כ זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה - סקס אדיר

זונה בת זונה בבאר שבע - אזהרה

1
לרגל ביקור עסקים בבאר שבע החלטתי לנסות את מזלי בבירת הנגב.
התקשרתי למודעה הזאת:

ענתה הבחורה, נשמעה די נחמדה, 250 ש"ח לחצי שעה כולל מציצה חשופה. קבעתי איתה שעה, הגעתי למקום אליו כיוונה אותי (מרכז אורן). נשארתי איתה על הקו בזמן שכיוונה אותי לאזור מעפן של שכונה ד'. בזמן שחניתי בחנייה מתחת לבניין שלה היא ראתה אותי מהחלון. משום מה ברגע שראתה אותי פשוט ניתקה ולא ענתה שוב למרות ניסיונות רבים להתקשר ולסמס. לא יודע למה, אולי חשבה שאני שוטר למרות שאני ממש נראה סטודנט תמים. או שאולי פעם יצאתי איתה כשלמדתי בבאר שבע? צחוק
כאשר התקשרתי ממספר אחר מייד ענתה וברגע שזיהתה את הקול שלי ניתקה שוב מייד. בקיצור, שרפה לי זמן יקר, והצרה היא שבבאר שבע אין תיקתוקיות כמו בתל אביב אליהן אפשר ללכת תמיד לשפוך את הזעם ואת הזרע שהצטבר.

בקיצור, התנהגות מגעילה, ממליץ להתרחק. מי יתן ותישאר בלי פרנסה.

3
ילד טוב ירושלים.
ידידי תבין דבר אחד,שבאר שבע היתה כל השנים יבשה בדיוק כמו ירושלים שאנחנו נמצאים בה עד היום הזה.
הנה,אני נותן לך דוגמה קטנה,מה יש בירושלים!,כל הזמן מחפש אחרי זונות ודירות ולא מוצא כלום!.
היתה ירושלים יבשה ותישאר יבשה,כל הזמן הירושלמים נוסעים למרכז ות''א לפרק החרמנות שלהם.

לפעמים,התל אביבים שמכירים אותי היטב,אומרים לי עדיף לכם הירושלמים שקופצים לכאן כל כמה ימים לגור כאן בת''א ולחסוך זמן ותעריפי נסיעות,דלק וכל זה.
אני אישית אף פעם לא דגמתי זונה מחוץ ת''א,כל הזיונים שלי היו בת''א בלבד!.
ת''א מגוון מספר ראשון לבחורות עובדות,ואני אוהב פשוט את ת''א,מרגיש שמח כאשר אני מסתובב בתוך הרחובות שלה.
החתיך הרומנטי2011-09-12 16:50:35
תמיד בשטח למען כולם.

4
הכתובת הייתה על הקיר אני במקרה שלה קיבלתי עקיצה..
קבל את הקישור וכל התיאור נמצא בו :

אני פונה להנהלת הפורום לעשות בירור ולהשעות לאלתר את הבחורה הזאת היא רמאית ואיננה ראויה לקבל פרסום בפורום נרחב ובגודל כזה שדוגל בבנות פרטיות אמיתיות ולא ברמאיות למיניהן. יש כאן כבר שני עדויות על אופן תפקודה של בחורה ואני מבטיח שאיננו הראשונים ולא האחרונים שנפלו ויפלו במלכודת..
אומנם באר שבע יבשה אבל זה לא מצדיק לתת פרסום בכל מחיר לבחורה שמתחזה לפרטית ומרמה את הלקוחות.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

7
במודעה שלה רשום "מעוניינת להכיר ישראלים בלבד", מה שאומר שהיא לא מעוניינת לקבל ערבים או את הבדואים מהאיזור,

יכול גם להיות שהיא חשבה שהוא ערבי או בדואי,

אם באת עם גמל או כאפייה אז זאת בטוח הסיבה קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

9
אז לידיעתך היא כן מקבלת ערבים ככה היא אמרה לי בעצמה..

[QUOTE=קישקשתא]במודעה שלה רשום "מעוניינת להכיר ישראלים בלבד", מה שאומר שהיא לא מעוניינת לקבל ערבים או את הבדואים מהאיזור,

יכול גם להיות שהיא חשבה שהוא ערבי או בדואי,

אם באת עם גמל או כאפייה אז זאת בטוח הסיבה קריצה

[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”