אחרי הרבה מאד זמן שלא הייתי כאן שמח לראות שדברים כאן השתנו.
המלצה למנהל לפתוח פורום של דיווחים לדוגמא כמו הדיווח הזה ועוד כמה שקראתי זה בשביל לעודד אנשים לכתוב יותר בפירוט ולגרות את היותר יצירתיים בכתיבה למעין תחרות. אני בטוח שתדעו איזה דיווחים להכניס לשם ואיזה לא.
ביקרתי את לורן המדווחת כאן ובאמת היא לא דוגמנית בת 20 אבל נראית מצויין לגילה וגם אני הצלחתי לראות את היופי הברבי שבה. מבחינתי היא הלימיט המבוגר ביותר שאני אכנס איתה ובאמת שלא התאכזתי. הבחורה נותנת תמורה מלאה לכסף וכדאי להגיד לה מה אתה רוצה.
לדעתי עשית שירות מצויין שנתת טיפים של איך לדבר ואיך להתנהג עם בחורה כי לא כולם יודעים להיות שרמנטיים והקווים הכלליים נכונים. אם יהיה לי זמן אני בעצמי אכתוב מאמר על טכניקות הפיתוי שלי.
מהביקור שלי אצל לורן מסתבר שהיא בעצם מפרסמת בשני שמות לורן ומישל השם לורן נשאר ירושה מהלורן הקודמת שעבדה בדירה לפניה והיא באופן אישי מעדיפה את השם מישל !
השירות של אישה חושנית בדיוק עם אנחות וקולות נכונים עושה את שלו היא יודעת את המקצוע ומתמסרת כאילו אתה באמת הסטוץ שהיא בחרה לעצמה.
לגבי המציצה שלא הייתה מספיק טובה לדעתך, אולי כדאי שתחזור אליה לפעם נוספת בשביל לראות שהיא השתפרה עם הזמן (לדעתי) אבל לא על חשבון דגימות אחרות.
יש בטח עוד כמוני שמחכים לדיווח הבא שלך מהמרכז.