כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 9 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

82

שלום לכולם.

בעבר כתבתי פה דיווח ובאמת הרבה זמן לא ביקרתי אצל אף אחת. (מנסים להציל את החברה שלי אז אין ממש זמן או כסף ספייר)

בכל מקרה אני אתחיל את הדיווחים שלי היום עם אנגלינה.

באמת בלתי אפשרי להשיג אותה אבל תראו איזה פלא אתמול הצלחתי אחרי שבועיים של ניסיונות להשיג אותה. דיברנו כמה דקות ובסוף הצלחתי לקבוע איתה לשעה אחת בצהריים. רק יש לי בקשה אחת קצת מוזרה אמרה. שאלתי מה והיא אמרה לי שנגמרו לה הקונדומים ורצתה לדעת אם יהיה לי זמן לקנות כמה בשבילה.

אני הייתי בפגישה ואמרתי שכשאני אסיים את הפגישה אני אלך ואני אקנה.

היא אמרה סבבה ואמרה לי להיות מתחת לבניין מסוים בדיוק בשעה אחת. אני כמו שאתם מבינים כבר הרבה זמן מעוניין לפגוש אותה אז הגעתי 15 דק לפני וחיכיתי בדיוק במקום שהיא אמרה לי.

בשעה חמישה לאחת אני מנסה בפעם הראשונה לחייג אליה... תא קולי. טוב אין בעיה היא אמרה בדיוק באחד אז אני מחכה.

בשעה אחת בדיוק אני מתקשר.... תא קולי

בשעה אחת וחמישה אני מתקשר... תא קולי

בשעה אחת ורבע אני מתקשר..... תא קולי

בשעה אחת וחצי אני מתקשר.... תא קולי.

אני כבר כולי בעצבים חשבתי שאני קובע עם מישהי איכותית בכל זאת הרבה כסף והרבה הבטחות.

הסתובבתי קצת באזור וחזרתי לכיוון השעה 2 שוב פעם תא קולי.

כמו שמישו אמר פה בפורום ואני לא זוכר את שמו ולכן אני לא יכול לתת קרדיט תמיד הולכים עם עוד שני מספים בכיס.

התקשרתי למיקי ושי כי היתי אצלם פעם ומאוד מאוד נהנתי אבל הם יכלו רק ב17:30 קצת מאוחר לי.

אז התקשרתי לשרון והגעתי אליה אבל זה בדיווח נפרד אצלה בשרשור.

אני ממש ממש לא מבין איך היא יכולה לעשות דבר כזה לא רק הבריזה לי אבל גם קניתי חבילה של קונדומים במיוחד בשבילה. זה ניצול וזלזול וחוסר אנושיות לעשות דבר כזה ללקוח. לכן לא אכפת לי כמה היא כוסית ולא אכפת לי אם היא משפריצה ולכל הכיוונים ולא כלום אני אליה בחיים לא אלך.

מאוחר יותר התקשרתי והשארתי הודעה וביקשתי שהיא תחזור אלי להסביר מה קרה אבל אין קול ואין עונה ( אחרי עוד כמה נסיונות כושלים במהלך הים). האמת אם היה באמת מקרה חירום לא היה אכפת לי שהיא מבריזה לי רק שתגיד. והיה לה את המספר שלי. שלחתי לה פה בפורום, דיברנו בטלפון ממספר לא חסוי וגם בהודעה השארתי אותו. זה ממש חוצפה.

אני הייתי מקווה שהנהלת הפורום תבדוק את הנושא כי היא הרי מוגדרת אצלם כבחורה עובדת (באמת עובדת--- על לקוחות) ותוריד את הפרסומים שלה כי כנראה שהיא רמאית או אפילו לא קיימת...

ולהמשך הסיפור עוד מעט אצל שרון.....

84

זה מזכיר לי שבעבר היו איחודים של דיונים שמהם נעלמו כל מיני הודעות, והתמונה האמיתיתלגביי בחורה השתנתה .

בכלל בחורה שכולם מרוצים ממנה בלי תלונות בכלל וקשה לתפוס אותה בטלפון זה בהחלט מוזר .

לחזור לטלפון היא לא תחזור זה ברור היא בכלל לא מכירה את מי שהיה צריך לבוא.

אבל יכולה להיות לה גם סיבה הגיונית לביטול. משהו בבחור אולי.

זה לא נורמלי להשאיר מספר ,להשאיר הודעות מי אמר שהיא בכלל מושכת הודעות.

היו מקרים הרבהיותר גרועים מלשלם על חבילת קונדומים והם המשיכו הלאה.

בכל מקרה אני מציע להנהלה לצמצם בצנזורים ובהעברות מנושא לנושא, ככה מאבדים את התמונה האמיתית לגביי הסיטואציות וגם אמינות.

ולרואיק אתה צריך לקרוא הרבה אחורה היו פה הרבה רמאיות ולכלוכים של הרבה בחורות . עם זונות צריך להזהר ולקחת כל מה שהם אומרות בערבון מוגבל.

גם הרבה המלצות זה חשוד מאוד כי למה שבחור ירצה להמליץ על מישהי שגם ככה עסוקה זה אומר שיהיה לו קשה לתפוס אותה . יותר מ2 המלצות גג שלוש צריכות לבוא מהבחורה אומ מישהו שקשור אליה , ואני לא מדבר על אנג'לינה אלא באופן כללי.

85

היי לכם...

CHIEF99 אני מתנצלת ובפרטי אשכנע אותך איך אני מפצה אותך... מה שקורה חברים יקרים שהרבה לקוחות מתקשרים מחסום זה לא מאפשר לי לשלוח אפילו הודעה כדי לומר שמשהו השתבש יתרה מזו זו פעם ראשונה שהברזתי בצורה כזו גסה ללקוח אני אפילו לא ידעתי שהברזתי, מישהו צלצל בעשרה ל- 4 ואמר שקבענו והוא למטה, ואני לתומי הייתי בטוחה שזה ההוא שקבעתי עימו... מה שמסתבר לי כטעות...

הימים הקבועים שלי לעבודה הם ראשון שני וחמישי, מתנצלת שאני בחורה חסרת אחריות בלי תקנה ובלי מסגרת, אילו היתי עם משמעת עצמית לעבודה בטח הייתי בעבודה אחרת...

קורה לפעמים שאני מתכננת לעבוד, ואז קמה עם מיגרנה, או מצב רוח רע, ואין מצב שאעבוד במצב כזה, וזה מסביר למה הלקוחות שהיו עימי נהנו תמיד, כי תמיד אני עובדת עם חשק, ובימים שאין לי חשק אני מעדיפה פשוט לא לענות...

מחר יום חמישי, בעזרת השם ובלי נדר מ 10 אהיה זמינה...

נשיקות....

ועמכם הסליחה....

87
[QUOTE=אנגלינה]

וזה מסביר למה הלקוחות שהיו עימי נהנו תמיד, כי תמיד אני עובדת עם חשק, [/QUOTE]

אנג'י מתוקה, מי כמוני יודע...

תמיד כשאני איתך אני יוצא מרוצה ומסופק, כי את היחידה שיודעת להשקיע בלקוחות רציניים, ולא בקשקשנים וזייני שכל.

אוטוטו אנג'י, אנו מתקרבים למפגש הבא שלנו, שיהיה סוער מתמיד... ורק את יודעת למה אני מתכוון...

ביי, מתוקה.

89

אתמול (יום ג') קבעתי עם אנג'לינה בשעה 12:15 (צלצלתי שלשום על מנת לקבוע ואף הדגשתי שאני מגיע מחוץ לעיר באופן מיוחד כדי לפגוש אותה)

סיכמנו שאתקשר בשעה 12:00 כדי לקבל הוראות הגעה. לאחר חצי שעה של טלפונים ללא מענה, חזרתי כלעומת שבאתי.

חבל

90

אני מזועזעת....

מזועזעת מאוד...

מזועזעת מאלה שאטומים כל-כך, ולא לוקחים בחשבון שבחורה עובדת היא לא מכונה...

אני בכל אופן רחוקה מלהיות כזאת...

ולזה שטוען, שהלקוחות הם רק מיספר, אותך לא הייתי רוצה לפגוש...

רק לקוחותי הפרטיים יכולים להעיד על הקשר העמוק והמכבד שנוצר לי איתם...

רק היום לקוח פרטי שבא אלי מ"ס פעמים הגיע והביא איתו מתנה מקסימה וארוחת בוקר מדהימה...

אותו בנאדם יודע בברור שהוא לא רק מיספר, הוא לקוח שבהחלט הופך את העבודה שלי לכדאית, פחות נוראית ואנושית...

כל אלו שהגיעו אלי ונוצר לי אינטראקציה טובה איתם שומרים איתי על קשר מדהים..

אמנם הם לא מתוסכלים לגבי המענה הטלפוני כי הם קיבלו מספר אחר- דבר הממחיש עד כמה הם לא רק מיספר אצלי...

אני מבינה שאיכזבתי מספר אנשים, אני מוכנה לפצות... שיפנו אלי בפרטי.

מלבד זאת אני אדם כמו כולם, שמה לעשות לא מרגישה שבעבודה מהסוג שלי צרכה לעשות משהו שלא זורם לי טוב..

ואלה שאיכזבתי -תמיד נהגתי לפצות... ומכל הלב, כי כסף זה לא הכל ...

( ורק הם יוכלו להעיד על אנושיותי בדבר)

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”