כ מדוע הפורום הזה חנוק? - סקס אדיר

מדוע הפורום הזה חנוק?

1

הי לכל החברים שמורשים לראות את הפורום הזה.
קיבלנו מכרה זהב, אך נדמה כי אין היענות לעניין... אני שם לב שרוב השירשורים כאן הם כאלה שההנהלה העבירה לכאן מפורומים אחרים.
כתבתי דיווח ראשון כאן על אחת שבאמת נותנת שירות מדהים במחיר כלום כסף, ולא היתה ולו תגובה אחת לרפואה. מצד שני, גם אף אחד לא גילה פה יותר מדי דברים חדשים.

בואו נעשה את הפורום הזה פעיל יותר. חבל.

מדוע הפורום הזה חנוק?

3

ורבל היקר ,

בסה"כ בפורום הסגור יש מעט מאוד אנשים. אני יגיב לדבריך ואתן את נקודת המבט שלי .

1.אף פעם בחיי לא הייתי עם פרטית בתשלום שלא מפרסמת את עצמה באופן פומבי וגלוי.

2.לא יצרתי קשר עם בחורה שפירסמת מיכוון שכתבת שהיא פרטית לחלוטין וביקשת לא להגיד שהשגנו את הטלפון מהפורום. ולכן, שללתי את זה על הסף.

3.לפי הפרטים שמסרת בנוגע אליה ,זה בהחלט מציאה ולכן תודה. אם אני אפגש איתה , אני גם ידווח.

4.הצעתי להנהלה,לצרף עוד משתמשים לפורום הפרטי כך גם תיאום מסיבות ואורגיות יהיה קל יותר ופשוט יותר. לדעתי, יש לפחות 5 משתמשים שניתן לצרפם.

5.להנהלה, מקוה שאתם שוקלים את הצעתו של ריסק לתשלום מינימלי בשביל הפורום. בתור התחלה ,חסימת הפורום למשתמשים לא רשומים.

נמפה2009-1-4 20:42:59

מדוע הפורום הזה חנוק?

4

אנחנו עובדים קצת לאט אבל מתוכננים שינויים בנושא ההרשמה לפורום שמחייבים עבודה תשתיתית רחבה על השרת של סקס אדיר. מטבע הדברים לאור העובדה שאנחנו לא זוכים לשיתוף פעולה (מהמטומטים שמנהלים את האתר עצמו) לוקח לנו קצת זמן.

תוסיף את העובדה שבתקופה האחרונה אנחנו עסוקים עד מעל לראש במניעת נסיונות פריצה לאתרים ישראליים וישנו גל מדהים של נסיונות כאלו בעיקר ממרוקו, אירן ועוד .. כמו גם העובדה שאנחנו פועלים גם במתקפות נגד אבל לא בשיטות הרגילות של שינוי עמודים והצהרות פרו-ישראליות/אנטי ערביות (אנחנו קצת יותר מתוחכמים מהרמה הזו)

בקיצור ייקח עוד קצת זמן עד שנתפנה להשליט סדר נוסף כאן בפורום ולהחליט על עוד אנשים שיורשו להשתתף כאן בפורום הסגור.

בינתיים שיהיו לכולנו זיונים בכיף והעיקר לילות שקטים ובטוחים גם בדרום.

עמית.

19LOLx82009-1-4 20:59:15
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”