כ התיקתוקיה במנחם בגין 92 מכבדת את שמה+משטרות באמצע - דף 2 - סקס אדיר

התיקתוקיה במנחם בגין 92 מכבדת את שמה+משטרות באמצע

12
אליהו - לא חולק עליך, אני מבין שהייתה לך חוויה נוראית שם ושלא תחזור.
רק רציתי לציין שאני דווקא יחסית מרוצה מהמקום הזה - עוד לא היו לי שם נפילות רציניות, ודווקא כמה הצלחות (ענת, לי לאחרונה). כשהולכים למקומות כאלה זה הימור - אתה משלם פחות מפרטית, יודע שתקבל שירות לא משהו במקרה הטוב, אבל לפעמים יש כוסיות ולפעמים יש אנרגיות חיוביות.
אצל פרטיות, מלבד המחיר הגבוה יותר, הציפיות גבוהות יותר, וכך יכולה להיות גם האכזבה.
אני אמשיך להמר וללכת גם לתיקתוקיות מדי פעם עקב מגבלות תקציב.

13
[QUOTE=דון קיחוט]תסמונת ה"לי זה לא יקרה" עדיף לתרום את ה250 האלה לאיזה נזקק ולצאת מסופק הרבה יותר, אמנם מבחינה אחרת לגמרי מאשר לזרוק את הכסף לפח ככה, פשוט חבל.[/QUOTE]

אני חייב לספר לך, לפני זמן מה אכלתי פלאפל גבאי , ניגש אלי בן אדם מבוגר, נראה מסכן אך נראה מפוקפק. בדרך כלל אני לא שואל שאלות, מכניס היד לכיס, המטבע הראשון שיוצא הולך למבקש. במקרה הזה היתה לי הרגשה שזה לא יילך למקומות ראויים.
אמר לי "אתה יכול לתת לי כסף? אין לי כסף לאוכל" , אמרתי לו - בוא, אקנה לך מה שבא לך, לשובע - הוא אמר "אני מעדיף כסף, אני גר פה קרוב וגם יש לי 6 ילדים ואין לי מה לתת להם לאכול" , אמרתי לו - גש תביא את 6 ילדיך, אקנה לכולכם לאכול כיד המלך , כמה שתירצו - הוא אמר לי "אז אתה יכול במקום זה לקנות לי סיגריות? " אמרתי לו -חפש פראייר אחר-

לא קשור לתיקתוקיה בבוגשוב, אבל סתם עיצבן אותי שהוא משתמש בציניות של ילדים רעבים כדי להוציא כסף לסיגריות כועס

14
[QUOTE=verble] לא קשור לתיקתוקיה בבוגשוב, אבל סתם עיצבן אותי שהוא משתמש בציניות של ילדים רעבים כדי להוציא כסף לסיגריות [/QUOTE]

איפה יש תקתוקיה בבוגרשוב?

אהבתי את הסיפור ורבל. איזה בן אדם טוב לב. רצה אפילו לעשות לך הנחה שתקנה לו רק את סיגריות מלכל הילדים אוכל. רצה לחסוך לך..

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”