כ ניקול מהרצל בראשלצ - אכזבה - סקס אדיר

ניקול מהרצל בראשלצ - אכזבה

1
לפני כשבוע רציתי להתפנן וחייגתי למספר 0549829343 שהיה רשום לי כדירה ברחוב הרצל 68 שזה פסג' ובניין משרדים.
ענתה לי גברת בשם ניקול אולם המיקום שלה בהרצל 42 בחצר למטה. (יש גם דירה במפלס של המדרכה). המחיר 200 ש"ח.
הגעתי, הגברת נראת בסדר למי שאוהב מלאות, נראית בת 40 פחות או יותר.
הציעה לי להתקלח אך כיוון שהגעתי באותו זמן מהבית ויתרתי. היא נכנסה להתקלח. נשכבתי על המיטה והיא החלה לעבוד על אחינו הקטן. אני בהתלהבות רציתי ללטף לה את השבלול וכאן הייתה לה יציאה שמזמן לא שמעתי - "לא רחצת את הידיים לכן אי אפשר לגעת". טוב המשכנו וביקשתי ממנה לעשות הפסקות במציצה כי אני רגיש. היא בילבלה לי את המוח שאם היא תפסיק אני לא אוכל לגמור. האסרטיביות שלי חלשה ולא עמדתי על דעתי והתוצאה שכעבור דקותיים גמרתי תוך כדי מציצה מקונדמת שלה.
הבעתי בפנייה את אכזבתי אז היא בנונצלנטיות אומרת "טוב אז שתספר לחברים שלקח לך שעה.."
התחבקתי והתנשקתי איתה כאקט של פרידה כי אליה יותר לא אחזור

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

ניקול מהרצל בראשלצ - אכזבה

2
הטלפון הוא אותו אחד שדרכו מגיעים לסטלה עליה דיווחתי:

יש במקום שתי דירות - אחת במפלס הכביש (עולים 3-4 מדרגות מהמדרכה), ואחת נמוכה ממפלס הכביש שיורדים אליה במדרגות נפרדות.

בכל דירה מתחלקות שתי נשים.

הפקידה שמכוונת לא תמיד מרוכזת, ומפנה אותך לדירה 'השניה'. דרושה עירנות.

השריטה הזו של לשטוף ידיים לפני הסקס הופיעה גם אצל קארין מהמשרד של אלכס. הופתעתי מחוסר ההיגיון (הרי ממילא התקלחתי לפני כן...) ומהאוילות (היצורים שמעבירים מחלות מין לא נמצאים על הידיים....). אבל שריטה זו שריטה....
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”