כ לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה - דף 7 - סקס אדיר

לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה

62

תודה תודה תודה

יותר פשוט מזה אי אפשר לתאר את ההרגשה שלי, אחד מהזיונים הסוערים עם קונטראיסטית מומחית !
פשוטו כמשמעו וGFE בהתגלמותו.

בחרתי את האופציה של שעה מלאה (וקיבלתי קצת יותר) בעבור חופן של 600 שקל (יש גם אופציה ל400)

אחזור בשנית

אפרופו ... + מקלחות משותפות ולא, היא לא צחצחה שיניים אלא שטפה עם חומר חיטוי משהו כמו מי פה

64

ביקרתי את לירז מול בית עובד , בהחלט חולת זין רצינית , חייכנית ונעימה .

נמנעתי ככל האפשר מלהתנשק איתה לנוכח ציחצוחי השניים והאפשרות לחתכים מיקרוסקופים - אפילו דיברתי איתה על זה

לנוכח הסיכון והיא אמרה להיא גם שוטפת לפעמים במי פה אבל הם לא כאן.. לי אישית זה לא נתן ביטחון באשר להמנעות

מלהדבק או להדביק .

שדיים קטנים מאוד אבל זקופים כמו נערה מתבגרת שזה יפה..

תחת לא הכי מעוצב וסקסי אבל קטן ומתוק -

לא בטוח שהתמונה אמיתית כי היא נראת יותר רזה במציאות ..

400 שקלות 40 דק ללא מסג' אבל היה נחמד .

אגב קריסטין בליווי ממושך עד מוצ"ש או שלא תחזור לשם יותר - גם זו אופציה..

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

68

ביקרתי את לירז לפני כמה ימים ואכן חולת זין שמושכת לכיוון הזה - "רוצה את הדבר האמיתי .. רוצה זין.. וכו)

גם אני שמתי לב לריח לא נעים מפיה , ולכן נמנעתי מלהתנשק איתה וזה אחד הקריטריונים שלי בדרכ...

גם לאחר שגמרתי לה הפה והיא ציחצחה שיניים כהרגלה (מה שמעלה חשד לדימומים אפילו מזעריים..)

היה לה גם לאחר מכן ריח לא נעים אולי מהלשון.. בקיצור ילדת מכונה שמקבלת הרבה ועושה הכל עם כולם ומתנשקת עם כל אחד חופשי - וזו התוצאה..

אפילו דיברתי איתה על החשש מהדבקות הדדית אפשרית והיא לא ענתה לי בצורה שנותנת ביטחון - יכלה לומר אני נבדקת כל הזמן.. אני נקייה , וכו וכו אבל ממש לא נתנה לי ביטחון..

יש לה ביצועים נאים והיא צעירה כך שיש כאן פלוסים ומינוסים..

אני יצאתי בהרגשה כללית למרות שהיא יחסית בהחלט יודעת את העבודה.. שלא אחזור שוב.

ב400 יש מבחר לא רע ולדעתי אכותי יותר.

נחמד לפעם אחת לדעתי ולא ממש ליותר.

תהנו בגדול מכולן

הנאות החיים זה משהו שרוכשים ..

69
לירז - מרחוב בית עובד

הגעתי ללירז, מקום די מסריח. מה שמפצה על המקום זו המתיקות שלה. ילדה.
כיוון שכבר הייתי עם לא מעט מהסגנון שלה (אני לא מתכוון לבחורות עובדות, אלא לילדות חולות זין), קלטתי את הסגנון שלה מיד מה שעזר לפתיחות (מעבר לזה שגם כך היא מאוד פתוחה).
כיוון שהתייבשתי בחוץ אצל הזבל שמהדיווח העליון, ביקשתי לעשות מקלחת קצרה להתרעננות, היא כמובן הסכימה.
המקלחת שם ממש מג'וייפת ומסריחה, ונאלצתי להוריד עם הזרם של המים 2 ג'וקים מהקיר ולהתעלל בהם עם המים איזה 2 דקות. יצאתי אליה היא מיד קפצה ואמרה "בוא אני חייבת זין". ואז התחילה לספר לי עד כמה היא חולת זין (שזה מאוד מגרה) , ואחר כך סיפרה לי שאני העשירי שלה היום (שזה כבר הרבה פחות מגרה).
ולעניין. מיד קפצה עלי להתנשק איתי, אבל הרחתי על הפה שלה ריח חזק מאוד של זין (ולא שלי, עוד לא הגענו לשלב הזה), משמע היא היתה לא מזמן עם גבר וליקקה לו אלוהים יודע את מה, ולא התקלחה ולא שטפה אחר כך. זה הגעיל אותי אז התחמקתי מהנשיקות ודחפתי אותה כלפי מטה. התחילה לרדת לי, מציצה לא רעה בכלל, משחק קצר באיזור האהוב שלי- 2 כדורי הטניס, המשיכה לליקוקים באיזורים מסביב.
האמת? היא עושה את זה טוב, הרגשתי שהיא יכולה אפילו טוב יותר.
שאלה אותי אם אני מוכן ל-2 סיבובים, כי אם כן אז היא רוצה שאגמור לה בפה, ואם לא, אז שאזיין אותה כי היא חייבת זין. אמרתי לה שלא בא לי פעמיים (האמת שהריח שלה הוריד לי ממנה באותו רגע). אז הבאנו את חליפת הצלילה של הזין, הלבשה זריזה ויאללה לעניינים. מגוון רחב של תנוחות, היא אוהבת לקבל בכל מצב ולא אומרת לא לכלום.

סיכום בסגנון יוניקורן ידידי?
למה כן?
ילדה מאוד חמודה, פנים יפות. באמת אוהבת זין, נהנית מהמספר גם אחרי 9 אנשים ביום. לא אומרת לא לשום תנוחה, וגם אפשר להיות יצירתיים בתנוחות איתה כיוון שהיא קומפקטית. נותנת הרגשה שמאוד רוצה אותך, שזה כבר שווה הרבה. שרוטה לסקס.

למה לא?
מקום מעפן, מסריח ולא אסתטי, המצעים במיטה נראים כאילו הוחלפו בפעם האחרונה יום לאחר מותו של המלך הבלתי מעורער של הזמן המזרחי- זוהר ארגוב.
המקלחת מלאה טינופת, אם מתקלחים שם, סיכוי סביר לצאת מלוכלך יותר ממה שנכנסת.
החיסרון הגדול של לירז הוא חוסר האסטתיקה. בגלל הריח שהיה לה, היה קשה לי לזרום איתה בהרבה דברים.
היה לה פשוט ריח של זיעה של ביצים (ומי שקורא את הדיווח ובדיוק באמצע האוכל, עמכם הסליחה).
חיסרון נוסף, שהערתי לה עליו, ויוניקורן גם העיד על כך בדיווח המצויין שלו, היא לעיתים בודקת מי מתקשר, ואיתי היא אף ענתה לטלפון פעם אחת וזה מאוד מוריד.

מחיר: 400 ש"ח ל-40 דקות, גלש טיפה מעבר.
יצאתי עם הרגשה טובה בסך הכל, כיוון שיש לי תחושה שמצאתי מישהי שבפעם הבאה אם אתפוס אותה בצהריים היא תהיה עדיין FRESH ויש פוטנציאל אדיר.
היא לא איזה שוס שעכשיו צריך למות ממנה, אבל בהחלט מי שלא היה, מומלץ ללכת לצורך החוויה ממישהי מעט שונה באופי ויותר צבעונית משאר הבחורות.

70

אני קצת מפונק . הפתרון להנות באמת מלירז הוא לפתור את החסרונות שבשירות שלה . ואז נשאר רק למה כן

בררתי באיזה יום היא לא עובדת . צלצלתי אליה לאחר תיאום מראש הערתי אותה משנתה ולקחתי אותה אלי היא באה אלי עם החיוך המתוק שלה נקיה ומריחה כמו פרח ולבושה הכול בלבן . ואז באמת ההנאה היתה מלאה כמו שהיא יודעת . הייתי אתה מעל לשעה המחיר היה בהתאם אבל מי שלא מוכן להתפשר על איכות שישלם בהתאם .

זוהי העצה שלי .

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”