אל תשכחו שאנחנו בישראל ובישראל "המוח היהודי "עובד שעות נוספות..לכן הכל יכול להיות
ואני לא שולל את האופציה של שוחד בתמורה להתרעה לפני פשיטה כבר היו דברים מעולם,להגיד שזה עלילה מהסרטים זאת ממש אמירה מופרכת
שאין לה כל אחיזה עם המציאות
עקיצה של 100 שח זהירות!
52חברים, בלי לפגוע בדעתו של אף אחד, לטעון שבתי בושת לא נסגרים בגלל שנתנו שוחד למשטרה, אני חושב שמי שאומר את זה ראה יותר מדי csi או וואטאבר.
חוזר על דעתי ממקודם- למשטרה יש בעיות חמורות יותר מלטפל בזונות, והסיבה היחידה לפשיטות היא חיפוש סמים ו/או שוהות בלתי חוקיות,
חוזר על דעתי ממקודם- למשטרה יש בעיות חמורות יותר מלטפל בזונות, והסיבה היחידה לפשיטות היא חיפוש סמים ו/או שוהות בלתי חוקיות,
עקיצה של 100 שח זהירות!
53[QUOTE=superman1979]אל תשכחו שאנחנו בישראל ובישראל "המוח היהודי "עובד שעות נוספות..לכן הכל יכול להיות
ואני לא שולל את האופציה של שוחד בתמורה להתרעה לפני פשיטה כבר היו דברים מעולם,להגיד שזה עלילה מהסרטים זאת ממש אמירה מופרכת
[/QUOTE]
דוקא בזה אני מסכים איתך לגמרה. יש התראות תמורת משהו.
[/QUOTE]
דוקא בזה אני מסכים איתך לגמרה. יש התראות תמורת משהו.
אני דיברתי על פשיטות וסגירות שאין באפשרותו אדם בודד מושחת למנוע.
עקיצה של 100 שח זהירות!
54wow אתה צודק כמעט לגמרי.
שכחת סיבה נוספת ועיקרית: לתפוס את האנשים היחידים שעוברים על החוק = את בעלי המקום. הסרסורים.
בזונות אין מה לטפל, עצם המצאותן במקום אינה מהווה עבירה על החוק- גם לא העובדה שהן עושות שם סקס תמורת תשלום.
הרעיון שבעלי מקומות כאלה משלמים שוחד הוא באמת תלוש מהמציאות (אם כי בכל כלל יש יוצא מן הכלל)
מי בדיוק ישלם את השוחד? הסרסור? ויסתכן בלחשוף את עצמו בפני שוטר שרק מעמיד פנים שהוא עומד לקחת שוחד ובמקום זה יחשוף את כל האופרציה?
אם המשטרה מקבלת שוחד- למה מקומות ממשיכים להיסגר ולהיפתח ולהיסגר שוב ושוב?
בקיצור- זה לא הודו פה וגם לא סרט הוליוודי והאמת היא כל כך הרבה יותר פשוטה...
כדי שתתקבל פקודה לעזוב מקום כזה או אחר במנוחה צריך לשחד סוללה של אנשים שתגיע עד הכנסת - וזה פשוט לא כלכלי!
מה שכן מתקבל על הדעת זה ששוחד משולם לאיזה שוטר זוטר במחלק מוסר או יס"מ ואותו השוטר צריך רק להודיע לבעלי המקום על פשיטה שעומדת להתרחש באותו הלילה, בעלי המקום סוגרים את העסק לאותו הערב, פותחים יום למחרת ובעצם מפספסים את הפשיטה.
אבל גם הרעיון הזה לא ממש נחוץ, כי בערב של פשיטה השמועה עושה לה כנפיים ובעלי המקומות מיידעים אחד את השני על כך והמקומות נסגרים מאליהם.
בעלי המקומות יודעים שזה עניין של זמן עד שהמקום יסגר אבל מאות אלפי השקלים שהם ירוויחו עד אז יוציאו אותם תמיד ברווח.
המשטרה משחקת בחתול ועכבר עם הסרסורים ולא עם הזונות
- וכל עוד המקום לא מפריע לאף אחד בסביבה
- כל עוד לא נמצאו סמים
- כל עוד לא נמצאו בנות בלי ת"ז ישראליתמסתנן מהשטחים
המדיניות היא פחות או יותר מדיניות של הבלגה או התעלמות
למשטרה אין שום דבר נגד המקומות האלה הם רק מוציאים לפועל את מה שמתקבל מלמעלה
קישור לאתר הפרטי שלי: