כ טראומה יצחק שדה 36, פשוט רע! - סקס אדיר

טראומה יצחק שדה 36, פשוט רע!

1
אני וחבר הלכנו לדגום כמה נערות ביצחק שדה, נדמה לי 36 (יורדים במדרגות)
הייתי לי חוויה נעימה מאוד לפני כחודש עם יפיפייה העונה לשם אלן (מומלצת ד"א)
בכל מקרה היא הייתה שם אבל אנחנו זרמנו לאורגיה והיא לא הייתה כ"כ בעניין.

הגיעה בחורה פתחה את הדלת ונכנסה, מיד ראינו שהיא קצת מבולבלת ולא סגורה על עצמה, היא אמרה
שקוראים לה דנה, לא ברור כ"כ התחילה לדבר שטויות אבל לא חשבנו שהמצב כל כך קריטי,
נכנסו איתה ב500 ש"ח עד 40 באורגיה, נכנסו התקלחנו וחיכינו לה בחדר,
היא נכנסה בהתחלה הייתה נחמדה, אחרי כמה דקות התחילה לדבר שטויות לצעוק לשרוט אותנו לקלל אותנו,
ראינו שהיא גמורה כאילו אבל לא היה מה לעשות, אני בנתיים הלכתי הצידה ניסיתי להעמיד אותו, אבל כל שנייה היא דיברה שטויות, וקללות כאלה שלא הבנתי מה היא פאקינג רוצה ופשוט הרס את החשק, היא התחילה לצעוק לי בוא הוא צריך לראות אותך הוא רואה אותך נדלק אתם הומואים כל מיני שטויות שרק אלוהים יודע מאיפה היא הביאה את זה, בסוף כשכבר הפסקתי להקשיב לה אמרתי לה לבוא לפחות אולי תשפשף לי תצליח להזיז לי את האיבר טיפה משהו, היא התחילה למשוך אותו כאילו זה זרנוק לכיבוי אש נתנה לו סטירות והתחילה לצעוק עליי כאילו זיינתי את הבת שלה, לא ברורה בכלל, לשנינו לא עמד בכלל בכל האקט, חבר שלי גמר עם זין רפוי ואני נשארתי עם הבושה ביד ו250 במשרד, אין דברים כאלה, אפילו לא חדרתי אותה בכל הסצנה הזאת, אפילו לא פעם אחת. בקצרה אכזבה, וכמו שראיתי מקודם מעוד דיווח על המקום, פשוט הוציא לי את החשק ללכת לנערות עובדות, והייתי בהרבה מקומות. בכל מקרה זה הדיווח הראשון שלי שבא מכעס, אכזבה ובאמת הרסה לי את כל המצב רוח, וגם לשותף שלי, זוועה. שוב קוראים לה דנה, בלונדינית כזאת מבוגרת יחסית.

אני אשמח אם תוכלו לשפר לנו את המורל ואולי לשלוח לי איזה מספר של פרטיות או המלצות לאורגיות שלא יעבירו אותנו טראומות, ורציתי גם לשאול שאלה, מישהו ראה לאן נעלמה לין המרוקאית הבלונדינית עם הסילקון שהייתה שם פעם? מחפשים אותה בנרות. לילה טוב ותזהרו משרלילות. (:

טראומה יצחק שדה 36, פשוט רע!

3
משתתף בצערך חבר וונוס,התעלמתם מסימני האזהרה שציינת בעצמך אבל לא נורא.

הזכרת לי מקרה שקרה לי מזמן,חוויה טובה.

ביצחק שדה היית לפני 15 שנה פעמיים.

בפעם השנייה פגשנו שם שכן וברחנו מבוישים Embarrassed(סיפרתי לכם).

בפעם הראשונה היו לי 400 ש"ח בארנק סכום לא רע לאז,וכאמור הייתי טירון ירוק בתחום וגרוש טרי.

נכנסתי למכון שם בשעת לילה מאוחרת קרוב לסגירה,וישר קלטה אותי בחורה צעירה מרוקאית צוחקת ומעושנת היטב שעבדה שם.

שאלתי פרטים מה ומי,והיא ישר עונה "200 כולל מה שתרצה יהיה לך טוב".

זה היה מחיר גבוה אבל היא באה לי טוב והסכמתי.

ואז היא שאלה "אולי אתה רוצה שתיים?כמה כסף יש לך? כדאי לך!"

וכמעט נכנסה לי לארנק.

עניתי שיש 400 ופעמיים כי טוב.

ישר לקחה הכסף וחזרה עם החברה שלה רוסיה צעירונת ורעה Evil Smile.

מקלחת קצרה, התפשטו ובאמת שהיו צעירות מאוד ושוות.

שאלה אותי "מה אתה אוהב?"

עניתי "אני אוהב הכל מה יש בתפריט"?

אמרה "סאדו אתה אוהב".עניתי "אוהב הכל",בלי לדעת ממש במה מדובר.

הביאה שרשרת של כלב(כמו זאת שהאדמין קושר אותנו בהתחלהקריצה) וקשרה לי בצוואר והתחילה להוליך אותי על ארבע,

כשהרוסייה הרעה(והכוסית)

מקללת אותי ומצליפה לי בתחת ובגב עם חגורהבכי.

לא סיפרתי את הסיפור הזה לאף אחד עד עכשיוEmbarrassed,רק ציינתי פה ושם שהייתי עם שתיים.

בקיצור התחת שלי אדום וכואב,ומהר הבנתי שסאדו זה לא ממש הקטע שלי.

בקשתי להפסיק אבל הרוסייה נהנתה מזה,והשוטרת הטובה הפסיקה אותה.

"טוב מניאק",אומרת הרוסיה,"בתחת אתה אוהב?"ושתיהן צוחקות...

אמרתי לה שמשהו קטן אני מוכן לקבל....שוב לא ידעתי מה מצפה לי אבל החלטתי לזרום.

ואז היא יצאה וחזרה עם חרוזים ודחפה לי תוך כדי קללות "מניאק מניאק"מבולבל כשהמרוקאית עושה לי ביד ושתיהן מתגלגלות מצחוק.

האמת שנהניתי אבל רציתי לסיים בתוך אחת מהן.

אז אמרתי להן "בסדר, עכשיו אני רוצה לזיין Cool".

והרעה קפצה ואמרה מה פתאום,סאדו וזיון לא הולכים ביחדכועס.

אבל המרוקאית המשיכה להפתיע לטובה ואמרה "בוא בוא תגמור בפנים",ונעמדה בדוגי על המיטה.

פמפמתי להנאתי (כשהרעה מתקלחת בינתיים),אבל היא הייתה רחבה מדי ואחרי כמה דקות עשתה לי ביד עד לסיום הטוב.

חיבקתי אותה ונתתי לה נשיקה והיא אומרת לי "תחזור שוב"והרעה לא מבינה איך הטובה פינקה אותי כל כך ונזפה בה על שחרגה

מכללי הבית.

לסיום זאת נשארה חוויה לכל החיים ובכלל לא נפילה .

אוהב סבתות2011-10-30 14:58:36
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”