כ ריכוז מקומות וחדרים לפי שעות - דף 6 - סקס אדיר

ריכוז מקומות וחדרים לפי שעות

52
[QUOTE=horneyBambi] ספא האוס בראשון לציוןאחלה מקום, הקטע שיש הרבה מצלמות מחוץ לדלתות של המקום(לא של החדרים) אבל ככה מתקשרים עם הפקידה, יש אינטרקום בכל קומה ואז הפקידה פותחת את הדלתות לקומה.1. מחיר - 150 שקל לשעתיים
2. נקיון - מאוד נקי שם ותמיד החדר מסודר טיפ טופ

3. גישה (כתובת) - דרך המכבים 8 ראשון לציון

4. טלפון - 03-9400070

5. פירוט מה יש בחדר - מקלחת מספיק גדולה לשניים, טלויזיה עם ממיר של יס, מזגן, מיטה גדולה 2 כורסאות, מראה גדולה, וכל מיני רהיטים שיכולים לעזור למגוונים.

6.דרגת כוכבים 8יכול להיות שיש להם חדרים יותר גדולים עם ג'קוזי אבל נגיד החדר המינימלי שעולה 150 לשעתיים יכול בקלות להכיל גאנג באנג של איזה 6 אנשים

[/QUOTE]

הייתי שם לפני שבוע בחדר דה-לוקס (לא היו חדרים פנויים). באמת מושקע. חדרים ומקלחת מרווחים. עלה לי 200 לשעתיים (ועוד 15 שקל לבקבוק מים. היינו שיכורים-מתים)
הכניסה עצמה יחסית דיסקרטית בערב. יש הרבה בליינים באזור. בשעות היום אולי יהיה בעייתי. הקבלה בקומה 2 וחייבים לעבור בה (ולפגוש זוגות אחרים..). כשיצאנו מהמעלית ללובי כניסה בדיוק נכנס זוג.
בגדול מקום נחמד ביותר. מומלץ!
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

53
אכזבה
טאג' מהאל ברקון 9 בר"ג. חבל שלא הזהירו אותי קודם בפורום.
המקום יותר מתאים לאורגיה או חילופי זוגות. ממש לא לביקור זוגי של שעתיים-שלוש. העליה לחדרים דרך לובי ענק. הפתחים מסודרים סביב המתחם המרכזי. והכי גרוע - שירותים משותפים

המלצה ביקור שני שלי
ספאט (SPAT) בעמל 10 בבת ים. ממוקם באזור תעשיה. יש חניה ליד של הום סנטר. הכניסה דרך הרחוב הראשי כך שהדיסקרטיות לא בשמיים. עוברים דרך הפקידה וכאן אפשר להפגש עם מזדמנים נוספים. המקום עצמו נקי ומסודר, חדרים גדולים, מיזוג, שירותים ומקלחת (יש סבון במקלחת), טלוויזיה + יס ואפשר להזמין רום סרוויס.
יש להם מקום נוסף בבת ים ועוד אחד בפתח תקוה.
חדר סטנדרטי 150 ל-3 שעות.
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

54
[QUOTE=shpongle9]
המקום יותר מתאים לאורגיה או חילופי זוגות. ממש לא לביקור זוגי של שעתיים-שלוש. העליה לחדרים דרך לובי ענק. הפתחים מסודרים סביב המתחם המרכזי. והכי גרוע - שירותים משותפים

[/QUOTE]

שירותים משותפים?!
לכל החדרים?!
גם הג׳קוזי משותף?!
האמת, אחרי הזעזוע הראשוני, אני מתחיל לחשוב גם על יתרונות של זה...

[QUOTE=shpongle9]
ספאט (SPAT) בעמל 10 בבת ים. ממוקם באזור תעשיה. יש חניה ליד של הום סנטר. הכניסה דרך הרחוב הראשי כך שהדיסקרטיות לא בשמיים. עוברים דרך הפקידה וכאן אפשר להפגש עם מזדמנים נוספים.
[/QUOTE]
התכוונת ״מזדיינים נוספים״, לא ״מזדמנים נוספים״...

55
שלום חברים,
רציתי להתיעץ אתכם לגבי פתיחה של מקום להשכרה לפי שעה.
חושב לעשות "פיילוט" על דירת קרקע פרטית עם שטח (מאוד דיסקרטית) שנמצאת בקרית ביאליק.
אני לא איזה עסק או משהו בסגנון, רק אדם פרטי כמוכם שמבין ללבכם...

ראיתי שישנם המון חדרים מושקעים עם כל מני פינוקים ומחירים שונים, אני לא מכוון לשם.
יש לי דירה עם מזגן, שירותים, מקלחת ומטבח מסודרים, מה שמשחק תפקיד זה הדיסקרטיות.
חושב ליצור "מעגל לקוחות" קבועים שאפשר לסמוך עליהם, נגיד אמצעי סינון של כמות הודעות בפורום (קצת מצחיק בהתחשב שזאת הודעה ראשונה שלי צחוק), חבר מביא חבר וכו', לבקש מחיר נמוך של 50 שקל לשעה וזהו.

מה דעתכם? יועיל לכולם ושווה את הסיכון או שזה פתח לבעיות?

56
שמע חבר... ברוך הבא קודם כל.

נושאים כאלה מאז ומעולם היו מתחת לרדאר ובצדק..
אל תשכח שמה שאנחנו רושמים גלוי לכל ככה שגם
גורמי אכיפה יכולים לקרוא את מה שרשמת והצעת כרגע
ואני מאמין (רוצה להאמין) שאתה יורד לסוף דעתי...

מה גם שלא הבנתי איך זה יעבוד והדיסקרטיות
תישמר שכן אתה תצטרך פיזית איכשהו להיפגש עם
המעוניינים לצורך פתיחת/סגירת המקום וגביית התשלום
ואנשים בוחרים בחדרים-צימרים כשבראש מעייניהם
עומדת קודם כל האנונימיות והדיסקרטיות...

וללא ספק נוהל ה"סינון לקוחות" שלך נוכח מצב (כמות) הודעותיך
שלך כמו שציינת זה היה פאנץ' טוב ;)

חזור אל “צימרים/מלוניות/חדרים להשכרה”