כ מוכן להתחרות בכולכם על הקטע ההזוי ביותר עם בחורה. - דף 2 - סקס אדיר

מוכן להתחרות בכולכם על הקטע ההזוי ביותר עם בחורה.

12
[QUOTE=Shaguar]

זה בהחלט קטע הזוי עם גבר
תפרסם את זה בפוסט של קוקסינליות ותוסיף עוד פרטים כגון שם ,מראה ,גיל ....כדי שהחבר'ה שהולכים לקוקסינליות יידעו
אני אישית לא הייתי מוותר .....הייתי יורד קונה קנדומים ומזיין לה את הצורה
[/QUOTE]
מי אמר שאחרי שתעלה למעלה היא שוב תפתח לך את הדלת?
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

13
היה לי משהו מצחיק יותר עם קוקסינלית שכבר לא עובדת.
זה היה לפני 6-7 שנים הייתה מארחת באזור דיזינגוף.
קבעתי איתה ל 9 בערב והגעתי כולי חרמן-מתברר שהיא היתה יותר
סבבה אמרתי והתחלנו לגעת אחד בשני מציצות ליקוקים וכו....
אחרי איזה 30 דקות ביקשה שאגמור לה בפה כי הרבה זמן לא טעמה.
זרמתי איתה וככה היה ליקקה טוב טוב עד הטיפה האחרונה ופתאום באה ביציאה הזוייה
תשמע אני חייבת לגמור אבל אני גומרת רק שחודרים אליי ובעיקר שאני יושבת מלמעלה קריצה
אמרתי לעצמי פששש מתאים בצבע כי היא היתה ממש חטובה וחזה גדול בקיצור סוג של פנטזיה
לקח לי איזה 10 דקות להתעורר חזק והיא טיפסה והתחילה לדהור תוך כדי שהיא עושה לעצמה ביד
חשבתי יקח לה איזה 5 דקות בלחץ אבל טעיתי אחרי איזה 15 דקות הרגשתי כאילו עוד שניה הזין שלי נשבר
רמזתי לה בעדינות מה קורה ? דפקה לי צעקה חרישית "שתוק תן להתרכז למה אםן לא ילך ככה אני נכנסת לך מאחורה חזק" Dead
קיצר עברו עוד איזה 3 דקות והיא התחילה לגנוח ופתאום צעקה אני גומרת אל תזוז או תנשום או תוציא מילה.
לא עברו 10 שניות דפקה לי שפריץ לפרצוף שכמעט טבעתי.... הייתי בהלם כי זה פעם ראשונה שראיתי קוקס גומרת או בכלל הרגשתי על הפנים והחזה שפיך.
אחרי כמה שניות שנרגעה ירדה ממני וניגשה אליי והתחילה ללקק את זה ובלעה.
הייתי קצת המום אבל נהייתי חרמן אש רק מהסיטואציה וביקשתי סיבוב שני אם אפשר ?(זה כבר היה כמעט שעה מהרגע שנכנסתי)
חשבה לרגע וענתה לי מילה במילה " מצידי תשאר לגור פה חצי חצי שכירות ונעבוד ביחד אם בא לך"
לקחתי את זה כמחמאה והמשכנו לסיבוב נוסף של איזה חצי שעה.
מאז הייתי בא אליה כל שבוע שהיא היתה מתקשרת ואומרת תבוא אני חרמנית- טענה שהגודל שלי בא לא בול לא כואב ולא קטן מידי.
והיא גם מקבלת כסף וגם גומרת (היתה עושה לי חצי מחיר).
נפגשנו ככה איזה שנה וחצי כמעט עד שהחליטה לפרוש- יצא לי לראות אותה איזה פעם פעמיים ברחוב צמודה למישהו.
אבל בתכלס היא היתה זיון הזוי לחלוטין כי היה לה כמויות גמירה מטורפות לחלוטין.

14
[QUOTE=Scorpio]
[QUOTE=Shaguar]

זה בהחלט קטע הזוי עם גבר
תפרסם את זה בפוסט של קוקסינליות ותוסיף עוד פרטים כגון שם ,מראה ,גיל ....כדי שהחבר'ה שהולכים לקוקסינליות יידעו
אני אישית לא הייתי מוותר .....הייתי יורד קונה קנדומים ומזיין לה את הצורה
[/QUOTE]
מי אמר שאחרי שתעלה למעלה היא שוב תפתח לך את הדלת?
[/QUOTE]
לפחות הייתי מנסה קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

15
[QUOTE=alondown]
היה לי משהו מצחיק יותר עם קוקסינלית שכבר לא עובדת.

זה היה לפני 6-7 שנים הייתה מארחת באזור דיזינגוף.

קבעתי איתה ל 9 בערב והגעתי כולי חרמן-מתברר שהיא היתה יותר

סבבה אמרתי והתחלנו לגעת אחד בשני מציצות ליקוקים וכו....

אחרי איזה 30 דקות ביקשה שאגמור לה בפה כי הרבה זמן לא טעמה.

זרמתי איתה וככה היה ליקקה טוב טוב עד הטיפה האחרונה ופתאום באה ביציאה הזוייה

תשמע אני חייבת לגמור אבל אני גומרת רק שחודרים אליי ובעיקר שאני יושבת מלמעלה קריצה

אמרתי לעצמי פששש מתאים בצבע כי היא היתה ממש חטובה וחזה גדול בקיצור סוג של פנטזיה

לקח לי איזה 10 דקות להתעורר חזק והיא טיפסה והתחילה לדהור תוך כדי שהיא עושה לעצמה ביד

חשבתי יקח לה איזה 5 דקות בלחץ אבל טעיתי אחרי איזה 15 דקות הרגשתי כאילו עוד שניה הזין שלי נשבר

רמזתי לה בעדינות מה קורה ? דפקה לי צעקה חרישית "שתוק תן להתרכז למה אםן לא ילך ככה אני נכנסת לך מאחורה חזק" Dead

קיצר עברו עוד איזה 3 דקות והיא התחילה לגנוח ופתאום צעקה אני גומרת אל תזוז או תנשום או תוציא מילה.

לא עברו 10 שניות דפקה לי שפריץ לפרצוף שכמעט טבעתי.... הייתי בהלם כי זה פעם ראשונה שראיתי קוקס גומרת או בכלל הרגשתי על הפנים והחזה שפיך.

אחרי כמה שניות שנרגעה ירדה ממני וניגשה אליי והתחילה ללקק את זה ובלעה.

הייתי קצת המום אבל נהייתי חרמן אש רק מהסיטואציה וביקשתי סיבוב שני אם אפשר ?(זה כבר היה כמעט שעה מהרגע שנכנסתי)

חשבה לרגע וענתה לי מילה במילה " מצידי תשאר לגור פה חצי חצי שכירות ונעבוד ביחד אם בא לך"

לקחתי את זה כמחמאה והמשכנו לסיבוב נוסף של איזה חצי שעה.

מאז הייתי בא אליה כל שבוע שהיא היתה מתקשרת ואומרת תבוא אני חרמנית- טענה שהגודל שלי בא לא בול לא כואב ולא קטן מידי.

והיא גם מקבלת כסף וגם גומרת (היתה עושה לי חצי מחיר).

נפגשנו ככה איזה שנה וחצי כמעט עד שהחליטה לפרוש- יצא לי לראות אותה איזה פעם פעמיים ברחוב צמודה למישהו.

אבל בתכלס היא היתה זיון הזוי לחלוטין כי היה לה כמויות גמירה מטורפות לחלוטין.
[/QUOTE]

נשמע מעניין. אפשר לדעת על איזו בחורה מדובר?
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”