כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 7 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

63

וואו!!!.

לאחר אין ספור מאמצים, וכמעט יאוש מוחלט, השגתי היום את אנג'לינה, חזרתי אליה לביקור שני.

לא אאריך בפרטים, רק אציין ואומר שהיתה חוויה אמיתית...

ולך, אנג'י מתוקה:

תודה על ארוחת הבוקר המשותפת,

תודה על הקפה,

תודה על סגנון השתיה שהזמנת לטעמי,

תודה רבה על כל הכיף שעשית לי הבוקר.

וכמו שהבטחתי לך, אני עוד אשוב!

64

לפני מספר ימים הצלחתי להשיג את אנגלינה ולאור השאלות ופניות עליה בפוסט ובפרטי היא ביקשה ממני לעדכן את כל החברים שניסו להשיג אותה ללא הצלחה, שהיא תהיה זמינה ביום חמישי הקרוב . היא הייתה עסוקה קצת בזמן אחרון בלימודים וכו'.

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

67

בוקר טוב לכולם.

לאחר כל מה שקרה בשרשור הפרסומי של אנג'לינה המהממת, והטרדות זוועתיות שהיא קיבלה במהלך הימים האחרונים, היא ביקשה מעמית מנהלנו המסור, לנעול את השרשור שלה בפורום פרטיות בלבד.

במס' הטלפון הפרסומי שלה: 050-3880035, קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותה, ולמאגר הלקוחות הקבועים שלה, היא נתנה אופציה אחרת להשיג אותה.

חברים שרוצים לדווח על חוויותיהם עם אנג'ילנה, יוכלו לעשות זאת מהיום רק בכתיבה בשרשור זה.

אנג'לינה מצידה, לא תגיב ולא תשתתף, ולא תיטול מהיום כל חלק פעיל בפורום.

אני מוצא לנכון לעדכן אותכם בכך, כדי שמכאן תיפול קריאתי על אוזניים קשובות:

שימו לב, מה אנו יכולים לעולל לבחורה מהממת, שבאמת נתנה בכל מפגש איתה, הרגשה כיפית שאין הרבה בנות בתחום שיכולות להתחרות בכך, ומס' חברים תמהוניים הרסו לכולנו את החוויה.

בואו מהיום והלאה, ננסה יחדיו להעלות מעט את רמת התגובות והדיווחים שלנו, כדי שלכולנו ייטב, וכדי שנוכל כולנו להפיק את המירב מפורום מכובד ויעיל זה.

והיה זה שכרינו.

68
אנחנו חלוקים עליך בנושא,
אנג'לינה הוד הבריזה למספר לא מבוטל של לקוחות שהגיעו אליה בעקבות התהילה לה זכתה בפורום כמות התרוצים שלה בנושא היא אינסופית אבל זו תופעה שהלכה והחמירה והיא לא ידעה איך להתמודד איתה.
כמו כן היציאה שלה שכל מה שמעניין את הלקוחות זה כסף ושאותה ממש לא ממש לא הייתה במקום.

מכיון שביקורת לא התאימה לה אז היא עשתה את הדבר הנכון והפסיקה לפרסם בפורום הפתוח, מה עוד שממש לא קשה לזהות אותה מהתמונות אותם העלתה וטוב שחסמה את הגישה אילהם.

[QUOTE=titi]

בוקר טוב לכולם.

לאחר כל מה שקרה בשרשור הפרסומי של אנג'לינה המהממת, והטרדות זוועתיות שהיא קיבלה במהלך הימים האחרונים, היא ביקשה מעמית מנהלנו המסור, לנעול את השרשור שלה בפורום פרטיות בלבד.

במס' הטלפון הפרסומי שלה: 050-3880035, קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותה, ולמאגר הלקוחות הקבועים שלה, היא נתנה אופציה אחרת להשיג אותה.

חברים שרוצים לדווח על חוויותיהם עם אנג'ילנה, יוכלו לעשות זאת מהיום רק בכתיבה בשרשור זה.

אנג'לינה מצידה, לא תגיב ולא תשתתף, ולא תיטול מהיום כל חלק פעיל בפורום.

אני מוצא לנכון לעדכן אותכם בכך, כדי שמכאן תיפול קריאתי על אוזניים קשובות:

שימו לב, מה אנו יכולים לעולל לבחורה מהממת, שבאמת נתנה בכל מפגש איתה, הרגשה כיפית שאין הרבה בנות בתחום שיכולות להתחרות בכך, ומס' חברים תמהוניים הרסו לכולנו את החוויה.

בואו מהיום והלאה, ננסה יחדיו להעלות מעט את רמת התגובות והדיווחים שלנו, כדי שלכולנו ייטב, וכדי שנוכל כולנו להפיק את המירב מפורום מכובד ויעיל זה.

והיה זה שכרינו.

[/QUOTE]

69

1. אינני זוכר אימרה מעין זו אל אנג'י.

2. אנג'לינה, כפי שכבר פורסם כאן, לא יכלה לעבוד בתקופה האחרונה, וזה באמת שלא באשמתה, ואני באמת לא יכנס כאן לסיבות שהם חלק מחייה הפרטיים בלבד, ולצערי פורסמו כאן בריש גלי.

3. אינני מתכוון לנהל כאן שוב את הדיאלוג סביב חייה הפרטיים של הבחורה.

4. הייתי מצפה מכם, להרים את הכפפה, ולהפסיק את ההתקפות האישיות כלפיה, ובכך להרים במשהו את רמתו של פורום נכבד זה.

70
1. זכרון סלקטיבי זה דבר נהדר.
2. הבעיה עם גברת הוד היא לא יכולתה לעבוד או לא, לא רמת השרות (שכנראה היא טובה) אלה ההברזות שלה מפגישות אותן קבעה, אף אחד גם לא היה כועס עליה אם כאשר לקוח היה מגיע אליה הייתה אומרת לו סליחה לא מתאים לי, אבל לגרום לאנשים להגיע לפגישה אותה קבעו מראש ולהשאיר אותם מול טלפון לא זמין זו הבעיה וזו תופעה שחוזרת על עצמה מאז שהיא עלתה לפורום.
3. ברגע שגברת הוד התחילה בלהכניס את חייה הפרטיים לפורום ביקשנו ממנה להפסיק, אנחנו מודים שמה שמנע מאיתנו ללכת לבקר אותה זה הידיעה שיש לה חבר מה שמבחינתנו זה turn off רציני.
4. את רמת הפורום מורידים שליחים מטעם כמוך החמושים בידע פנימי לכאורה שהם לא ששים להשתתף בו ותוקפים אנשים שכל חטאם היה לדווח על שרות לקוי שקיבלו.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”