כ אלופת התקתוק - בנתניה - סקס אדיר

אלופת התקתוק - בנתניה

1
שלום לכולם,

לפני שנתחיל, אני איני מאושיות הפורום ההולכים ודוגמים חדשות לבקרים (ועל כך תודתי העמוקה), אני הולך מידי פעם לעיסוי עם סוף שמח ותו לא.

עד היום הלכתי כמעט ורק לפי המלצת הפורום ונמנעתי מללכת ללא המלצה ורק לפרטיות.

לפני מס ימים, חרגתי ממנהגי והתקשרתי למודעה ביד 2, שם מפרסמת את עצמה דנה
"בנתניה! עיסוי טנטרה מקצועי משחרר ומרגיע , פינוק לגוף ולנפש באווירה מרגשת, נעימה ופרטית ברמה גבוהה לתאום א עד ה בין 10:00 ל20:00"
טלפון 052-8256561

כשהתקשרתי ענתה בחורה נחמדה מאוד, ישראלית וצעירה ע"פ קולה (מסתבר בדיעבד שזו הפקידה) שהבטיחה עיסוי מפנק וכו 40 דק 200 ש"ח - "בלי לחץ" והבטיחה שהיא לבד בדירה.

הגעתי לאיזור כיכר העצמעות והופנתי לרחוב גד מכנס לבנין המשכיר דירות לתקופות קצרות (אם אני לא טועה).

פתחה את הדלת מישהי רזה, מקועקעת וחזה גדול ותחת שטוח לחלוטין (באסה) בסביבות גיל ה 30, ממש לא לטעמי.
הכניסה אותי לחדר ובו מיטה רגילה, הבהרתי בעדינות שאני מעוניין בעיסוי וסיום שמח בלבד.

נשכבתי על המיטה, 5 דק עיסוי מעפן, ביקשה להסתובב, נשכבה לידי והחלה בעבודת יד סתמית, 5 דק נוספות סיימתי, התלבשתי והלכתי ללא רצון אפילו להאריך את המפגש המכני והקר.

15 דק ואני חזרה באוטו!!!!!

אני מניח שישנם כאלה שיתעקשו על קבלת הזמן המלא לפחות בעיסוי אבל כל החוויה הייתה כ"כ סתמית שממש לא רציתי להתחיל ולהעלות את הנושא בייחוד שהיה עוד מישהו/מישהי בבית בניגוד למה שהובטח לי בטלפון.

בקיצור - בזבוז זמן וכסף.

מקווה שהאזהרה תעזור .....

theD2012-05-30 13:57:54

אלופת התקתוק - בנתניה

4
היי חברים ...
אם זה בגד מכנס 1 אז הייתי שם גם ואני רוצה לספר על החוויה שלי היא קצת הפוכה משלך אבל כל אחד והחוויה שלו :) אני התקשרתי ענתה לי בחורה נחמדה קול נעים הסבירה שאני מגיע למסאג טנטרי הייתה מאוד סבלנית ומדויקת בהסבר שלה במיוחד לגביי מראה הבחורה הגעתי פתחה לי בחורה באמת בערך גיל ה30 יפיפייה לטעמי גבוה עם חזה יפה מקעוקעת בטעם טוב, עינים יפיפיות ,כוסית בקיצור,חייכנית ,הכניסה אותי לחדר ביקשה תתשלום מראש הסבירה שמיד חוזרת ושאתפשט ..בשלב זה ביקשתי ממנה אם אוכל להפשיט אותה? היא השיבה בחיוב והוסיפה חיוך יצאה מהחדר לכמה שניות וחזרה .הפשטתי אותה היא הייתה סבלנית השקיעה מאוד במסאג ליטפה אותי.ביקשה ממני להסתובב באמת! המשיכה ללטף עד שהגיעה לשלב החיכוך בי והשתמשה בכל מיני מקצבים של מהירויות היה מענג עד מאוד לאורך כל הטיפול היא הייתה אינטמית וקרובה הבחורה יודעת תעבודה אני בהחלט הולך לחזור אליה ...

אלופת התקתוק - בנתניה

5
כשאתה אומר "אינטימית וקרובה, יודעת את העבודה" למה אתה מתכוון?

איפשרה לגעת בכל גופה? נשיקות היו? כמה זמן היית?

במראה נשמעת מאוד אטיקטיבית אבל דוקא לגבי המיניות שלה או לפחות לגבי המסאז' שלה (נו שוין) לא קיבלנו מספיק מידע.

אשמח ליותר פרטים.

אלופת התקתוק - בנתניה

6
בוקר טוב
כשאני אומר אינטימיוות אני מתכוון לכך שלא דאגה לעשות תעבודה מכני מרחוק בלי מגע אינטימי קרוב
דאגה להיות קרובה חמימה בכדי שאוכל להרגיש שייך ...משהו שכזה
וכן איפשרה לגעת בגופה ללטף ולנשקו היתי שם 30 דקות לערך....מקווה שהשלמתי תפרטים שהיו חסרים לך
שבת שלום

אלופת התקתוק - בנתניה

7
[QUOTE=Energizer]

היי חברים ...לגביי מראה הבחורה הגעתי פתחה לי בחורה באמת בערך גיל ה30 יפיפייה לטעמי גבוה עם חזה יפה מקעוקעת בטעם טוב, עינים יפיפיות ,כוסית בקיצור,חייכנית [/QUOTE]
פתחה את הדלת מישהי רזה, מקועקעת וחזה גדול ותחת שטוח לחלוטין (באסה) בסביבות גיל ה 30, ממש לא לטעמי.
הכניסה אותי לחדר ובו מיטה רגילה, הבהרתי בעדינות שאני מעוניין בעיסוי וסיום שמח בלבד
בשני הדיווחים חסר לי קצת יותר לגבי המראה של הבחורה, אודה לפירוט.
ממה שניתן להבין: רזה, מקועקעת, חזה בין גדול ליפה.
קצת יותר פירוט אשמח!
מהר מהר לפני שייגמר...
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”