כ זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה - דף 3 - סקס אדיר

זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה

21
[QUOTE=קישקשתא]
למה בדיוק נראה לך שהיא מתכוונת? שהיא לא רוצה להכיר שוויצרים?

[/QUOTE]
מבחינה סטטיסיטת יש לה סיכוי של אחד ל20 בערך לפגוש שוויצרי "לא נחמד"Geek
מה דעתך פשוט לערוך מגבית ולשלוח אליה שליח עם פיצה ( על מנת שתפתח את הדלת) והוראות לשינוי המודעה שלה למעוניינת במפגשים עם יהודים בלבד.
נוכל לחזור לחזון העצמות היבשות : וגר זאב עם כבש וגם קיש וחתיך יחדיו.
הללויה.

רימינג מעשי2011-09-16 11:13:16

23
חברים לא צריך להתלהם ולריב הבעיה היא לא אצלינו הבחורות בעצמן בוחרות איזה קהל לקוחות הן בוחרות לקבל. יש כאלה מעדיפות ממוצא ספרדי יותר, יש כאלה להפך ויש כאלה שבוחרות לא לקבל ישראלים ממוצא ערבי, זה הבחירה שלהן ואנחנו צריכים לכבד את זה גם אם זה לא מוצא חן בעינינו זה הגוף שלהן ורק הן מחליטות ובוחרות עם מי לחלוק אותו..
אולי אני פותח כאן תיבת פנדורה ולמרות כמה שזה יישמע גזעני אבל רבים יודעים שלא מעט בנות פרטיות לא מקבלות ערבים ממוצא ישראלי ויש גם כאלה להפך..
לצערי זה הפרצוף של המציאות הישראלית שבגלל כל המערבולת הפוליטית ומדינית אפילו לעולם הזה הגיע אפקט הגזענות.
"חתיך הרומנטי" אני בטוח שזה הכל אי הבנה ואף אחד לא התכוון לפגוע בכבודך אתה נמצא כאן בפורום כשווה בין שווים והשולחן הוא עדיין עגול..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

24
[QUOTE=קישקשתא]יוסי, זה תמים מצדך לחשוב שסקסאדיר יסירו את הפרסום, הבחורה משלמת עבור הפרסום,
ומזה האתר מתפרנס, מהפרסומות, לא מהפורום, ברגע שהאתר יתחיל להוריד פרסומים של בחורות,
בעקבות תלונות של לקוחות, כמעט ולא ישארו בו פרסומות. ולמעשה ברגע שהאתר יתחיל להטיל סנקציות
על בחורות בעקבות תלונות של לקוחות, זה יהפוך אותו למין סרסור של הבחורה.
תחשוב על האתר כמין ערוץ 2 של עולם הסקס:
מצד אחד הוא מספק לך פרסומות (שהוא לא אחראי לתוכנן) ומצד שני הוא מספק לך תכניות כמו "כלבוטק"
תחשוב על הפורום כאילו הוא ה "כלבוטק" של האתר ואדמין אתה רפי גינת קריצה

מעבר לכך האתר מראש כיסה את עצמו כנגד טענות ובקשות כאלה:

סקס אדיר הינה רשת חברתית המקשרת
בין אנשים המעוניינים בהיכרות ובאופציית מפגש שהמשכו אינו בשליטת ובאחריות
בעלי
האתר. כמו כן, באתר מפורסמים מקומות ספא מפנקים לבחירתכם.

[/QUOTE]

קישקשתא את זה אני יודע גם מבלי שתצטט לי אבל לאור הנסיון המר בעניין הבחורה הזאת יש לשקול ולבדוק האם אתר רוצה לעבוד עם בנות כאלה או מעדיף לבדוק ולפרסם בנות אמיתיות שמוכנות לעבוד ולא לרמות לקוחות..
מצד שני אני סיפרתי על המקרה שלי ומסתבר שאני לא היחידי לשחתי לא מעט קראו ועכשיו ידעו לא לפנות אליה.
אני הייתי עם לא מעט בנות פרטיות ובדבר כזה לא נתקלתי ממש תת רמה..Dead
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

25
[QUOTE=yosi]
[QUOTE=קישקשתא][/QUOTE]

קישקשתא את זה אני יודע גם מבלי שתצטט לי אבל לאור הנסיון המר בעניין הבחורה הזאת יש לשקול ולבדוק האם אתר רוצה לעבוד עם בנות כאלה או מעדיף לבדוק ולפרסם בנות אמיתיות שמוכנות לעבוד ולא לרמות לקוחות..
מצד שני אני סיפרתי על המקרה שלי ומסתבר שאני לא היחידי לשחתי לא מעט קראו ועכשיו ידעו לא לפנות אליה.
אני הייתי עם לא מעט בנות פרטיות ובדבר כזה לא נתקלתי ממש תת רמה..Dead
[/QUOTE]
זה בדיוק העניין יוסי. כזכור לך, החוק הוא מאוד אפור בכל העיסוק הזה מלכתחילה. ולכן אי אפשר לפנות לראשות להגנת הצרכן שתאכוף סטנדרארטים. הדיווחים שלי ושלך הם מעיל הגשם העומד בפני יום סגריר של תת שירות. מה עוד שמבחינה היסטורית באר שבע מעולם לא הצטיינה בשרותי סקס בתשלום מהשורה. אפילו בתקופת משולש הזהב, כשעוד גרתי שם, הבנתי שאין מה לחפש בהקשר זה וצריך לנסוע עד לתל אביב. מסתבר שזה נכון פי כמה גם כיום.

רימינג מעשי2011-09-16 16:36:57

26
חתיך רומנטי, איך הפכת את הקקטוס לגזען אם כל מה שהוא עשה זה לצטט גזענית?
אבל הוכחת שאתה חבר של כבוד במוסלים שמה שמאפיין אותם זה חמימות מח, תקיפת כל כותב שלא מוצא חן בעינינם ללא קשר למה שכתב ולשון ביבים גסה ומתלהמת.

אתה יכול לעצום עיניים ולהתעלם ממה שקורה מסביבך או להיות מודע לזה שיש סכסוך יהודי ערבי ושהוא רותח מסביבנו ושאנחנו כיהודים וכערבים מצויים בו בין אם נרצה ובין אם לא נרצה ושהסכסוף הזה משפיע עלינו בכל רובדי החיים.
אתה לא חייב לאהוב את זה אבל תזכור שזה לא אישי זה לא נגדך כאינדיבידואל אלה חלק מתהליך שגדול מאיתנו.

28
[QUOTE=PKEUI007] יכול להיות היא לא מכניסה רוסים ואתה נראה כזה. יש הרבה נערות ליווי כאלו שאני אישית הכרתי, שמריחות אותן בטענה שהן שיכורים פסיכופתים הומלסים. גם אתיופים, ניגרים , לא אהודים ...[/QUOTE]

קשה להאמין שמלמעלה היא הצליחה לזהות שהוא רוסי או ערבי. לדעתי או שהיא חשבה שהיא מכירה אותו אן שסתם היא לא יציבה 

29

אם אתה כבר לא סטודנט, מה לכל הרוחות יש לך לעשות בברשבע? מאז שהפסקתי להיות סטודנט, ומאז שסללו את העוקפים, אני לא מצליח לחשוב על סיבה לבקר שם. כשזהבה דיברה אז על הילדות בד' הייתי גאה כי גרתי שם כסטודנט שנה בשכירות. ואיזה כיף היה שבגלל כמה אני אשכנטוזי כזה אז כל השכנות היו מציעות לי אוכל לשבת ודברים כאלה כי היו בטוחות שאמות מרעב אחרת. היה כיף. היה גם זול. 

30
[QUOTE=רקבנאדם]
אם אתה כבר לא סטודנט, מה לכל הרוחות יש לך לעשות בברשבע? מאז שהפסקתי להיות סטודנט, ומאז שסללו את העוקפים, אני לא מצליח לחשוב על סיבה לבקר שם. כשזהבה דיברה אז על הילדות בד' הייתי גאה כי גרתי שם כסטודנט שנה בשכירות. ואיזה כיף היה שבגלל כמה אני אשכנטוזי כזה אז כל השכנות היו מציעות לי אוכל לשבת ודברים כאלה כי היו בטוחות שאמות מרעב אחרת. היה כיף. היה גם זול. 

[/QUOTE]
הוא כתב "לרגל עסקים"... ויש עסקים בבאר שבע.
אבל נחמד לקרוא על האוכל השכונתי, אני מת על זה. אחד הדברים הכי חסרים בחו"ל זה זה.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”