הבטחות צריך לקיים, ואני שמח לבשר שלפני ימים אחדים דגמתי את יוליה. להלן דיווח מעודכן, אשר ישלים את תמונת הדיווחים שלעיל.
השעה היתה מוקדמת, הערב רק ירד. התפנה לי זמן באופן מפתיע בת"א, והיות שיוליה נחרתה בזכרוני מדיווחו של עמית, החלטתי לנצל זאת ולדגום אותה.
התקשרתי (057-4443000), השיבה כמעט מיידית, היתה נחמדה ושתפה פעולה. ביקשה שאגיע לאחר כשעה - התאים לי בדיוק, עם התנועה בעיר והכל. נתנה כתובת (לפרטים - במסר אישי). הגעתי, דפקתי על הדלת, והיא חיכתה, עם חיוך וחיכוך נעים גוף בגוף.
שניה לפני ששלפתי את הכסף (400, כהמלצות האחרונות באתר), היא הפתיעה אותי ואמרה 350. החלטתי לתת תגמול מראש, ונתתי לה את ה-400 המוכנים, אמרתי ששמעתי עליה רבות וטובות - ואני תקווה לחוות זאת בעצמי.
לקחה ברצון, הבטיחה לא לאכזב. לשאלתי, חזרה על סיפור הגיל, השם והת"ז. ואז היא הציעה מקלחת. הסכמתי ברצון (כל היום ריצות בת"א, הזעתי כמו גמל מסריח), ולאחר דקותיים ביקשתי שתצטרף.
וכאן התחילו האכזבות: לא מתאים לשיער, לא בריא לעור, ותרוצים שונים אחרים. בנימה נחמדה אך אסרטיבית רמזתי שככה יקשה עליה להצדיק את הטיפ ואת שמה הטוב, אז היא התרצתה אבל בתחושת חוסר מוטיבציה.
במקלחת התחלתי להתחרמן עליה. סיבנתי את גבה, השדיים - ממש יפים, לא גדולים מספיק לטעמי אבל זקופים במידה, פטמות נעימות וריחניות שמגיבות היטב למגע, הילה פרופורציונית - הישבנים, הכוס. העברתי את הזין בין הישבנים המסובנים, בהתחלה לאט - היא הגיבה בקונטרה נעימה, בדיוק במידת הלחץ המצופה, בתוספת כיווץ קל בשרירי הישבן - ואז הדברתי את הקצב תוך נסיון להחליק בעדינות לכיוון פי הטבעת. יוליה הסתובבה בחדות, כמעט בכעס, עשתה פרצוף חמוץ ואמרה שזה לא כלול. נסוין לקבל אישור בתמורה לתוספת תגמול - עלה בתוהו. בעסה שניה.
יצאנו, התנגבנו (היא קצת עזרה, אבל לא יתר על המידה), ואז כופפכתי אותה וחזרתי לחכך את הזין בין ישבניה. היא השכיבה אותי באגרסיביות (הפעם חיובית) על המיטה והחלה לרדת עמוק ונעים, אך לא חזק מספיק. ביקשתי להגביר לחץ, ולאחר אכוונה המצב השתפר לאין שיעור. עדיין חסר היה ליקוק הביצים, אחורי הזין והכיפה באופן יסודי יותר - אך בסה"כ בסדר.
כשהרגשתי שאני מתחמם, הפכתי אותה, פתחתי את רגליה והתחלתי לרדת לה לאט ועמוק. היא עצמה את עיניה ולמיטב הבנתי (וברור לי שיש כאן מימד של הצגה, אז איני יכול להיות בטוח) היא אכן נהנתה. אם לא - היא אשפית במשחק. הכוס היה נקי, ללא ריח בכלל (וזה ממש נדיר, לטובה בעיני) ובעל מגע קטיפתי נקי. עם הגעת הלכלוכית הריח שהופיע היה נעים ורק גירה אותי יותר.
הוספתי קצת ליקוק פטמות, תוך כדי המשך עיסוי הדגדגן ופתח הנרתיק. ואז, אחרתי שהרטבתי את הפטמות כהוגן, נשכתי אותן בעדינות - לרוב זה גורם לקפוץ מעונג, אבל יוליה קפצה בלחץ. אמנם מיד נרגעה, אבל כל הקטע היה ביזארי לגמרי.
העברתי אותי לדוגי, חצי עמידה, ואז היא הלבישה בעדינות קונדום - והגירוי שלי השתקם. אין ספק שהידיים שלה יודעות את העבודה. התחלתי לחדור לאט ובעוצמה לכוס: הופתעתי שוב לטובה - למרות שהזין שלי לא ענק המגע היה צמוד, הדוק ונעים, ונמשך כך לאורך הדרך.יוליה הוסיפה לעונג בקיווץ שרירים, וכאשר ביקתי להגביר - היא נענתה ברצון.
החלטתי שמוקדם מדי לגמור כך, ורגע לפני שגמרתי שלפתי את הזין וחזרתי לנענוע בין הישבנים. תוך כדי זה ניסיתי להגיע שוב לאקט אנאלי: יוליה סרבה בתוקף, למרות הצעה מפורשת לתוספת תשלום.
הורדתי את הקונדום ויוליה חזרה למציצה - הפעם עמוקה וחזקה.אין ספק שהיא לומדת!
אחרי שהגרוי חזר ועלה, היא מיהרה לשים קונדום (חדש! - בזריזות מפתיעה), הפילה אותי על הגב על המיטה ורכבה עלי! איזה פרשית נהדרת היא היתה באותו זמן! איזה שדים, איזה כוס חם רך ונעים! גמרתי כמו ענק!!!
טוב, עד כאן.
היה בהמשך אקט נוסף, אחרי המקלחת, אבל הוא היה פחות טוב - לא היה לי כח ונראה שגם יוליה חיפפה. חבל, זה נתן טעם של פספוס.
לסיכום: בסה"כ - השרות בסדר. לא נפלתי מהרגליים, אבל בוודאי לא אכזבה של תקתוק וחיפוף. הערות מרכזיות: האנאלי ממש לא זורם, רגישה (או משחקת אותה) בפטמות על גבול הבלתי נסבל, לא מספיק זורמת בבקשות שאינן סטנדרטיות (כאמור, ממש לא סטיות אלא קצת EXTRA MILE), המציצה דורשת אכוונה.
כנראה שאחזור בעתיד
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות ממי שיבקר בהמשך.