כ חלוצים 25 - סקס אדיר

חלוצים 25

3

בחורה גבוהה(?), שופעת אנרגיה, חטובה(?) ומטופחת

בעלת חזה מוצק ועסיסי(?)

מזמינה אותך לפינוק פרטי ומלהיב במקום דיסקרטי ויפה!

מה?!?!? אולי לא התסכלתי על התמונות הנכונות.

חטובה? בעלת חזה מוצק ועסיסי? גבוהה? אני מזמין תור לרופא עיניים.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

חלוצים 25

4

בדיוק היום הייתי שם והגוקר הקדים אותי בפתיחת הנושא אז ככה:

אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי באף דירה הזדמן לבקר היום בת"א ותכננתי

את כל היום על מנת שיהיה לי זמן לבקר באחת הדירות.

בחלוצים כבר המון המון זמן שלא הייתי אז החלטתי שאנסה. הגעתי פתחה לי את הדלת

הניקול הזאת שבתמונה. ברגע הראשון רציתי לותר אבל הייתה לי הרגשה שאקבל

פינוק טוב ביקשה 100 ש"ח לחצי שעה אקט אחד.

נתתי לה 150 ש"ח כדי לגמור פעמיים.נשכבתי על הגב החלה להתמזמז איתי נשיקות ליקוקים ליקוקי ביצים ואף מתחת להם . לפתע החלה למצוץ לי אותו ללא קונדום.

נתנה מציצה חבל על הזמן שמדי פעם מוציאה אותו כדי לנשום ומעבירה אותו בין השדיים שראתה שאני עומד ליגמור מצצה בקצב מהיר עד שהשפרצתי לה בתוך הפה.

קצת ניקיון שלי ושלה לאחר מכן נשכבתי על הבטן אמרה שתעשה לי מסז מהר מאד הפסקתי אותה למה הייתה מפרקת לי את הגב.

התהפכתי על הגב לסיבוב שני העמידה לי אותו במציצה שמה קונדום והבאתי לה אותו בדוגי הזיון עצמו לא משהו אז הוצאתי אותו הורדתי את הקונדום והיא מצצה לי שוב עד שגמרתי לה בפה בשנית.

לסיכום נחמדה מאוד משקיענית מציצה טובה מאוד בלי.מסז גרוע וזיון לא משהו אבל יחס טוב מאוד לא מתקתקת ואפילו שסימנו לה שניגמר הזמן לא הפסיקה עד שגמרתי.

לגביי מראה לא משהו בכלל מלאה ואפילו קצת שמנה אבל חזה טוב טיבעי ונעים.התמונות אגב אמיתיות. ניראה לי שאחזור שוב לא בגלל המראה אלה בגלל היחס והפינוק וגם בגלל המחיר. המיתון פירק אותי לגמריי אז בזה אני עוד יכול לעמוד מדי פעם.

חלוצים 25

9

אח שלי BUTLLER אני נתתי לה 150 ש"ח ביקשתי לגמור פעמיים.

אמרה שזה תלוי בי אם אני מסוגל להספיק בזמן קצר אז סבבה.

לא דיברנו על מציצה בלי וגמירה בפה זה הפתיע גם אותי אבל ככה היה.

איך היא תזרום איתך אני לא יודע מה שכן איתי הייתה מאוד נחמדה וסבלנית.

חלוצים 25

10

אח שלי אני מקנא בך ירושלים על הפנים כל פעם שאני חרמן אני צריך לנסוע לת א ואז אני עושה סבב מכונים זאת מהחלוצים נראית פצצה וגוף כמו שאני אוהב אני אנסה לסגור איתה בפון מה שעשתה לך אין כמו מציצה בלי גומי וגמירה בפה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”