כ קרליבך 21 - 20 דקות וגונג - סקס אדיר

קרליבך 21 - 20 דקות וגונג

1
לפני מספר ימים ביקרתי בקרליבך את המזדיינת הקבועה שלי "שלי"
לאחר עשרים דקות על השעון צילצול חזק שמודיע על סיום הזמן המוקצב נשמע בחדר
שלי לא שיתפה פעולה עם הצילצול והמשכנו
לאחר חמש דקות נשמע הצילצול שוב
אני חושב שזו שיא החוצפה שתיקתוקון יכול להדרדר אליו
ראו הוזהרתם
יפות >< רזות >< חזה ענק

2
[QUOTE=הגומר]לפני מספר ימים ביקרתי בקרליבך את המזדיינת הקבועה שלי "שלי"
לאחר עשרים דקות על השעון צילצול חזק שמודיע על סיום הזמן המוקצב נשמע בחדר
שלי לא שיתפה פעולה עם הצילצול והמשכנו
לאחר חמש דקות נשמע הצילצול שוב
אני חושב שזו שיא החוצפה שתיקתוקון יכול להדרדר אליו
ראו הוזהרתם
[/QUOTE]

ידידי הגומר,

זו אכן חוצפה, זלזול בלקוח, זלזול בכסף, אפילו זלזול בנותנת השירות, שככל הנראה רצתה להמשיך ולשרת אותך, אבל לבעלי המקום יותר חשוב עוד לקוח (מרוצה או לא, זה ממש לא חשוב) ועוד כסף.

אולם, החוצפה הגדולה ביותר היא שלנו, צרכני השירות, שלמרות שמזלזלים בנו, משפילים אותנו, מעלים לנו את מחיר השירות ללא כל קשר לתמורה, אנחנו חוזרים פעם אחר פעם, משלמים במיטב כספנו, מתאכזבים ולבסוף הזיון הטוב ביותר הוא זיון המוח, במקום הזיון עם בחורה.
כנראה שאין לנו את הכח הדרוש ע"מ לייבש מקומות כאלו.
כנראה שהמשפט "כשהזין עומד השכל בתחת", הוא לא סתם משפט וולגארי, אלה המציאות הכואבת.
יש לי תחושה שמחירי השירות עוד יעלו ויעלו... והשירות... ככל הנראה ימשיך לרדת ולרדת.
זה ככל הנראה מגיע לנו, כי אף אחד מצרכני השירות, לא עושה / לא יכול לעשות מעשה מועיל.
בעלי הדירות / מכונים / ספא מפעילים עסקים שאיך לומר בלשון המעטה, לא ממש חוקיים. לכן אין לנו אפילו אצל מי להתלונן. אפשר לנסות לשלוח פקס לאגודה לצרכנות, אבל גם הם בסה"כ זונות.
רובנו הגדול בעלי משפחות וחוששים אף להיחשף, שלא לומר להתפס.

כך שאם נתוודא לאמת, נשאר לנו רק להתנחם בפורום, שלפחות נוכל להזהיר אחד את השני ומדי פעם לדוג פינות מחמד שפויות.

פין-חס2011-12-09 09:24:31
פין חס - מזיין ולא חס

4
הנושא הזה כל פעם חוזר על עצמו מחדש..מאז שנים !

עדיין הלקוחות הולכים לשם שוב ושוב בידיעה שזו תקתוקיה מתקדמת,שכך בעלי המכונים מנהלים אותם.
לאחר מכן,אתם כותבים בפורום שהמקום זה "נפילה" ויותר מכך הבחורה (שבד"כ מאלצים זאת עליה).

נכון,אין זה מוצדק כלל הדרך שכך הם מנהלים,אמת, אבל זאת גם חוצפה מצידכם
שאתם מתלוננים כל הזמן על אותם מכונים,והכל חוזר חלילה.

זאת האמת.
אז לא לבכות על חלב שנשפך..

שב"ש
Follow your instincts, not your horniness

5
סקסהאנטר, לצערי הרב מה שכתבת זה שטויות.
לא כל אחד חי את הסצינה ונושם אותה 24/7 כמוך
לנו יש חברים שהתחתנו לפני כ10 שנים ויצאו מהמשחק והם מסרבים להאמין לנו שזה המצב לאשורו.
הפורום נועד כדי להמליץ וכיום בעיקר כדי להזהיר ואם האזהרות חוזרות על עצמן זה אולי פוגע לך בדסוננס הקוגניטיבי אבל בסופו שך דבר טוב שכך.

7
[QUOTE=אחים שלו גברים]סקסהאנטר, לצערי הרב מה שכתבת זה שטויות.
לא כל אחד חי את הסצינה ונושם אותה 24/7 כמוך
לנו יש חברים שהתחתנו לפני כ10 שנים ויצאו מהמשחק והם מסרבים להאמין לנו שזה המצב לאשורו.
הפורום נועד כדי להמליץ וכיום בעיקר כדי להזהיר ואם האזהרות חוזרות על עצמן זה אולי פוגע לך בדסוננס הקוגניטיבי אבל בסופו שך דבר טוב שכך.
[/QUOTE]

נכון,זהו המקום שנועד להמליץ,אבל אתה יודע מה,בוא נחדד את העניין..
אותם לקוחות (גם הנשואים והרווקים) החדשים שלא מודעים למצב הנוכחי,אי אפשר להתלונן עליהם,
ולעומת זאת,אותם לקוחות "הוותיקים" (פחות או יותר) שמכירים את אותם תיקתוקיות וממשיכים ללכת לשם,אז בעיה שלהם.

אתן דוגמא אישית,
לא פעמיים ביקרתי באותם מקומות,ואילו פעם אחת לא התלוננתי על כך שיצאתי אחרי 20דק..למרות שיצאתי מאוד "מסופק".
כמוני,והרבה אחרים וותיקים שמודעים מראש להתנהלות המקום,לא אמורים להתלונן ולהכריז על המכון/דירה כנפילה רק בגלל שיצאו
אחרי 20דק. חשוב לי לציין,שההתייחסות שלי איננה מתייחסת למקרים שבהם הלקוח מקבל יחס/שירות גועלי.

דבר אחרון,לפני יציאתי לקניות שבת.. Cool
אם ישנה אזהרה מוצדקת,אז הדרך של הכללה זה לא בסדר.

Follow your instincts, not your horniness

8
פין חס ידידי, אני מסכים איתך חלקית.
מצד אחד, תמיד יהיו אנשי חדשים בתחום שילכו לתיקתוקיות וידפקו (ואגב- כנראה שלא יחזרו לשם יותר).
אבל אני אישית בחודשיים האחרונים מרגיש בשינוי אווירה (ואני מייחס לזה גם אץ המיתון הקשה בארץ) שבמסגרתו בעצם כל אחד חושב כמה פעמים טרם הוא מוציא כסף מכיסו, וגם אנשים שכבר הוציאו נלחמים לקבל את מה שמגיע להם.
בנוסף, מקומות שעד לא מזמן היו מפוצצים בלקוחות (ולא משנה אם הם תיקתוקיות או לא) נאלצים עכשיו לתור אחרי לקוחות יותר מאשר בעבר.
תוסיפו לכל זה את העובדה שכל יום נפתח מקום חדש שמתחרה באחרים.

זאת דעתי האישית. יש מיתון בכל המשק וגם בענף הזה. זה יכול לעבוד רק לטובתנו.

9
טוב שכולנו מסכימים חלקית. חלקית אבל מסכימים.

וואו, יתכן ויש צדק בדבריך לגבי הצרכן הישראלי שמגיע בודד למכוני הליווי אבל אל נא תשכח את בני הדודים שרק עצם הגעתם לת"א מהווה היפך גמור למה שכתבת.
בוא נגיד שביקור של חבורה שכזו במכון ליווי תל אביבי לעולם 'לא יעבוד לטובתנו' אם אתה מבין את כוונתי.

הרבה צדדים למטבע בענין הזה.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”