאחר תיאום טלפוני הגעתי למקום. נתבקשתי לחכות מעט שהלקוח הקודם יירד, התקשרתי שוב ושירז/שירן(שותפתה של גלית שעונה בעיקר לטלפונים ולא עובדת כרגע) אמרה שאני יכול לעלות. פותחת לי את הדלת גלית ומכניסה אותי לחדר צדדי עד שהלקוח יילך. הלקוח נפרד ממנה, והיא קראה לי להיכנס לחדר. בחדר הסמוך שמעתי מאחורי הדלת הסגורה את שירז שיושבת שם עם איזה ידיד שלה(שלטענת גלית אין איתו בעיה והוא יודע מה הולך בדירה) וגם עונה לטלפונים.

נכנסתי לחדר עם גלית. הבחורה באמת ניראית מצויין. שיער בלונדיני, פנים עגולות, מלאות ויפות, חזה שנראה כסיליקוני אך רך וגמיש למגע, גובהה כ-170 ס"מ, ישבן עגול ומוצק, וגוף עם קצת בשר עליו כמו שאני אוהב.

מסרה פרטים - 250 ל -40 ד'. לא דיברתי איתה מראש על אקסטרות, אלא רציתי לראות איך העניין זורם. ביקשתי להתקלח בשביל ההרגשה הנעימה לשנינו, למרות שכבר התקלחתי בבית והרחתי טוב. גלית שאלה אם אני חייב ואמרתי לה שאני פשוט רוצה שיהיה לה נעים. היא אמרה שזה בסדר ושאני נראה לה נקי. סבבה. הכסף החליף ידיים, והיא אמרה לי בחיוך רומז/מגרה להתפשט. כבר בהתחלה עשתה רושם של בחורה נחמדה וחברותית.

יצאה מהחדר, ותוך כדי שאני מתפשט שמעתי את הידיד של שירז יוצא מהדירה ואת שירז שנפרדת ממנו. גלית חזרה לחדר, הייתי כבר עירום פרט לתחתונים, והיא ביקשה ממני להוריד אותם תוך שהיא גם מתפשטת ונשארת עם חוטיני.

התקרבה אליי, התחלנו קצת מזמוזים+מחמאות מצידי על המראה המצודד שלה, חייכה אליי וביקשה שאשכב על הבטן. נשכבתי, מרחה שמן על גבי, רגליי וישבני, והחלה לעסות. תוך כדי אנחנו מדברים בכיף והיא מחמיאה לי על שריריי ועל האסטתיות שלי. לאט לאט החלה להעביר אצבע על החריץ, לגעת בקצות הציפורניים במפשעה(מין "דיגדוגים" מחרמנים כאלה), ולהוסיף נגיעות קלות ומחרמנות בביצים. כבר התחלתי להתחרמן, שלחתי ידיים לרגליה וישבנה, העיסוי על התחת שלי הפך נמרץ יותר, גלית הוסיפה שמן והחלה לשחק לי בביצים, בתחת ובמפשעה.

התחרמתי עוד יותר, הרמתי מעט את האגן, גלית קלטה מהר את הרמז, ושלחה יד יותר למטה לזין והחלה לשפשף אותו. שאלה אותי אם נעים לי, עניתי שכן והתרוממתי מעט כדי להדביק לה נשיקות בחזה היפה שלה, וגם ניסיתי להדביק לה צרפתית אך התחמקה... נו... קוויתי שהיא תזרום לזה בהמשך...

הזין כבר נעמד במלוא קשיחותו, וגלית ביקשה ממני להסתובב כדי שתעשה לי בודי מסז'. נשכבתי על הגב, גלית שפכה שמן על ביטני, הורידה את החוטיני והחלה להתחכך עליי מלמעלה למטה. בייחוד חיככה את ירכה על הזין שלי. אך... זה כבר העמיד לי את הזין כמו אבן! כשעלתה למעלה ניסיתי לגרום לה לזרום לאיזו צרפתית אך התנשקה איתי רק על השפתיים בלי לשון... נו... שיהיה. תוך כדי אני ממזמז בחרמנות את התחת המוצק שלה. אחחח... איזה תחת! התיישבה מולי והחלה להביא לי ביד. שיפשפה במרץ ואף הוסיפה משחקי ביצים. בשלב הזה שאלתי אותה לגבי אקסטרות. שאלה מה אני רוצה עניתי מציצה+סקס. מציצה אפשרית בתוספת 100 ש"ח, אמרה לי, אך סקס אי אפשר כרגע כי היא במחזור לטענתה. הוסיפה ואמרה לי לחזור שבוע הבא ואז אוכל לקבל סקס.

לגבי הסקס - ההרגשה שלי שהיא לא תעשה את זה עם כל אחד, אלא די תלוי בבנאדם שמולה ואיך הכימיה שלה איתו. איתי הכל הלך בצחוקים ובכיף, אך לדעתי היא סירבה כי בפעם הראשונה שהיא נפגשת עם מישהו היא לא מאפשרת סקס אלא מבטיחה לפעם הבאה כדי שהבנאדם יחזור. או שהיא רוצה להכיר את הלקוח טוב יותר לפני שהיא "עולה שלב" איתו. ייתכן גם שהיא פשוט באמת הייתה במחזור...לא יודע. התחושה שלי שהיא פשוט לא נותנת סקס על ההתחלה אלא רוצה להתחבר אל הלקוח טוב יותר לפני שהוא מקבל ממנה אקסטרות. בנוסף לזה שהיא לא עושה סקס ככל הנראה עם כל אחד. לדעתי, לרוב היא תסרב לכך, אבל שוב - די תלוי בבנאדם שמולה ובעיקר איך היא מרגישה במחיצתו.

הצעה שלי - לא ללחוץ בשום אופן בקטע הזה אלא לראות איך העניין זורם! אני בכלל לא בטוח אם היא באמת התכוונה לזרום לזה(גם אם נאמר שלא הייתה במחזור)...

או.קיי. עברנו למציצה בלי קונדום. מצצה די טוב אם כי איטי מעט בהתחלה, אח"כ כבר הגבירה לקצב טוב ואף הוסיפה עבודה ידנית מצויינת על הזין וגם בביצים. ביקשה לא לגמור לה בפה. התרוממתי לכיוונה והתיישבתי מולה. המשיכה לעשות לי ביד, תוך שאני ממזמז את שדיה וישבנה המגרה, סוטר עליו קצת, ומנסה שוב לגרום לה לזרום לצרפתיות, אך הסכימה לצערי לנשיקות קטנות רק על השפתיים. נשכבתי שוב והיא המשיכה למצוץ+משחקי ביצים. ביקשתי שתסתובב ל-69 עם התחת המחרמן שלה מולי, אך היא סירבה. לא מוכנה שיירדו לה. שאלה אותי אם אני רוצה לגמור בשפשוף על ישבנה. בטח!!! אני מת על זה!

נשכבה על הגב ומרחה שמן על חריץ התחת שלה. ליקקתי את הטוסיק שלה קצת ונסיתי להפריד את שני פלחי הישבן כדי ללקק אותה יותר טוב, אך היא הקשתה את שרירי ישבנה וביקשה ממני לא ללקק את הכוס או את הרקטום. סבבה. לא ממש ליברלית הבחורה. ואולי זה רק בפעם הראשונה ובפעם הבאה היא "תיפתח" יותר? יכול להיות... לא יודע... נשקתי קצת את ישבנה+כאפות עידוד ונשכבתי עליה. שפשפתי במרץ ועד מהרה השפרצתי בעוצמה מטען די כבד על כל הגב והתחת שלה. גלית הייתה קצת המומה מכמות החומר שהתפזר על כל גבה וישבנה, וביקשה ממני לנקות אותה. בכיף. ניקיתי אותה וגם את הזין שלי, התלבשנו, ונפרדנו בנשיקות על השפתיים+קצת לשון(סוף סוף!).

ליוותה אותי לפתח וביקשה לחזור אליה שוב כשאהיה פנוי. גם לגבי הסקס היא הבטיחה ש"תבוא שבוע הבא ולא תהיה בעיה" כהגדרתה. שוב - יכול להיות שזה מעין תרגיל שנועד למשוך אותי לחזור אליה, או שהיא רוצה להכיר את לקוחותיה טוב יותר, להפוך אותם ללקוחות קבועים, ואז לעבור לשלב הסקס... ואולי באמת הייתה פשוט במחזור וזהו. אני לא ממש סגור על העניין...

לסיכום: לא ליברלית אך די זורמת, ניראית מצויין ונחמדה מאוד. סבלנית, חייכנית, אך לא מוכנה להרבה דברים יחסית. האם שווה את המחיר? די גבולי, אך אני נוטה לומר שכן. בסה"כ השקיעה ונהניתי בחברתה. הכל הלך בצחוקים ובאווירה כיפית וקלילה איתה, ויצאתי בהרגשה טובה. לא התלהבתי/יצאתי עם הלשון בחוץ, אבל היה כיף. בחורה מתוקה וחברותית.

לאחר מכן הלכתי לאכול משהו ו... כרגיל! שוב חרמן. הלכתי לאלכס ממאפו(שוב). יש דיווח קצר בשרשור שלה"אלכס/מוניק מת"א(+תמונות)" בפורום המרכזי למי שרוצה לקרוא.

zooz

47

לקסר ידידי- אל תהיה נאיבי - תראה את הדיווח של יוניקורן מה 31.03 שהיה אצל גלית - ואז היא אמרה לו אותו

דבר - שהיא במחזור , לפני 9 ימים , היתה במחזור ? ואתמול שוב ? היא סתם מרחה אותך , כנראה שהאמת

היא שהיא לא מוכנה לעשות סקס בכלל - או שבאמת תסכים בפעם השניה שתבוא אליה - את התשובה תוכל למצוא

רק בפעם הבאה שתהיה אצלה - וכך היא הרוויחה עוד פעם שתבוא אליה , פעם הבאה - היא כבר לא תוכל

לספר סיפורים - אז תוכל לוודא את זה לפני שתיתן לה כסף- אם יהיה לה שוב סיפור - אין שום סיבה שתישאר.

בהצלחה וחג שמח

מייק

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”