כ דיווח על מאיה 400 פצצה בת 20 - סקס אדיר

דיווח על מאיה 400 פצצה בת 20

1
לאחרונה נפגשתי עם מאיה:

http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5458

אני לא מצרף כאן את התמונות מפני שהן לא ממש אמיתיות (אבל גם לא רחוקות מדיי מהמציאות).

קצת קשה לי להשתפך עכשיו בסופרלטיבים, אז הדיווח יהיה קצת יבש. עמכם הסליחה Tongue

• מאד קשה לקבוע עמה פגישה. ניסיתי און-אנד-אוף להתקשר במשך כשלושה שבועות עד שנפלתי על יום שהיא הדליקה את הטלפון.
  • הבחורה פרטית לחלוטין, נפגשת בדירה במרכז ת"א שנראית סביר, ונדמה שהיא ממש ממש גרה שם, וישנה במיטה הזו. הדירה במצב נקיות סביר.

• מאיה נראית במציאות כבת 22, לא גבוהה (משהו כמו 160), עם שיער ארוך ויפה, וגוף רזה עם קימורים מצויינים. השדיים שלה מצויינים: לא קטנים, לא מסולקנים, לא נפולים, ממש תענוג. הגוף שלה גם כן אחלה, למרות שמרגישים שזה בגלל שהיא צעירה ורזה, ולא בגלל שהיא מתעמלת. רכה וחלקה בכל הגוף. תענוג. הכל עומד במקום, מתוח וחצוף היכן שצריך, רך ונעים לתפיסה היכן שרצוי. פנים די יפות, נראית כמו הבת של השכן שהיית בהחלט רוצה לזיין מוחא כפייה
  • העלות היא 400 ל40 דקות מוגבל אקט אחד, 500 לשעה עד שני אקטים. אני אוהב להתפנק בניחותא, אז הלכתי על אקט אחד במשך שעה (500). לא שאלתי על אקסטרות. לא מתנשקת עם השפתיים.

• נכנתתי להתקלח, וגם היא (הגיינה חושבה). היא יצאה ריחנית ונקייה ועברנו למיטה.
  • הסקס היה נחמד, אבל לא יותר מזה. המעבר בין השלבים היה אוטומטי, ולא הרגשתי שום ייחוד או השקעה מיוחדת. אמנם לא זירזה אותי וביליתי סה"כ אצלה את כל השעה, אבל הסקס היה ברמה פחות או יותר של תקתוקיה, ורוב הזמן בילינו בשיחה נעימה:

• פורפליי: עברה בליקוקים קלים על הגוף. נחמד, לא משהו מיוחד.מבולבל
    • מציצה: מציצה חלשה ביותר. אמנם לא מקונדמת, אבל חלשה (ללא שאיבה), רק הקצה זכה להתייחסות, המהירות היתה מכאנית ובאופן כללי לא עשתה לי כלום (ואני מת על מציצות בד"כ). שקלתי אם להסביר לה איך לעשות את זה, אבל זה הרגיש כאילו שהיא לא יודעת למצוץ טוב. פשוט ככה.בכי

• זיון: רכבה עליי, ואח"כ עברנו לדוגי. הסקס היה טוב כי סקס זה תמיד טוב, ויש לה גוף ממש טוב בעיניי, אבל לא יותר מזה. נתנה קצת קונטרה, אבל שום דבר מרגש.עצוב

• מקלחת זריזה ויאללה הביתה.
במשך הפגישה מאיה נתנה לי הרגשה די טובה, וסה"כ קשקשנו די הרבה על דא ועל האה, אבל לא קיבלתי ממנה הרגשה של יזיזה/חברה/מישהי שחושקת בי.

סה"כ היו לי מפגשים הרבה יותר מוצלחים, גם עם פרטיות ואפילו בתקתוקיות.
הפלוסים של מאיה בעיני הם הפרטיות (זה נראה שהיא ממש גרה שם, ולא עוסקת הזה כל יום, אלא רק כשהיא רוצה), המראה והגיל. היא לא פראיירית, ונראה שיודעת בדיוק מה קורה (אל תצפו ל"מתחילה" בתחום) - אבל עדיין נראית צעירה ועובדת בסביבה ביתית.

לסיכום: בסופו של דבר, לא מצדיקה את המחיר, אלא אם כל מש שחשוב לכם זה מראה ואווירת בת השכן הכוסית (ופחות חשוב לכם הסקס עצמו).

*** אם הדיווח הזה עזר לכם, השיבו באותה מטבע: דווחו גם אתם! ***
administrator2011-07-17 13:29:48

4
[QUOTE=מה נסגר אתי]

• מאד קשה לקבוע עמה פגישה. ניסיתי און-אנד-אוף להתקשר במשך כשלושה שבועות עד שנפלתי על יום שהיא הדליקה את הטלפון.
  • העלות היא 400 ל40 דקות מוגבל אקט אחד, 500 לשעה עד שני אקטים. אני אוהב להתפנק בניחותא, אז הלכתי על אקט אחד במשך שעה (500). לא שאלתי על אקסטרות. לא מתנשקת עם השפתיים.

• פורפליי: עברה בליקוקים קלים על הגוף. נחמד, לא משהו מיוחד.מבולבל
    • מציצה: מציצה חלשה ביותר. אמנם לא מקונדמת, אבל חלשה (ללא שאיבה), רק הקצה זכה להתייחסות, המהירות היתה מכאנית ובאופן כללי לא עשתה לי כלום (ואני מת על מציצות בד"כ).
    • . נתנה קצת קונטרה, אבל שום דבר מרגש.עצוב

• מקלחת זריזה ויאללה הביתה.
אבל לא קיבלתי ממנה הרגשה של יזיזה/חברה/מישהי שחושקת בי.

סה"כ היו לי מפגשים הרבה יותר מוצלחים, גם עם פרטיות ואפילו בתקתוקיות.
[/QUOTE]

מה ניסגר איתי,תודה לך על הדיווח המפורט אבל יש כמה נקודות שאני אשמח לקבל היסבר עלהים:-

א. אתה משלם סכום 500 ש''ח על אקט אחד בלבד למשך שעה!!.ולא שאלתה בכלל על אקסטרות כמו לרדת לה,והיא לא מתנשקת בכלל בשפתיים!! נשיקות!!,הרי הנשיקות הם הדבר הכי מחרמן בסקס.מבקשת 500 שקל ולא מתנשקת!! מוזר מאוד!.

ב. מציצה שלה חלשה לגמריי אפילו מציצה רטובה כמו שצריך לא עשתה! לא הירגשתה כלום במציצה!!.

ג. לא קיבלתה שום הרגשה מהנה כמו חברה או יזיזה בכלל!,שום דבר מרגש כפי שאתה אומר למעלה!.

לא מתנשקת!!,לא מרגשת!!,שירות רגיל מיכאני!,מציצה חלשה!! אקט אחד בלבד!! אין אקסטרות!! לא מסכימה לרדת לה!!לפי דעתי האישית זאת נפילה גדולה,כי במחיר כבד כזה מגיע לך שירות שונה לגמריי ממה שקיבלתה אצל הבחורה הזאת שניקראית ''מאיה''.
תמיד בשטח למען כולם.

5
ואחר כך מתפלאים למה אף אחד לא מדווח!!!חתיך רומנטי מה אכפת לך אם הוא שילם 500 או 1000 אם לו זה מתאים?עד שמישהו פה מדווח ישר תוקפים?מי קבע שנשיקות זה הדבר הכי מחרמן???אני אישית לא מסוגל להתנשק עם נערה עובדת זה דוחה אותי....מי אתה שתקבע מהי נפילה??תתעסק בלדווח ולא בלתקוף....

6
לא ברור לי איזה הבהרות אתה מבקש, אבל אם אתה מנסה לשכנע אותי שדעתך האישית (כפי שכתבת) לגבי חוויה שאני עברתי היא יותר נכונה - אז אין לי הרבה מה לענות על זה Tongue
לא מרגיש לי נכון לכנות זאת כנפילה גדולה, היו לי נפילות הרבה יותר גדולות בתחום הזה....
מבחינתי זה היה בילוי "לא מוצלח" אבל לא "נפילה" - וזה בגלל הפלוסים שציינתי. סה"כ הבחורה נחמדה באישיות ודי עשתה לי את זה במראה ובאווירה הביתית.. הזכיר לי את הדירות הראשונות שגרתי בהן בשכירות בת"א.

8
הי חברים,
ביקרתי היום את מאיה.
מסתבר שזו לא אחרת מאשר ליהיא שעליה כבר יש שרשור די ארוך בלינק הבא:
לכל מי שניסה להשיג אותה ולא הצליח היא אכן היתה קצת בחופשה..
כמו שרשום בדיווחים הקודמים אין GFE כמעט בכלל. אין נשיקות
מציצה חשופה חלשה מאוד
הבחורה סך הכל נראית לא רע. צעירה סביב 23. רזה וחזה קטן ויפה
אבל השירות לא שווה את הכסף..
ל

9
אין נשיקות זה הדבר הכי כיף בסקס חירמונים ונשיקות,מה זה שווה בלי זה שיהיה רק סקס מכאני..אין כמו לזיין בחורה במסיונרית או בכפיות ולהתנשק איתה אתה מרגיש בענניםParty
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”