הדיווח המובטח:
טוב, אנסה שנית, מן הסתם יהיה קצר יותר ופחות מושקע מהראשון, אבל גם משהו.
ובכן התמונות אמיתיות. בשתי המודעות. לדעתי זו אותה בחורה בתמונות - הגברת המדוברת. העובדה שמדובר בשתי בחורות במודעה האחרת רק מחזקת - יש לה חברה עובדת בדירה - שווה לא פחות ואגיע לזה בהמשך.
התקשורת איתה: בעייתית. זמינה לסירוגין באופן לא עקבי. יכולה לענות הרגע ואחרי דקה כבר לא ללא סיבה. יותר גרוע, גם כשקובעים איתה שיחה, או אפילו פגישה היא פתאום נעלמת טלפונית לדקות ארוכות וחבל. זה די מבאס ומעצבן. היו רגעים שחשבתי לוותר בגלל הסיבה הזו, בפרט שכבר התייצבתי במקום - ושוב היא לא הייתה זמינה למרות שקבענו שעה ומקום. סופו של דבר הצלחנו.
המקום:היא אמנם פועלת גם בליווי, אבל אפשר לראות במודעה שיש לה גם מיקום, מסיבות שונות העדפתי לנסות את אופציית האירוח במקום הליווי [טעות לדעתי, הסבר בהמשך]. כיוון שמדובר בדירתה הפרטית בה היא גרה [בדוק], לא אתן מיקום מדויק, רק אומר שזה ברמת גן. דירת סטודנטיות חמודה [גם הן], מרוהטת ועם כל הקשקושים של בנות. אחרי המתנה למטה [והיא לא זמינה] הוזמנתי בסוף לעלות.
מראה: אין מילים. מעולה. גבוהה, שחומה, שיער שחור חלק, עיניים חתוליות, עצמות לחיים גבוהות, חזה גדול מאוד וטבעי, עור חלק ונעים, עסיסית [לא שמנה ולא מלאה. עסיסית! כמו ליב טיילור בלילה אחד במקולס] פשוט סקסית בטירוף.
גישה ויחס: כאן ההתרשמות שלי אמביוולנטית. מחד היא חמודה נורא, מתייחסת בלבביות, GFE, מסבירת פנים ומקסימונת, מאידך, בגלל שהיא בבית שלה, היא עוזבת אותך לפרקי זמן לא מוגדרים לעניינים שונים: טלפונים, להכין קפה [איתו היא באה למיטה] להביא מים [ומציעה גם לך], מקלחת פתאום באמצע, לדבר עם החברה שלה שיושבת בסלון ורואה טלויזיה וכו'. היא אמנם נותנת תחושה טובה ביתית וכיפית, אבל נוטשת אותך לבדך יותר מדי זמן. לכן נראה לי עדיף להזמין אותה לליווי ולא כאירוח, כדי שלא יהיו לה פיתויים והזדמנויות להעלם.
חייבים לציין שכשהיא נמצאת והיא איתך במיטה היא מתייחסת יפה, מדברת, מתחנפת, מתפנקת, ונותנת תחושה טובה ומשקיעה. הבעיה היא כאמור, הנטישות המוגזמות.
שירות וביצועים: שוב, בפרקי הזמן שהיא נמצאת - היא סבבה לגמרי, מוצצת בלי [לא מדהים], מלקקת, מנשקת, מתחרמנת, יוזמת דברים מגניבים כמו דפיקת פה או זיון ציצים וכו', מדברת מלוכלך [למי שזה עושה לו את זה] ועוד. המציצה כמו שאמרתי - יש טובות ממנה, אבל הסך הכל מחרמן וכיפי. גם הזיון סבבה, היא יודעת לכווץ שם למטה באופן שדי ברור שההכרזה שלה שהתחילה אתמול - לא נכונה. היא מקצוענית.
מחיר: לא זול 600 ש"ח לשעה מלאה. טוענת שזה זורם ולשני אקטים, אבל עם ההעלמויות שלה השעה נזלה והאקטים צומצמו. אני חושב שטיפוס אסרטיבי יותר ודורש יותר -יקבל יותר. אבל צריך להדגיש שעם ההתנהגות שלה, החמידות שלה, המתיקות והפלרטטנות, אתה מתקשה להיות דורשני כלפיה, כי היא חמודה כזו. לכן אמרתי - לא לכל אחד.
עניין נוסף לקראת סיום - השותפה: כמו שאמרתי היא חולקת דירה עם חברה שגם היא בחורה עובדת ושתיהן גרות במקום. לא יודע מה איתכם - לי קצת מוזר לפמפם בחורה עובדת, כשהדלת חצי פתוחה, ובמסדרון מסתובבת הלוך ושוב חברה שלה שמדברת עם אמא שלה בטלפון. לי זה מוזר ולא טבעי. מסתבר שלה לא. יותר מזה, באחת מגיחותיה החוצה, יצאה הבחורה שאיתי לשוחח עם חברתה הישובה בסלון [לבושה], כשהיא עירומה כביום היוולדה, ומנהלת איתה שיחת יום יום של לחם וחלב בעודי ממתין בחדרה. גם קצת מוזר בעיני. כשיצאתי הכירה לי את שותפתה ואמרה שגם היא עובדת אם ארצה פעם. ההיא נראית סבבה מראה יותר אשכנזי - למעוניינים.
שורה תחתונה - לא זול, לא לכל אחד, צריך לדעת להוציא יותר, לדעתי אפשר, ועדיף בליווי.
דלת אחורית2008-8-24 12:25:56