כ זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה - דף 2 - סקס אדיר

זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה

12
ילד טוב ירושלים אתה צריך להודות למי שצריך שלא פגשת את הבחורה,
אני ההיתי עם הבחורה ליפני כחצי שנה ויותר לא חזרתי והסיבות הם:
השירות שלה גרוע ביותר תקתקנית ואל תיגע בי פה ואל תיגע בי שם (אם אתה יודע למה אני מיתכוון)
לא נקייה בימיוחד ולא כוסית אם כי גם לא מכוערת כבת 25 לערך נשמעת נחמדה מאד בטלפון אך זהו תחילתו של העוקץ איך שהכסף מחליף ידיים כל היחס שלה מישתנה ומבחינתה העיקר שתעזוב כמה שיותר מהר.
לסיכום בהחלט לא שווה את המחיר ובוודאי לא את המאמץ.

13
[QUOTE=המכור לדבר]ילד טוב ירושלים אתה צריך להודות למי שצריך שלא פגשת את הבחורה,
אני ההיתי עם הבחורה ליפני כחצי שנה ויותר לא חזרתי והסיבות הם:
השירות שלה גרוע ביותר תקתקנית ואל תיגע בי פה ואל תיגע בי שם (אם אתה יודע למה אני מיתכוון)
לא נקייה בימיוחד ולא כוסית אם כי גם לא מכוערת כבת 25 לערך נשמעת נחמדה מאד בטלפון אך זהו תחילתו של העוקץ איך שהכסף מחליף ידיים כל היחס שלה מישתנה ומבחינתה העיקר שתעזוב כמה שיותר מהר.
לסיכום בהחלט לא שווה את המחיר ובוודאי לא את המאמץ.

[/QUOTE]

אני מסכים איתך היא אכן נותנת שירות גרוע ובמקום להשתבח השירות רק יורד ולא רק זה הדבר הכי הגרוע זה תקרא את הקישור שנתתי מקודם, אחרי מספר ביקורים אצלה היא עשתה לי עוקץ כדבר כזה לא נשמע ולא היה..
אני מבקש שוב מהנהלה להתערב ולהסיר את הפרסום שלה..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

14
יוסי, זה תמים מצדך לחשוב שסקסאדיר יסירו את הפרסום, הבחורה משלמת עבור הפרסום,
ומזה האתר מתפרנס, מהפרסומות, לא מהפורום, ברגע שהאתר יתחיל להוריד פרסומים של בחורות,
בעקבות תלונות של לקוחות, כמעט ולא ישארו בו פרסומות. ולמעשה ברגע שהאתר יתחיל להטיל סנקציות
על בחורות בעקבות תלונות של לקוחות, זה יהפוך אותו למין סרסור של הבחורה.
תחשוב על האתר כמין ערוץ 2 של עולם הסקס:
מצד אחד הוא מספק לך פרסומות (שהוא לא אחראי לתוכנן) ומצד שני הוא מספק לך תכניות כמו "כלבוטק"
תחשוב על הפורום כאילו הוא ה "כלבוטק" של האתר ואדמין אתה רפי גינת קריצה

מעבר לכך האתר מראש כיסה את עצמו כנגד טענות ובקשות כאלה:

סקס אדיר הינה רשת חברתית המקשרת
בין אנשים המעוניינים בהיכרות ובאופציית מפגש שהמשכו אינו בשליטת ובאחריות
בעלי
האתר. כמו כן, באתר מפורסמים מקומות ספא מפנקים לבחירתכם.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

15
[QUOTE=סופר לה טיב]בדואי או ערבי נושא תעודת זהות כחולה אינו ישראלי??? [/QUOTE]

סופר לה טיב אצבע למעלה

כניראה ערבי שמחזיק תעודה כחולה ואזרחות ישראלית אינינו ניחשב לאזרח ישראלי בעיניי כמה אנשים כאן.

ניחשב לכחול סוג ב או ג.

כניראה יש כמה דרגות לתעודה כחולה.או כחול מזויף ואורגינאל.מבולבל

החתיך הרומנטי2011-09-16 01:02:21
תמיד בשטח למען כולם.

16
להתבכיין ולנסות ליצור נקיפות מצפון אצל אנשים כבר נהיה טבע שני אצלך!

אבל לפחות תעשה את זה בישרה ואל תסלף דברים ותשחק אותה ראש קטן!

סה"כ הועלתה פה סברה שאולי הבחורה הבריזה לו בגלל שהיה נראה לה ערבי או בדואי,

בעקבות דברים שהיא רשמה בפרסומת שלה, ציטוט שהועתק כמו שהוא במודעה, תסתכל בלינק בראש הפוסט:

מעוניינת להכיר ישראלים בלבד

עכשיו, שבחורה מב"ש שיש בה הרבה ערבים ובדואים רושמת כזה דבר,

למה בדיוק נראה לך שהיא מתכוונת? שהיא לא רוצה להכיר שוויצרים?

קישקשתא2011-09-17 14:48:16
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

17
[QUOTE=קישקשתא] להתבכיין ולנסות ליצור נקיפות מצפון אצל אנשים כבר נהיה טבע שני אצלך!

אבל לפחות תעשה את זה בישרה ואל תסלף דברים ותשחק אותה ראש קטן!

סה"כ הועלתה פה סברה שאולי הבחורה הבריזה לו בגלל שהיה נראה לה ערבי או בדואי,

בעקבות דברים שהיא רשמה בפרסומת שלה, ציטוט שהועתק כמו שהוא במודעה, תסתכל בלינק בראש הפוסט:

מעוניינת להכיר ישראלים בלבד

עכשיו, שבחורה מב"ש שיש בה הרבה ערבים ובדואים רושמת כזה דבר,

למה בדיוק נראה לך שהיא מתכוונת? שהיא לא רוצה להכיר שוויצרים?
[/QUOTE]

קישקשתא מוחא כפייה כל הכבוד לך! סיימתה או נישאר לך מה להוסיף יא גזען חולה נפש!...

אני כל הזמן היתרחקתי ממך ולא רציתי לכנס לעימות איתך! לא מפחד ממך,אלה בגלל שאני לא סובל אותך בכלל!,פשוט כל פעם אני רואה הודעות חדשות ואני רואה שם שלך אני ממשיך לעבור הלאה כי אני יודע שכל מה שאתה כותב זה מסח'רה ושטיות,אתה והשם שלך והתמונה שלך מס'חרה אמיתית.

אין משהו מועיל בכל מה שאתה כותב בכל הדווחים שלך וכולם יודעים את זה. אבל הפעם אנחנו בעימות חזיתי פנים מול פנים!,אני יודע שחיכיתה לרגע הזה הרבן זמן,לא עזבתה אף אחד בפורום,ועכשיו התור שלי להיתגרות בי.הרבה עברו על התגובה האחרונה שלי,ולא הגיבו אבל! אתה לא יכול לפספס היזדמנות כזאת!.

תראה אני לא מבקש רחמנות ,ולא רגשות מצפון מאף אחד,אני גאה במה שנולדתי ואמשיך כך!,אני יודע שהמוצא שלי ''בחור ערבי'' מפריע לך מאוד,לא פעם ולא שתיים ראיתי תגובות גזעניות שלך,אני יודע כמה אתה מלא בשנאה ורע זה לא חדש אצלי.

אתה עכשיו מרוצה מבסוט עכשיו שסוף סוף מצאתה תירוץ טוב ''שאני בחור ערבי'' לתקוף אותי! מרגישים את זה מיד.תמשיך לחגוג את זה יא גזען חולה נפש,יכולתי לקלל אותך,לא חסר לי קללות,הרי אתה לא יודע איפה אני גדלתי בכלל! ומה עבר עלי בחיים מאנשים גזענים כמוך!.

מהרגע הראשון שבאתה בו לפורום וכולנו ידענו (אני אחד מהמוסלים) שאתה אוהב דרך אגב,הירגשנו שאתה בא להריסת הפורום,זה ברור לכולנו וכולם מרגישים את זה במעשים שלך,בקישקוש הבלתי ניגמר והשטיות שאתה כותב כל כמה דקות!.

כל הזמן אתה מנסה להצית אש,לזרוק מילים ''למוסלים'',להיתגרות באנשים,לעשות סיכסוכים!,זאת העבודה שלך סכסכן גדול.

אתה לא מעוניין בשקט בפורום,כל הזמן אתה מחפש מלחמות וריב עם אנשים,אתה לא יכול לשאר בלי מלחמות.

המוסלים שאתה תוקף אותם כל הזמן,יצאו גברים איתי,כיבדו אותי,ופגשו אותי,אכלנו ושתינו יחד,לא כמוך יא חתיכת גזען שונא בני אדם בלאאד.אפילו אתה שונא את עצמך איך תאהב אחרים.

אני שמעתי גם לא מאחד ולא משניים,שהרבה חברים רשומים לא סובלים אותך בכלל!.עוברים מיד על ההודעות שלך בלי לקרוא אותם! כי הם יודעים מה התוכן שלהם מראש!,הרי אתה איש לא קיים אצל הרבה אנשים שתידע לך ואני אחד מהם.

תראו הפורום איך הפך,כל פינה,כל דיווח אתה חייב להופיע בה, להגיב כמו גיבור!,השם שלך חייב להופיע בכל דיווח!,אתה לא שונה מסופרמן בכלל הרי הוא היה שואל יותר מדי שאלות ואתה אוהב להעיר,ולקשקש,ולזיין לנו את המוח כל כמה דקות בשטיות שלך!.אני אומר לך חד משמעית,שהרבה חברים ביניהם אני וחולה כוס ומוסלי הפסיקו לדווח ולכתוב בכלל בגללך!וכולם רואים ויודעים את זה.

בסוף אני אומר לך דבר אחד,שתישאר לבד! או נובח לבד יותר נכון כמו שאמרתה פעם לחולה כוס אתה זוכר בטח.

[QUOTE=luciano] ערבה, הכל טוב ויפה, אבל לא הפנים ולא יפנים!!!

הבעיה עם הרעיון הזה היא לא בזה שהוא ינעל/יאחד שרשורים כפולים, אלא באיך שהוא ינבח על אלה שפתחו אותם.
[/QUOTE]

תתדבר ותתקוף את עצמך בסוף!.כי להרבה נמאס להם מאחד כמוך, חבל על הדיבורים עם אישיות כמוך!,לא מועיל בשום דבר לקהילה כאן,תמשיך לכתוב זיוני מוח ושכל לכולם.

החתיך הרומנטי2011-09-16 05:59:27
תמיד בשטח למען כולם.

18
למען האמת, לא ממש זכרתי את המשפט הספציפי הזה, אבל אם כבר הזכרת לי אותו,

אולי תעשה לי טובה ותסביר לי איך אני לוקח משפט מפוסט אחר ומצטט אותו בפוסט חדש?

אני פשוט יודע לעשות את זה רק שזה נמצא באותו פוסט (ע"י לחיצה על "ציטוט").

בתודה מראש מהקקטוס החביב עלייך קריצה

קישקשתא2011-09-16 09:14:34

19
[QUOTE=קישקשתא] למען האמת, לא ממש זכרתי את המשפט הספציפי הזה, אבל אם כבר הזכרת לי אותו,

אולי תעשה לי טובה ותסביר לי איך אני לוקח משפט מפוסט אחר ומצטט אותו בפוסט חדש?

אני פשוט יודע לעשות את זה רק שזה נמצא באותו פוסט (ע"י לחיצה על "ציטוט").

בתודה מראש מהקקטוס החביב עלייך קריצה

[/QUOTE]

לדעתי תוכל להעזר בפוסט הזה

בגמילה
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”