לאחר בילוי במועדון החשפנות של ה"בורסה" הלכנו ל "שאנדו" חבר הזמין אותי (חגג רישיון לאופנוע, המקום עם הבחורות בין היפות שראיתי פשוט פצצות, יש הרבה ערבים שם אבל היה ממש אחלה, יש שם מלא מושבים מעור והבחורות משקיעות זמן פשוט תענוג)
התיקתוקיה במנחם בגין 92 מכבדת את שמה+משטרות באמצע
1לאחר מכן הלכתי למנחם בגין 92 להתפרק, נכנסתי וחיכיתי בתוך אחד מהתאים, פתאום אני רואה דלת נפתחת ושני גברים בפנים גילאי 22-23, כנראה שהם עשו אורגיה עם אחת שקוראים לה בר, אחד מהם אמר לי שעוד שניה המיטה נשברה ושנינו נפלנו מצחוק.
נכנסתי עם אחת שקוראים לה נטלי, בלונדינית גובה 1.75, היו לה רגלים ממש דקות ויפות ותחת קטן וחמוד, כל יד שמאל שלה מלאה קעקועים.
מסרתי לה 250 שקלים והיא התפשטה, היה לה כוס מגולח וציצים מסיליקון (דיי התבאסתי אני אוהב אמיתיים בלבד) באתי לגעת לה בכוס מקדימה רק להתחרמן ומה אומרת לי ? "לא אוהבת שנוגעים לי בכוס" אחזתי לה בתחת והזיזה לי את היד, מה לעזאזל ? אמרתי לעצמי טוב ונגעתי לה בציצים הם הרגישו לי כמו אבנים גדולים וקשים עם ציפוי ספוגי, הרגשתי שנדפקתי ובאמת ככה זה היה, היא מצצה לי ושמה לי קונדום תוך כדי, הקונדום היה ממש ממש לוחץ זאת הפעם הראשונה שהרגשתי קונדום שפשוט הכאיב לי היה ממש כואב !!! בהתחלה היא עלתה עלי קצת ורכבה, ואז קצת מיסיונרי וקצת דוגי, בזמן הדוגי היא עשתה וי על הכוס עם שני האצבעות וזה הרגיש ממש גרוע ועוד הקונדום לוחץ פשוט מכאיב !, פתאום דופקים על הדלת "לפתוח משטרה" ואני אומר לעצמי סעעמק מה הם קשורים עכשיו ? אפילו להתפרק בשקט אי אפשר, הבחורה אמרה לי תחזור אחרי שהם ילכו, בקיצר הלכתי קצת וחיכיתי באיזה מקום שהניידת תיסע, הייתי בחוץ משהו כמו 35 דקות והיה ממש קפוא בחוץ, שמתי לב שהניידת נעלמה וחזרתי, נכנסנו לחדר והיא אמרה לי "יש לך מזל דיברתי עם הבעל הבית והוא הסכים שתהיה פה כמה דקות (ואללה יופי שילמתי 250 שקל ובדיוק באמצע הפריעו לנו ובעל הבית עושה לי טובה) זיינתי אותה 3 דקות בדוגי והיא אומרת "אולי אני יעשה לך ביד ?" אמרתי עוד קצת .. ואמרה אין זמן, אוקי הסכמתי אני על המיטה שוכב על הגב ומוריד את הקונדום .. ומה היא אומרת לי "או, הוצאת את הקונדום, אני לא עושה ביד בלי קונדום ואני לא יבזבז עוד אחד" הייתי בשוק !! מה זה היחס המגעיל הזה ? ממתי עושים ביד עם קונדום ? בקיצר אמרתי לה "ואם אני יחזיר אותו ?" והלבשתי אותו מחדש תוך כדי.. היא באה ועשתה לי ביד ממש בקטנה ופתאום אמרה "אי אפשר יותר" כאילו נגמר הזמן והפסיקה ואני על המיטה פאקינג מבואס, אמרתי לה "תראי באתי להתפרק ובאה משטרה, קפאתי בחוץ כמו כלב ואני לא יכול לגמור בכלכך קצת זמן.." ואמרתי לה "לא יפה להתייחס ככה ללקוחות, זה ממש לא יפה" והיא אומרת לי "אני מצטערת שבכלל נכנסתי איתך" בקיצר היא יצאה והתלבשתי וראיתי את המנהל שם ואמרתי לו "תראה באתי להפרק ופתאום באה משטרה ובקושי היה זמן וזה לא בסדר, הוא אמר אני מצטער אני לא יכול לעזור לך, אמרתי לו שיש לי הרבה חברים שבאים ושאני יגיד לחברים שלי על מה שקרה" פשוט לא היה אכפת לו קיבל שיחת טלפון ונעלם,הבחורה היתה שם ואמרתי לה אני ירשום על המקום דיווח, אני ירשום בדיוק את מה שעברתי פה" אמרה "אני מצטערת שנכנסתי איתך שוב" והתחילה להתמרמר, אמרתי "ביי והלכתי" בסך הכל הייתי שם לפני המשטרה 13 דקות ואחרי המשטרה עוד 7 דקות - מי יכול לעזאזל לגמור ב 7 דקות ????
גם עברתי חוויה מסריחה, גם משטרות וגם יחס חרא מהמקום, פשוט חוסר אכפתיות ואנטיפטיות מהמקום הזה, פשוט גזל של 250 שקלים שלא באים בקלות, המלצה שלי: המנעו בכל מחיר.
נ.ב: היה לי אינטרקציה ישירה עם המשטרה ואני פשוט מעדיף לא לדבר על זה.