כ עקיצה של 100 שח זהירות! - דף 3 - סקס אדיר

עקיצה של 100 שח זהירות!

22
בגלל זה אני כבר מפחד "לגוון" אני הולך למקום אחד שם אני מכיר את המקום שנים
לא נעקץ ולא מתקתקים אותי

אם כבר אני רוצה "לגוון" אני הולך לדירות הזולותהפרטיות והסבירות שם אתה יודע איזה שירות אתה מקבל,

עדיין מתגעגע לכרסטינה מהצמד של ג'וליה

פשוט שירות פצצה.

עקיצה של 100 שח זהירות!

23
[QUOTE=superman1979]למיסטר בלו סקאי אתה בטח מדבר על השנים בין 99-2005 ..?
גם בוגרשוב 7 היו שם פצצות משלם 180 ל 40 דקות מלאות
הסיבה שלא מציקים לירקון 98 נעוצה בכך שכנראה הכחולי מדים הם הלקוחות המועדפים של המקום..
[/QUOTE]

סופי- זה פשוט בבל"ת שכחולי המדים הם הלקוחות המועדפים, קודם כל, אין אצלם לקוחות מועדפים ואין איפה ואיפה - כולם מקבלים יחס בצורה שווה, בלי הבדל דת, לאום וצבע עיניים (יחס נוראי)

מה שכן, בגלל שהתשלום מתבצע בצורה חצויה, לבחורה ולמלונית, ז"א שהמלונית היא עסק נפרד- זה עושה את העניין לטיפה יותר חוקי.

[QUOTE=Andre2011] כשיצאתי ממלונית בקומה השנייה לקראת הערב ראיתי שעולים במדרגות לקוחות אחד אחרי שני. ממש ככה. פשוט זרם של גברים. הופתעתי לאור מה שחוויתי שם לפני דקה. כנראה אנשים מסתפקים גם בזה. לא יהיה חסר להם לקוחות. ושום פוסט לא ישנה את המצב. [/QUOTE]

נכון, זרם של אנשים לעולם לא יחסר להם כי פראיירים לא מתים... מה שכן, בעקבות היחס המלבב מצד הבחורות ואו בעלי המקום בירקון 98, הם הצליחו להרחיק לעד את האנשים היותר איכותיים, ועליהן להתמודד לרוב עם אוכלוסיה מאוד קשה- דבר שגרם להתדרדרות נוספת ביחס המזלזל..., בעבר, האמיצים מבין הגברים היו מוכנים לשים את כספם על קרן הצבי רק כדי לבלות דקות ספורות עם כוסיות העל שמילאו את המקום, היום מסתבר שלא נשארו יותר מידי כוסיות (בגלל האוכלוסיה הקשה)

בקיצור, עסק ביש של ביצה ותרנגולת - ולהם אין שום אינטרס לשנות דבר, כי שוב, פראיירים לא מתים.

קישור לאתר הפרטי שלי:

עקיצה של 100 שח זהירות!

24
[QUOTE=זונה מאושרת][/QUOTE]

נכון, זרם של אנשים לעולם לא יחסר להם כי פראיירים לא מתים... מה שכן, בעקבות היחס המלבב מצד הבחורות ואו בעלי המקום בירקון 98, הם הצליחו להרחיק לעד את האנשים היותר איכותיים, ועליהן להתמודד לרוב עם אוכלוסיה מאוד קשה- דבר שגרם להתדרדרות נוספת ביחס המזלזל..., בעבר, האמיצים מבין הגברים היו מוכנים לשים את כספם על קרן הצבי רק כדי לבלות דקות ספורות עם כוסיות העל שמילאו את המקום, היום מסתבר שלא נשארו יותר מידי כוסיות (בגלל האוכלוסיה הקשה)

בקיצור, עסק ביש של ביצה ותרנגולת - ולהם אין שום אינטרס לשנות דבר, כי שוב, פראיירים לא מתים.

]
האמת שעשיתי
סקירה סוציולוגית קצרה כשירדתי במדרגות – מי הם הגברים שעולים. בתור הפראיירים היו
שם רק כמה תיירים שכנראה באו לשם בגלל הכרטיסים המפוזרים באזור. אחרים היו גברים
מבוגרים פשוטים כזה, שמתי לב על כרסים שלהם (
כמו
שאמרת בלשון נקייה האוכלוסייה הקשה, חח
). אחרים היו ערבים וחרדים. לרוב פראיירים מקומיים כבר מכירים את המקום.
באתי לשם בתור פראייר רק משום שמקומות אחרים באזור היו "למזלי"
סגורים. אבל למדתי את הלכך די מהר.

Andre20112011-11-17 23:27:38

עקיצה של 100 שח זהירות!

26
"מה שכן, בגלל שהתשלום מתבצע בצורה חצויה, לבחורה ולמלונית, ז"א שהמלונית היא עסק נפרד- זה עושה את העניין לטיפה יותר חוקי."

------------------------ ----------------------------------

אי אפשר להגיד את אותו הדבר גם על בן יהודה 38 ובכל זאת מישהו שיווח שלא מזמן היה שם בזמן פשיטת משטרה ?

עקיצה של 100 שח זהירות!

28
בנצי, לפני שנתיים וחצי בערך התשלום בבן יהודה אכן היה חצוי והכניסה לחדרים הייתה מתבצעת "מבחוץ", אנשים היו נכנסים לקבל פרטים, בוחרים את עלמת החן ואז יוצאים איתה מהדלת הראשית למין שביל צדדי ומגיעי ל"מלונית".
באיזה שהוא שלב הם פירקו את כל הסמטוחה הזאת והיום הכניסה לחדרים מתבצעת מתוך המקום עצמו.

כל המקומות סובלים באותה המידה מהצקות של המשטרה, מצווי הרחקה ומצווי סגירה!! - אבל - ככל שהמקום יותר גדול וריווחי כך הם יכולים להרשות לעצמם עורכי דין יותר איכותיים.
קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”