כ עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג - דף 2 - סקס אדיר

עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג

11

למנהל המדווח, נכנסתי היום להגיד תודה או שלא כי אתה אשם עם הדיווח הזה שהוצאתי יותר כסף החודש על זיונים ממה שתכננתי. עשית חשק ולא התאפקתי שוב..

סיכום: תיאורים מדוייקים נראית סביר פלוס חוויה חד פעמית כי אני מעדיף צעירות בשנות העשרים.

אגב בשבילי המציצה היתה טובה, מומלצת לאלה שהגיל לא מפריע להם.

FF

12

אחד הדיווחים היותר טובים שקראתי בפורום הזה.

כמובן שהייתי אצלה השבוע והיא מקסימה באמת. היחס, השירות המושקע וכל הגישה או האווירה עושים הבדל גדול והמחיר ממש בדיחה בשביל פרטית אמיתית.

אני מאד נהנתי מכל השהות לא ויתרתי על בודי מסאז' ארוך ומפנק ואחריו מציצה וסקס מצויינים.

אני אהבתי ונהנתי!
מומלצת ושוב תודה על הדיווח.

אין חתימה, אז אין מה לגנוב.

13

אחרי הרבה מאד זמן שלא הייתי כאן שמח לראות שדברים כאן השתנו.

המלצה למנהל לפתוח פורום של דיווחים לדוגמא כמו הדיווח הזה ועוד כמה שקראתי זה בשביל לעודד אנשים לכתוב יותר בפירוט ולגרות את היותר יצירתיים בכתיבה למעין תחרות. אני בטוח שתדעו איזה דיווחים להכניס לשם ואיזה לא.

ביקרתי את לורן המדווחת כאן ובאמת היא לא דוגמנית בת 20 אבל נראית מצויין לגילה וגם אני הצלחתי לראות את היופי הברבי שבה. מבחינתי היא הלימיט המבוגר ביותר שאני אכנס איתה ובאמת שלא התאכזתי. הבחורה נותנת תמורה מלאה לכסף וכדאי להגיד לה מה אתה רוצה.

לדעתי עשית שירות מצויין שנתת טיפים של איך לדבר ואיך להתנהג עם בחורה כי לא כולם יודעים להיות שרמנטיים והקווים הכלליים נכונים. אם יהיה לי זמן אני בעצמי אכתוב מאמר על טכניקות הפיתוי שלי.

מהביקור שלי אצל לורן מסתבר שהיא בעצם מפרסמת בשני שמות לורן ומישל השם לורן נשאר ירושה מהלורן הקודמת שעבדה בדירה לפניה והיא באופן אישי מעדיפה את השם מישל !

השירות של אישה חושנית בדיוק עם אנחות וקולות נכונים עושה את שלו היא יודעת את המקצוע ומתמסרת כאילו אתה באמת הסטוץ שהיא בחרה לעצמה.

לגבי המציצה שלא הייתה מספיק טובה לדעתך, אולי כדאי שתחזור אליה לפעם נוספת בשביל לראות שהיא השתפרה עם הזמן (לדעתי) אבל לא על חשבון דגימות אחרות.
יש בטח עוד כמוני שמחכים לדיווח הבא שלך מהמרכז.

18

איש לא טרח להתייחס לתגובה שלי...

יום א' השבוע בשעות הערב/לילה התקשרתיוקיבלתי פרטים על מישל/לורן שאלתי לגבי גיל והופתעתי לקבל תשובה שיש עם מישל חברה בת 20.

שמתי פעמיי לכיוון ביאליק ר"ג, את הדלת פתחה שחרחורת שופעת וצעירה בהתדיינות הפרטים הילדונת מוצצת עם גומי בלבד ומשהו בתחושות ובנסיון שלי שידר לי לוותר ! אז ביקשתי את מישל 250 שטרות עברו אליה לחוויה סבירה נעימה ואדיבה כמו שכבר כתבו כאן.

לא אפרט את הביקור ורק אתן דוגמא ליחס שהרבה צריכות ללמוד ממנה:
כשנכנסתי להתקלח שאלה אם לעזור לי עם הגב וכשיצאתי מהמקלחת ביקשתי מגבת והיא ממש נבהלה שהיא שכחה וזאת לא הייתה הצגה היא ראתה את זה כפשלה שלה, התעלמתי אבל שמתי לב !

ציון רק 8 כי היא בכ"ז מבוגרת אבל הסקס היה טוב.

20
טוב, שכנעתם אותי לבדוק את המקום...
לאחר מספר טלפונים מרחוב ביאליק, באשר כל פעם היא אומרת לי "תתקשר עוד 5 דקות", "אתה מייד נכנס" וכו', סוף סוף הגיע תורי, סיכמנו על 200 ש"ח ביוזמתה, היא אמרה שהיא נותנת לי הנחה כי חיכיתי המון זמן... הדירה באמת מושקעת. המיטה שלה מוטה בזוית דבר שקצת לא נוח.. בכל אופן, לטעמי היא לא נראית משהו, מדי שמנה. שהירות באמת מושקע.
שמתי לב לשני דברים שכדאי לחשוב עליהם.
1. יש איתה עוד מישהומישהי בדירה.
2. יש לה מערכת מצלמות במעגל סגור שמחוברות לוידיאו...

אני, באופן אישי לא חוזר לשם.
שלח תגובה

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”