החלטתי לבדוק את הנושא, מכוונים לרמת גן לתחילת רחוב ארלוזורוב, יורדים במדרגות, פותחת לי את הדלת נוגה, בחורה קטנטנה, פנים מאוד נאות ומאוד רזה עם חזה קטן שפיצי, נתנה לי את הפרטים 200 ש"ח למסאג', ביקשתי לראות עוד בחורות וראיתי את האתיופית שפחות מצאה חן בעייני אבל גוף מאוד דומה לשל נוגה.
הלכתי להתקלח בחדר נפרד, נכנסתי לחדר התחילה במסאג' מאוד גרוע וחלש וכאילו ליטפה אותי ולא עשתה שום דבר מעבר, לאחר 5 דקות אמרה לי להתהפך והתחילה בבודי כל כך סתמי שאין דברים כאלה הרגשה לא נעימה כלל...אחרי 3 דקות על השעון אמרה לי אתה רוצה תוספות? שאלתי איזה, ציינה 100 ש"ח תוספת למציצה עם או לתפריט מלא (סקס) בתוספת 200 (סה"כ 400). הסכמתי לתוספת של 200 (טעות!!) הלבישה את הגומי ומצצה בדיוק דקה ואחרי זה התיישבה עליי הפוך, מרוב חרמנות על התחת הקטן הזה ומשום שהיא בכללי קטנה וצרה גמרי מאוד מהר. כמובן לאחר מכן המחשבות שנאה עצמית ושאיך לעזעזל הרשתי לעצמי לבזבז 400 ש"ח על זיון של 3 דקות ועוד על משהו לא כזה איכותי הרגו אותי אבל רבים יסכימו איתי שלפעמים או לרוב אנחנו בסיטואציות כאלה לא חושבים עם המקום הנכון.
אז פה אני בא עם אזהרה, הישמרו מהמקום הזה, לא שווה לא את הכסף ולא את הזמן שלכם יש מספיק שאפשר לקבל ב-200 שקל (או 400!!) מסאג' סתמי או זיון קצרצר.