כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 7 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

63

חברים יקרים

לאחר קריאת כל השירשור רוצה לאמר

אנגלינה למרות שלא ניפגשנו( אין מצב שלא אפגש עימך..)

אני פשוט אומר שאפו אהבתי את גישתך החדשה למרות

שאיני יודע עלייך שום דבר מעברך פה ומבלי להכיר אותך

ורק מכתיבתך אני למד שאת אשה והדגש על אשה אינטלגנטית

מקווה שאצליח לתאם איתך

עלי והצליחי ולא לשים לב לכל המלעיזים

בהצלחה

64
[QUOTE=אנגלינה]
אני לא רואה את העבודה שלי כזנות, מסיבה אחת פשוטה , אושר בחיים וסיפוק עצמי הוא כתוצאה מהפרוש שהאדם בוחר לתת למעשיו, ואני רואה את זה לגמרי במשקפיים אחרות, ומרוצה ומסופקת..
ומי שמכיר אותי והיה אצלי- יודע שאני רחוקה מההגדרה של להיות " זונה"... אבל זה רק מי שהיה מבין....
אני רואה תעבודה שלי מקודשת מהבחינה שגברים נשואים לא הורסים משפחות בשביל י צ ר . הם יודעים שהם יכולים לממש ולגוון... בשעה אחת קסומה אבל הם חוזרים למשפחתם- עם לא היו בחורות כמוני, לא היתה נשארת משפחה אחת שלמה בישראל
[/QUOTE]
הכל נכון, עדיין זה משאיר אותך אישה שמוכרת את גופה בשביל כסף או במילה אחת זונה

67
אני לא יודעת למה אתה חושב שהמילה " זונה" כל כך גורמת לעלבון......
זונה , לא זונה....כשאומרים לי " את זונה" בחיי האישיים- אני גאה, כי הכוונה לפי הפרשנות שלי ( וזה מה שחשוב)
למישהי חזקה, שמשיגה את המטרות שלה ויהי מה, וגורמת לכולם להתאהב בה למרות שהיא לא כזו תמימה.... אני ממש לא מתחמקת מהמושג " זונה"- פשוט הפרוש שלי למילה והפרוש שלך שונים בהחלט, אז האמת פה יחסית...

68

במקום שנקרא פה על השירות של אנגי ועל החויות איתה אנחנו מתעסקים בשטויות!!!!

מי שרוצה יגיע מי שלא רוצה לא יגיע כל אחד יבחר מה שטוב לו ויחייה עם זה בשלום
אף אחד לא מכריח אותה לעבוד בזה ואת אף אחד לא מכריחים להגיע אליה (אני יגיע)

ותפסיקו לשפוט אנשים אחרים כל אחד נותן דין ודברים רק לעצמו

בתקווה שמפה נתעסק במה שבאמת הפורום הזה נועד לו .

ואנגי -בהזדמנות הראשונה...כבר מת להגיע ...

70
אסימ היקר אמנם אני לא הייתי אצל אנגלינה, אבל דיעותיה והגיגה לא היו מביישות הרבה אנשים "מכובדים" מדברת לעניין פלוס, ואני לא מבין מה הקטע שלך במילה הזו שזרקת, ותחשוב על זה שאנחנו חברי הפורום אמנם כל אחד יש לו זין שמשגע לו את הראש, ויש הרבה כאן בטוח שהם אנשים טובים וכל אחד עם מעלותיו הוא, אבל עצם השוטטות בפורום והשימוש בהיצע שבאתר, לא סיבה לגאווה רבה, ובודאי אתה לא בעמדה מספיק טובה ומכובדת, בשביל לבוא ולזלזל באנגלינה, ובמיוחד שכל מטומטם הכי גדול, מבין שמדובר כאן בבחורה נדירה מבחינת איכות, אז אולי כדאי בשבילך, תמחוק את ההודעה, שלא נותנת שום אינפורמציה לאף אחד, מורידה את ערכך בעיני המשתמשים, וכמאמר החכם עדיף לשתוק כדי שלא כולם ידעו כולם עד כמה אתה.... אלא אם כן אתה מקבל אורגזמה ברגע שאתה כותב שטויות בפורום ואז כולם יבינו אותך ואולי אפילו המנהלים יפתחו לך איזה שרשור מיוחד שהוא יהיה האתר פסולת מיוחד ששם תוציא את כל אימרותיך החכמים

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”