http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=14&Adverti seID=2590
לכל חובבי אנגלינה זאת אותה הבחורה אותו המיקום רק 100 ש"ח יותר
תהנו

כ
הנה הלינק המתוקן
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=14&Adverti seID=2590
ואגב זה אותו הלינק למודעה הישנה שלה שלבשה שם "חדש", כנראה שהייתה לה סיבה ואולי לא כדאי להפיץ אחרי הכל היה לה מועדון מעריצים לא קטן בכלל, והיה סיפור עם איזה בחור שאולי היא מנסה להתנער ממנו, לכו תדעו.
אני בטוח שההנהלה תדע מה לעשות עם זה.
הייתי אצלה - לקחה 600.
למרות היופי המטריף הגוף היפה והמציצה הטובה - אני כנראה לא אחזור.
פשוט אין טווח סביר של ביצועים - היפיפיה מציעה מציצה וסקס רגיל בלבד - אין אנאלי, אין רינימג, אין נשיקה צרפתית (אותי אישית לא מעניין), מאפשרת לדחוף אצבע אחת בלבד(בעדינות ומלפנים בלבד).
בקיצור - לא בשבילי - וודאי לא במחיר שהיא דורשת ומקבלת. אולי שווה למי שגומר מלהסתכל על היפיפיה כשהיא ערומה. לי זה לא מספיק - ברור שעדיף יופי משולב עם ביצועים - אך אם היופי בא על חשבון הביצועים - כמו במקרה של רומי/אנג'לינה אז אני מעדיף לתפשר מעט על היופי ולקבל ביצועים טובים הרבה יותר - ובימים טרופים אלו מסתבר שלא קל כלל וכלל למצוא שילוב מנצח (גם אם אתה מוכן לעמוד בהוצאה גבוהה יחסית).
הייתי אצלה היום. על טעם וריח אין מה להתווכח. לדעתי הייתה ונשארה יפייפיה מדהימה, פצצת סקס שחבל"ז, ומעניקה יחס מכל הלב.
אח"כ הלכתי לנופר מוולפסון כדי לראות סוף סוף על מה כל הרעש. יש דיווח בשרשור "כוסית רצח בת 18" למי שרוצה לקרוא.
מורי ורבי יוניקורן
אני לא הייתי מתייחס בחשדנות לאמיתות דווחו של שלום8. מתברר כי יש הבדלי כימיות משמעותיים עם אותה בחורה בין לקוחות שונים.
גם לי אישית קרה שהלכתי לבחורה מסוימת בעקבות דווח מאד מלהיב ומבטיח שיצא מפרי מקלדתך. רף הציפיות שלי לפני הכניסה היה מאד גבוה. לפני מסירת הכסף לבחורה רציתי לוודא שהשירות שלה אכן כולל א , ב ו-ג כפי שהופיעו בדווח המבטיח שלך. להפתעתי, או ליתר דיוק אכזבתי הבחורה בכלל אמרה שהדברים הללו בכלל מחוץ לתפריט שלה. בגלל שווידאתי זאת כבר בהתחלה חסכתי לי כמה מאות שקלים ואכזבה בהמשך אך זה מאד מבאס לצאת מהדירה בלי להתחיל בפינוק בפרט שסף החרמנות שלך גבוה וזה היה מאוחר מדי למצוא אלטרנטיבה אחרת.
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”