עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ
51
כ
לשי - תודה על המחמאה אחי. שיהיה גם לך חג שמח!
לאמלץ וליוניקורן הגדול - תראו, כבר במפגש לא נראה לי הקטע של המחזור(שבוע וחצי?!), לא ידעתי אם להאמין לה, אולי המחזור שלה לא סדיר או משהו...ואולי סתם תירוץ? באמת לא סגור על זה...
מה שפשוט נראה לי זה שהבחורה לא עושה את זה עם כל אחד אלא רוצה להכיר את הלקוח טוב יותר ועל הדרך להרוויח עוד ביקור שלו. מה שכן - הבחורה נראית טוב, זורמת בדיבור, סבלנית, נותנת יחס טוב, אך לא ליברלית. בעיקרון מפנקת טוב ובכיף. נחמדה בסה"כ אך לא נפלתי מהרגליים או משהו... חוייה נחמדה וזהו.
גלית לא תיתן לכם סקס. היא תמיד במחזור. מציצה דווקא כן, אפשר להגיד שהיא די יודעת את העבודה.
לגבי שירז, מישהו יכול להגיד אם היא חזרה לעבוד? אם כן, אבקר אותה בשבוע הקרוב. אני זוכר אותה עוד מלסל.
חבריה אתם תמימים כמו נערים בתיכון.
כל המחמאות שאתם מקבלים זה מחמאות לארנק שלכם. אתם לא חתיכים ולא שריירים ולא שום דבר אחר, אתם רק קליינטים שעושים להם קצת מאסג לאגו.
בחורה שמשפשפת את עצמה 12 שעות ביום בשרשרת של גברים אחד אחרי השני לא חשה כל גירוי מיני מכם, זו הצגה! וגם לא רואה אותך כיזיז או קרוב לזה. הם אפילו נגעלות מכם !!! גם אם אתם דומים ל =בראד פיט. כל המעסות הן זונות לייט, ושונאות את העבודה והן שם רק בגלל הכסף הכל והרב שהן יכולות/ חייבות להרוויח.
כשהיא אומרת שהי במחזור... תחפשו את החוט של הטמפון משתלשל ???? אחרת היא טפטף על הריצפה... מה אתם אוכלים את התירוצים הללו. (בדרך כלל יקחו ימי חופש בזמן המחזור)
ואתם כמו טמבלים רואים כוסית ומשלמים לה יותר... היא יותר נחמדה בעבור יותר כסף ולא כימיה ולא בטיח..
אין לנערה עובדת כחמיה עם לקוחות זו אגדה... כשאתם נחמדים מדי היא קולטת שאתם פריירים ומסובבת לכם את הראש עם הנחמדות... כדי להוציא יותר כסף. המחמאות שלכם לא מזיזוזת להן ת'תחת.
אם אתה נקי ואסטתי, אז יותר נעים לה לטפל.. אבל בטוח לא "נדלקת" עליך. חצי מהן יגידו לכם איזה זין גדול ו/או יפה יש לכם... ואם מתנפחים מגאווה.. נו באמת תתבגרו.
מחזק את דבריו של papa, אל תתרגשו מהמחאות שהבחורות זורקות לכם.
לגבי גלית, יפתיע אותי לשמוע שהיא עשתה סקס. בכלל, הבחורה שקרנית פתלוגית. היא טענה שהיא לסבית, ושחברתה שירז היא למעשה הבת זוג שלה. היתה תקופה שהיא טענה שהיא מחפשת מישהו מבוגר עם גנים טובים שיכניס אותה להיריון ויממן אותה. היא הוסיפה שהיא מתכוונת לגדל את הילד יחד עם חברתה שירז. היא זורמת עד שאתה מבקש סקס. המחזור משמש לתירוץ הקבוע שלה. פעם אחת היא התבלבלה, ובאותו טיפול הספיקה לטעון שהיא בהיריון ובמחזור, כמובן שצחקתי לה בפנים. הבחורה יפה להפליא, אין מה להגיד, אבל היא די מעופפת, ילדותית (ואני בערך בגילה), אני גם לא מתלהב משני השתלים שמשמשים כשדיה. אהבתי יותר את שדיה הטבעיים. לדעתי, שירז, חברתה, יותר לבבית. היא אמנם לא מוצצת, אבל מנשקת את כל הגוף (מקצוענית), ומפנקת בנשיקות צרפתיות רטובות. ואני אחזור על שאלתי, מישהו יכול לאשר ששירז אכן חזרה לעבוד?
ואתם כמו טמבלים רואים כוסית ומשלמים לה יותר... היא יותר נחמדה בעבור יותר כסף ולא כימיה ולא בטיח.
[/QUOTE]
מסכים עם חלק גדול מדבריך, אין לי בעיה לשלם למישהי שתהייה נחמדה וחביבה ותיתן שרות טוב. אני הרי לא הולך לפתח איתה רומן, אז מה איכפת לי אם זה סתם משחק? אני נהנה = אני מוכן לשלם ולפתוח את הארנק. הפורום מפוצץ כאן בכל מיני שרמוטות שלוקחות כסף ולא נותנות שרות. לגבי כימיה אני חושב שיש וקיים דבר כזה.
כשבחורה עובדת אומרת לי שהיא במחזור אני פשוט צוחק לה בפנים.
לגבי גלית ושירז, בעיקרון שירז הרבה יותר סימפטית ושרירותית מגלית, פעם אחת הייתי בדירה ושירז הייתה נוכחת בדירה רק לא עבדה, אז גלית ניסתה לשכנע אותי להכנס איתה וכשהבינה שזה לא ילך פשוט הגיבה בעצבנות וביציאה מהחדר סיננה משהו עצבני.
חברה תודה.
אני אוהב לחגוג על הבנות ולגוון ולחפש חדשות כל הזמן, אני מחפש טיפול שהבחורות "הרגילות" שאני מכיר לא יכולות לתת.. איך אפשר לבקש מבחורה "רגילה" שתלקק לך ת'חור של התחת, או שתמצוץ לך ת' ביצים.
כשאני עם ה"מקצועיות" אני חושב על הנאה שלי בלבד, בשביל זה אני משלם, היא לא חברה שלי ואני לא מחזר אחריה. ובשביל ה אני הולך אליהן כדי שיחסך הזיון שכל של "החיזור" ולבדוק עד כמה היא נותנת.
כשאני נכנס איתן אני לא מאפשר לתקתק, ראשית אני שואל כמה זמן ואז אני פשוט שואל אותה עד איזה שעה נהיה ביחד.. כך ש 40 דקות ימשכו 40 דקות !!!
לשמחתי ישנן בחורות שיודעות לתת שירות כי הן רוצות שתחזרו... ושמתי לב שיש פער בין איך שהן נראות ובין השירות...
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”