כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

1

היי לכולכם,

שמי אנגלינה אני בת 22, עובדת פרטי לחלוטין , אני שחומה חטובה ובעלת חזה גדול וטבעי ומתנשאת לרום של 178 ס"מ, מלבד המראה האקזוטי המפתה שלי אני מעניקה גם שרות ששונה מאוד מנותנות השירות הנפוצות בתחום ושמה דגש על יחס אישי, זה גם אמור להסביר את העובדה שאני מסננת ולא מקבלת כל דיכפין !

בתור בחורה דו-מינית שלא פעם ולא פעמיים הזמינה בחורה לבן זוגי ולי,
התבאסתי מהמסחרה והמכניות שפשוט מנעה ממני הנאה אמיתית, פשוט מצאתי את עצמי לחוצה מתי הזמן נגמר, איך להספיק למצות כמה שאפשר והכל בשעה אחת שמתוכה 20 דקות מתבזבזים על מקלחות והכרות בסיסית...

ולכן, יקיריי, אני מתחייבת שהשרות שאני נותנת הוא נינוח ללא פדנטיות לזמן, שרות חברי, ליברלי, המפגש מתקיים בביתי הפרטי באווירה ביתית ורגועה.

המחיר לביקור בביתי הוא 600 ש"ח בלבד, אני עושה הכל חוץ מאנאלי, אוהבת סקס ולרוב גם גומרת...
במידה ומישהו מעוניין להזמין אותי אליו התעריף הינו החל מ- 800 ש"ח ומתייקר בהתאם ליעד.

אני חייבת לציין שאני מסתפקת בשניים עד שלושה לקוחות ביום ולא תמיד אוכל להיעתר לכולכם אני עושה מלאכתי נאמנה ומתוך כיף אישי ולכן קבלו זאת בהבנה מראש.

אשמח לקבל פניות , תגובות, ביקורות בונות, אני כאן בשבילכם...

אשמח גם לשתף אתכם בחוויותיי המיניות לכשניפגש, כמובן ללא שמות ופרטים מזהים...

אז, תתקשרו אלי, תתאמו פגישה ולא תתאכזבו.... 050-3880035

אנג'לינה

קישור למודעה שלי :

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=14&Adverti seID=2590

נערת לווי, פרטית וחדשה בתחום !

נערת לווי, פרטית וחדשה בתחום ! נערת לווי, פרטית וחדשה בתחום !

050-3880035

3

בולבולקולוג יקיר,

דלת אחורית שכח לציין שהוא היה אצלי כמעט שעה וחצי אם אני לא טועה.

בכל אופן לקחתי לתשומת ליבי שזה מהווה מטרד או הפרעה גם כשאני מפצה בזמן, לתומי הרגשתי הכי חופשייה ונינוחה במחיצתו.

נשיקות ל < דלת אחורית > על התגובה המקסימה שלו.

זה מאד ישמח אותי אם עוד חברה יכתבו על הביקור שלהם אצלי.

אנג'לינה ולא ג'ולי

5

יקיריי, גברים נכבדים, הייתי רוצה שתבינו אחת ולתמיד שאופי השרות ורמת ההנאה לא תלוייה רק בנערה העובדת אלה גם בכם, אסביר את עצמי.

לפעמים יכול לבוא לקוח, נעים הליכות, מנומס , מתחשב, אסטטי, מפנק, ואז אני יכולה למצוא את עצמי איתו שעה וחצי ללא תוספת תשלום, וזאת מכיוון שהוא גורם לי הנאה ומה לעשות, אם מישהו טוב במיטה אני מתחרמנת ולא משחררת עד שאני גומרת ומפיקה את המיטב,אותו לקוח ירגיש את ההדדיות, יהנה מחרמנותי, ויזכה לבונוסים שכנראה לא כל אחד יזכה, כלומר, בניגוד ללקוח המקסים, יש את הקרציה שיישר מתחיל ברגל שמאל, במקום להגיד יפה שלום ולהציג את עצמו יתחיל לשאול שאלות כמו:

1. מה את לא עושה?

2. מה את עושה?

3. כמה אקטיםבשעה?

ואני שבד"כ לא פדנטית לזמן, ולא מגבילה באקטים מוצאת את עצמי בכוונה מבאסת אותו, כי מה לעשות אני חצי מרוקאית ואני לא אוהבת התחלות שליליות, אותו לקוח לא רק שלא יהיה איתי שעה מלאה אני גם אדאג לשלח אותו לעזאזל באותה השנייה...

בכל אופן מה שאני מנסה לומר, שתראו התחשבות, תראו איך עוד יותר יש לי את החשק לפנק...

אגב מ"ס עובדות עד כה:

1. לא היה לקוח שביטל אותי

2. לא היה לקוח שלא הודה שאני אחת הנדירות...

3. כמעט כולם חוזרים

ויש לכם להנות ממני חודשיים כי עוד חודשיים כבר לא אהיה פה... ( מתחילים הלימודים)

אגב תודה ללקוח מיוחד שביליתי איתו שבת מקסימה,

אתה מקסים והוכחת לי שיש אחלה גברים...

6

מעבר לתגוב הכה מצויינת של דלת אחורית חברים אנא מי שהיה אצלה תנו חוות דעת נוספת כי 600 שקל זה סכום די נכבד שבטוחני שכולם לא רוצים לראות לראות שהסכום הזה מללחיף ידידים ותוך שניה אתה בחוץ

אז חברה אנא חוות דעת

סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

8
אנגי יקרתי זה לא העניין של הכסף זה הענין יותר עמוק מזה( ראי הודעה פרטית ואז תביני) ואני מחשיב את עצמי כאדם נורא איכותי פשוט מה לעשות יש הרבה כמוך שמבטיחות ובטיחות אבל רובן לא מקיימות ואנחנו ( ואל תעלבי כי הרי זה לגטימי) מבקשים חוות דעת זה הכול)
סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

9

היי אנגלינה,

אני מבין את הרצון שלך לעשות כסף בזמן קצר ומכבד את ההחלטה שלך בנוגע לעלות ביקור איתך, בסופו של דבר זה הגוף שלך. אני גם הייתי סטודנט ונראה לי גם מרבית חברי הפורום ולכן אולי יכול להזדהות עם המצב של המצוקה הכלכלית.

מצד שני אני חושב שזה חמדנות לעלות כל כך מהר את המחיר שלך שגם ככה הוא גבוה . כלומר גם 600 ש"ח זה לפי דעתי מספיק גבוה. לדעתי עם יהיו פה עוד כמה דיווחים חיוביים את תעלי את המחיר ל- 800 ש"ח ולאחר מכן תחשבי על עוד העלאה ...ועוד חודשיים תחזרי ללימודים וגם אם מישהו ירצה לפגוש אותך הוא לא יוכל.

את גם לא ממש עונה לטלפונים.

טוב אותי פיספסת בתור לקוח ... יש מספיק דגות בים

בהצלחה בעבודה החדשה/ ישנה, ובהצלחה בלימודים

נמפה2008-8-29 22:48:0

10
[QUOTE=אנגלינה]

מי שכואב לו להוציא 600 ש"ח שלא יבוא בכלל, אני אוהבת אנשים איכותיים שאוהבים לפנק את עצמם...

[/QUOTE]

אני אישית לעולם לא אשלם על זיון, ואפילו אם היית אנג'לינה ג'ולי המקורית, למעלה מ-300 ש"ח. אני פשוט לא מאמין שיש בחורה ששווה את זה. בכל זאת יש גבול להנאה גם מזיון מוצלח. אבל לך כמובן זה לא אמור להפריע כי יש מספיק אחרים שכן. בתכל'ס מבחינה כלכלית את עושה בשכל: האנשים שבאים במחירים כאלה בד"כ אמידים ואיכותיים. אז אמנם את עושה פחות לקוחות, אבל בסה"כ זה יוצא לך טוב - על כל אחד שבא את מרוויחה מעל ומעבר. ואת גם מתאמצת פחות, בשביל אותו סכום גלובאלי שיוצא בסה"כ. לבריאות.

משולש הזהב2008-8-29 23:42:47

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”