טוב, ביום ראשון האחרון עשיתי עם שירז את מופע האיחוד. תיאמתי את הפגישה בטלפון עם חברה שלישית שנמצאת בדירה של שירז וגלית, ככה שיכול להיות שאנשים כאן נתקלו בה, אחרת לא ברור לי איך אפשר להגיד על שירז "דומה לקוף" או שאר שטויות שכתבו כאן (צריך להיות עיוור כדי לא להבחין ביופי שלה). נכנסתי לחדר עם ספה, מיטת טיפולים וטלוויזיה דולקת על ערוץ המוזיקה.
מדובר באחת הבחורות היפות בתחום, פנים מהממות, לפי דעתי יותר יפה מגלית, למרות שמדובר בסגנון אחר. אי-אפשר שלא להתפעל מהיופי שלה. חזה בינוני פלוס, מרגיש מלא ועומד יפה, אפילו גדול ביחס למבנה הגוף הרזה שלה. יש לה פירסינג בפטמה הימנית. כשתגעו בחזה הזה תבינו למה התעכבתי עליו. החיכוך עם הגוף המהמם שלה (תחת משגע, עור חלק, צבע עור שזוף ומגרה, לחובבי השחומות כאן) בבודי עלול לסיים את הפגישה חיש קל. לגבי המסג' עצמו, לא ניסיתי, סביר להניח שהוא לא מקצועי, מי לעזאזל מבזבז את הזמן על המסג' כשהוא נמצא עם יפיפיה כזאת?
אני גם לא מבין מה אתם רוצים מהשיניים שלה. נישקתי אותה צרפתית רטובה עם הרבה משחקי לשון במשך עשרים דקות, כשבמהלכם הכלב שלה פרץ לחדר, ולא הבחנתי במשהו יוצא דופן (אני בררן לא פחות מאנשים כאן, אולי אפילו יותר בשל גילי הצעיר), לדעתי זה תירוץ מטומטם להפסיד את החוויה איתה (בגללכם נישקתי אותה בעיניים פתוחות כדי לבדוק שן-שן אצלה ולהבין במה מדובר. היא מאוד טעימה). היא לא זורמת לסקס או מציצה, אפילו נעלבת כששואלים אותה ("אני לא זונה"), אני מכיר אותה עוד מלסל ככה שאפילו לא טרחתי.
אני אוהב את הגישה שלה. קשה למצוא מישהי כוסית ויפה עם גישה כזאת נאיבית אחרי שנתיים בתחום. כנראה עניין של אופי. מאוד נעימה, סבלנית, לא אכפת לה מהשעון, אוהבת שמצחיקים אותה, אפשר לומר ילדותית, הרגשה שאתה מתחרמן עם ידידה. בכל מקרה עדיפה על הגישה המעופפת של גלית, שאמנם זורמת למציצה (בלי גמירה בפה) אבל מאוד מתוסבכת עם עצמה.