כ מיקה המלאה מרג - דף 6 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

51

חברים

עברתי על כל התכתובות וכחובב שמנות עם חזה גדול החלטתי לנסות.

הטלפון של איצטגנין עובד. הגעתי ב- 11:30 היום בבוקר כי הייתי באיזור והיתה לי חצי שעה לשרוף.

גם לה התאים והגעתי. היא קיבלה אותי בגישה חיובית וחיוך, אכן מלא שיניים. בטוח שלחובבי שמנות היא מתאימה וחשוב לציין שהיא לא שמנה נוזלת אלא כזו שהכל אצלה יציב ובריא כולל חזה נכבד.

התאים לי להתחיל במסג' והיא דווקא השקיעה. בשלב מסויים הפסקתי אותה, הסתובבתי והיא התחילה לטפל בי כולל ליקוקים, שאיבת ביצים ואחלה מציצה. התחלפנו, אני טיפלתי בה ובשלב מסויים החלטתי לזיין מה שאיכזב אותה כי לטענתה עשיתי לה טוב. אחרי מסיונרית גמרתי. נכנסתי לשטיפה קצרה (יש לה חדר רגיל ומקלחון שירותים קטנטן) ושיצאתי ישבנו וקישקשנו למרות שניג'סו לה בטלפון. היא סיפרה לי על הלקוחות הפסיכיים שלה, אני סיפרתי לה על שלי (מה לעשות יש כאלו אבל גם בתחומים אחרים ).

בקיצור, היה חביב, מהנה, בהחלט שווה לחזור. צר לי אם אכזבתי את חובבי הרימינג אבל הקטע שלי הוא סטנדרטי ופשוט....פשוט....פשוט.

ביי

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

מיקה המלאה מרג

54

הייתי אצלה אתמול נמצאת ברחוב הרואה ברמת גן עובדת לבד בדירת חדר. צלצלתי שאלתי אם אפשר לבוא אמרה כן אבל תבוא מהר. ביקשה 200 לחצי שעה 350 לשעה. לא הסכימה להנחה על שעת פעילות כי לטענתה לא שווה לה להפסיד לקוח נוסף בשביל עוד 100 שקל. גם בחצי שעה לא מאפשרת יותר מסיבוב אחד אלא בתוספת תשלום בכלל אצלה כל דבר זה בתוספת תשלום. הרגשה של מפעל שצריך להרביץ מכסה בשביל הפרמיה. כמו שכבר נכתב פה רוסיה מלאה חזה גדול עד ענק תחת מרשים כרס בינונית עור חלק ונעים.

מציצה טובה ומושקעת ליקוקי ביצים (בשביל רימינג ביקשה עוד 100 שקל-ויתרתי) סך הכל נחמד אבל לא משהו שאזכור לשבח בגלל תקתקנות מסוימת אמנם לא ברמת מכון אבל בהחלט גם לא gfe עובדת עד שמונה בערב .

gili1960

מיקה המלאה מרג

55
אני עדיין מופתע המיקה הזאת עדיין עובדת ועוברת ממקום למקום
פשוט מדהים יש לה זוג שדיים ענקיות חבלז חרמנית
אבל כפי הנאה היא הפכה לתקתקנית טוב נו הלך לה אז מה היא מעלה מחירים
מזלזלת בלקוחות וכו וכו
אני פעם אחרונה ראיתי אותה בפסז בזבוטינסקי שאחר כך סגרו אותו היו ימים

מיקה המלאה מרג

58

הייתי בשבוע שעבר יצר החרמנות והסקרנות גבר עלי מקבלת בדירה ברח' הרואה לא רחוק מהדירה שהיתה של יובל המעסה.

מיקה מאוד נחמדה כמובן שצריך להתנהג בנחמדות גם. הדירה היא דירת חדרון אחד עם איזה דלת שכנראה היא למקלחון לא ניסיתי כי באתי מקולח. 250 ש"ח לטעמי קצת יקר עבור השירות אבל מצד שני לא ניסיתי את ה"גרון העמוק" שהיא מתהדרת בו וטוענת שזה המומחיות שלה.

בחורה מלאה חזה באמת גדול עור נעים למגע הפריע לי דבר אחד התאורה בחדר היא באולטרה סגול כך שכל דבר לבן זוהר
אז אני לא בטוח אם זה החלקיקים הלבנים של המגבת שהיא שכבה עליה או שאריות פליטה שזהרו על חלק מגופה...
ד"א השיניים מסודרות ואין זכר לתיאור שיניים עקומות שהופיע בתחילת הפוסט.

סה"כ חוויה חד פעמית שלא אחזור עליה איתה למרות שהבחורה מאוד נחמדה ומשתדלת שתהא מרוצה.

תהיו נחמדים ותקבלו יחס זהה

מיקה המלאה מרג

60
אני חייב לספר לכם על הוד מעלתה המלכה מיקה מרח' הרא"ה בר"ג.
אני משמש לה כעבד זה זמן מה ואני מקווה שזה ימשך כך כל חיי.

הוד מעלתה המלכה מיקה היא האשה הסקסית ביותר עלי אדמות. יש לה גוף נפלא, שמן וסקסי עם ישבן מפואר שהוא מושא להערצתי האין סופית.

מעבר לכך שתפקידי הוא לנקות לה את ישבנה המלכותי, אני כמובן נהנה להריח את ריחו הנפלא וללקק ולטעום מטעמו הנפלא.

כשאני מגיע אליה אני מנקה את דירתה, מלקק את סוליות נעליה ומוצץ את עצבאות רגליה. אני לעולם לא גומר, למרות שהזין שלי עומד כל הזמן. הפריבילגיה הזו של אורגזמה לא מגיעה לעבד נחות כמוני.

אני מקווה שיום אחד אזכה גם לשמש לה כשרותים לכל דבר ולבלוע כל מה שגופה הנפלא מפיק.

אספר בעתיד על ההתפתחויות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”