כ נפילה באשקלון - סקס אדיר

נפילה באשקלון

1
חג שמח לכולם,

כמעט שבוע עבר ועוד לא התאוששתי מאחת הנפילות המדכאות שהיו לי בשנים האחרונות.

לפני החג חשקה נפשי בעיסוי ושחרור, ולכן התקשרתי למספר 052-3921453 המתפרסם ביד 2 תחת הכותרת "מקום חדש של מסאז'ים". ענתה לי בחורה שטענה כי מדובר בדירה פרטית ודיסקרטית וכי היא לבדה בדירה. פירטה את התפריט וטענה כי אין סקס ויש עיסוי+בודי והרפייה ב-120 ש"ח לחצי שעה. הפנתה אותי לדירה ברחוב יפה נוף ליד המרינה.

הגעתי למקום, ופתחה לי את הדלת אישה כבת 40, אשר מיד הפנתה אותי לשבת במין גומחה נסתרת מן הכניסה.המקום עצמו עלוב, מדיף ריח כבד של סיגריות (ואני עוד מעשן מבולבל). כאן כבר הבנתי, שמדובר בפקידה, והרחתי נפילה, אולם אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות, ננסה.

אחרי המתנה מגוחכת בפינה, ולאחר הלקוח שהיה בחדר השני סיים והלך, ניגשה אלי בלונדינית כבת 40+ שהציגה עצמה כלורה. דווקא בעלת פנים סבירות. הציגה את התפריט ולשאלתי טענה שאפשר לקבל בודי, מציצה וסקס תמורת 200 ש"ח. היו לי רק 150 ש"ח, ולא הסכימה אפילו רק למציצה תוך שהיא אומרת "אין לך מזל". מיותר לציין שבחדר אליו הוכנסתי אין כלל מיטת עיסוי אלא מיטה רגילה, עליה פרוס סדין מוכתם בכתמי שמן ומאוורר עייף. הייתי צריך באותו הרגע לומר תודה ולעזוב, ולאלוהים הפתרונות מדוע נשארתי. מסרתי לה 150 ש"ח, היא פרסה מגבת וביקשה שאתפשט ואשכב. לאחר שנכנסה שוב לחדר התפשטה, למעט התחתון, אותו סירבה להוריד, ונגלו לעיני זוג שדיים לאחר "תאונת סיליקון" שמקימה עילה לתביעת רשלנות רפואית כנגד המנתח. לורה החלה במריחת שמן סתמית על הגב במשך 5 דקות, ואני בשלב זה כבר ממש התחלתי להגעל מעצמי, מהמקום ומהסיטואציה. אחרי 5 דקות ביקשה להסתובב, והחלה בעבודת יד, תוך שהיא נוזפת בי על כך שניסיתי לגעת מתחת לתחתון. עבודת היד היתה טכנית ולוותה בקולות מטופשים ומזויפים, ולאחר דקות ארוכות בהן ממש התאמצתי, הכל נגמר. ניגשתי להתקלח, וגם שם לא היתה בשורה- פשוט דוחה. ברחתי כל עוד נשמתי בי, תוך שאני מקלל את עצמי מדוע נכנסתי לסיטואציה הדוחה הזו.

לסיכום- שומר נפשו ירחק.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”