להלן דיווח שהועבר לנו בפרטי מאת:
[QUOTE=whiteshadow]
Hi Amit. Thanks for the call yesterday.
As promised here is a first review. Its a massage girl in Raanana. Beautiful Ethiopian girl 25 years old. 1.65 hright, slim, small tits amazing ass. Her name is Sky.She is working in her own place. nice place clean. She is student.
ok - I got to the place and she asked to take a shower. I got on the table and she is getting naked. she gives a very good massage for the legs and for my back. great ass massage. she will encourage you to enjoy the massage and keep your horny guy for later. She tells you that she wants you to enjoy the full 45 minutes. She is naked right from the begining.After you flip over she will put oil on herself and will rub herself against you. At that point I will say that the happy ending getts better as you become regular and more is available even though she doesnt admit from the first time. first time she will let you cum on her body only. Price - 200
now for the contact details - 0542144587. when you call you have to say that you got the number from "Shimshon from Ulam ha sport"
Call me if you have any question.
She is the best massage girl I had in Israel for a long time.
[/QUOTE]
לא בטוח שהחברה כאן צריכים תרגום אבל בכ"ז להלן בתרגום:
היי עמית, תודה שהתקשרת אליי אתמול. כפי שהבטחתי להלן הסקירה הראשונה:
מדובר במעסה מרעננה, אתיופית יפיפיה מרעננה בת 25. גובהה 1.65 מ' רזה, חזה קטן וישבן מטריף ועונה לשם "סקיי".
היא מקבלת אצלה במקום נחמד ונקי, היא סטודנטית.
הגעתי למקום וביקשה ממני להתקלח. עליתי לשולחן העיסוי והיא התפשטה.
העניקה לי עיסוי טוב לרגליים ולגב ועיסוי ישבן מצויין.
היא מעודדת להינות מהעיסוי ולהתאפק עם החבר החרמן לאחר כך. היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אהנה מכל 45 הדקות . היא עירומה ישר מההתחלה, אחרי שמתהפכים היא מורחת את עצמה בשמן ומתחילה להתחכך בך... בנקודה זו אני יכול להעיד שהסוף הטוב משתפר ככל שאתה הופך ללקוח חוזר ויותר אופציות נפתחות לפניך למרות שהיא אינה מודה בהן בפגישה הראשונה. בפעם הראשונה היא תתן לך לגמור לה על הגוף.
מחיר - 200 ₪
ליצירת קשר - 054-2144587
כשאתם מתקשרים אתם צריכים להגיד שקיבלתם את הטלפון משמעון מ"עולם הספורט"
היא נערת העיסוי הטובה ביותר שפגשתי מזה זמן רב בישראל.