כ חיילת משוחררת - דף 6 - סקס אדיר

חיילת משוחררת

53
[QUOTE=דון קיחוט]ושוב, כל פוסט,כל פסיק או הברה, וכל רמיזה או משל הופכים למלחמת מלל אין סופית,ולא משנה מי צודק, עקב רוחב היריעה או סתם הרצון של מישהו להוכיח שהוא אומר ת'מילה האחרונה. לצערי, פורומים נותנים אפשרות כזו.
מאחד החבר'ה היותר צעירים בפורום כנראה (אמצע ה20+) יש לי עצה אחת: תתבגרו!

לגופו של עניין: אין אדם שלא גזען או מסווג אנשים לפי מוצאמראהתכונה. ומי שטוען שהוא אוהב אדם באשר הוא, משקר לעצמו ולאחרים.[/QUOTE]

אני ממש לא מסכים איתך
לי לא משנה מאיפה אתה איך אתה נראה מה שאכיפת לי שתהייה בן אדם

חיילת משוחררת

55
חבר'ה

לדעתי התמונות אמיתיות (ואם לא מאוד מאוד דומות), בגלל זה היה לי מאוד קשה לחתוך משם אבל משהו בתחושה אמר לי מהרגע הראשון שמדובר בגבר לשעבר, אחרי הכל, המחשבה להיות עם קוקסינלית ממש לא עושה לי את זה ולכן אני עדיין עומד על דעתי שמדובר בגבר לשעבר..

כי חיים רק פעם אחת

חיילת משוחררת

57
שרשור רב תגובות עקרות ומטעות.

reporter01 - הייתי אצלה, ובאמת שלא ניתן להבין מה גרם לך לחשוב שהבחורה היא בחור לשעבר.

חבל שהבעת חששך ללא כל עובדה מוצקה אחת להיסמך עליה. אני בטוח שהאיזכור יצר חשש אצל לא מעטים.

pussy magnet - אתה קובע נחרצות שהתמונות לא אמיתיות, מבלי שראית אותה. מה יוצא מזה ?

ולדיווח:

תקשורת: הטלפון פועל תמיד, לרוב אין מענה. הסיבה - עסוקה. אבל התמדה תביא לתוצאות.

מיקום: דירתה הפרטית בבנין חדש יחסית בקרבת צמת המסגר - לה גארדיה. דיסקרטיות טובה.

תיאור: התמונה במודעה - אמיתית. צעירה למדי. פנים נאות, עור שחום קל, גובה 1.75, גזרה דקה וארוכה, שדיים בינוניים עשויים היטב, עור חלק ונעים, ישבן מצומצם. צפרניים מטופחות. בהחלט נכנסת להגדרת "כוסית".

מחיר וזמן: 500 ש"ח לשעה. אין לחץ ויש גלישה בזמן. ניתן לתאם זמן מראש, והיא תשמור את הזמן.

הארוח:

בחדר פשוט, חשוך למדי - תריסים חצי מוגפים. לא הסכימה לפתוח תריסים או להגביר תאורה.

בצועים:

GFE - טוב. היא יזמה וכיוונה גם לנשיקות עמוקות, רטובות וחושניות. שפתיה הנהדרות הוסיפו לתחושת העונג. ריח קל של עישון - לא הפריע.

מציצה - חשופה ארוכה ללא התעייפות. ללא הרגשת שיניים אף לא לשניה, וברטיבות מיטבית. תנועות ראש ארוכות ועמוקות עד ל'גרון עמוק'. תנועת יד משולבת ומתואמת נכונה. עיסוי אשכים לפרקים, וליקוקם מידי פעם. אין ירידה דרומה מהם. יודעת את העבודה.

'ירידה' - לא הסכימה. 'אני בסדר. אני פה כדי לענג אותך ולא כדי שאתה תענג אותי'. גם ההסבר שהירידה נועדה להעצים גירוי הגבר - לא הועילה.

זיון - אוהבת ונהנית מזיון, ולכן פעילה, ומכוונת לגירוי מיטבי גם שלה. משתפת פעולה בתנוחות ובשינוייהן, נשמעת להכוונות. פרטים ראויים לציון - דגדגן תופח למימדים מרשימים. נרתיק צר כיאות לצעירה בעלת מבנה צר ודקיק.

השיחה שאחרי:

חדשה יחסית בתחום, אבל יש לה כבר לקוחות קבועים שממלאים את רוב זמנה (לכן רוב הזמן עסוקה ואינה עונה לטלפונים). לא מתחברת ללקוחות אגרסיביים או כאלה שמבקשים כל מיני ביזארים. אנאלי - עושה, בתוספת 300 ש"ח ('נורא כואב'....).

סיכום:

'ילדה טובה' שעושה את הדברים די נכון. לקוחות שמוצאים חן בעיניה - מקבלים מספר נייד VIP.

המגביה עוף - ירחיק ראות

חיילת משוחררת

59
[QUOTE=wow]איצטגנין,
תודה על הדיווח. הראשון שהרים את הכפפה.

מהרגע הראשון היה נראה לי מוזר שהתמונות אמיתיות, אבל היא במקור גבר.

טיפה נחסוך כסף, וניגש אליה.
[/QUOTE]
הוא אמר שהיא לא גבר, אז על סמך מה אתה כל כך בטוח שהיא כן? ואם היא כן למה אתה רוצה ללכת אליה?

חיילת משוחררת

60
[QUOTE=לופין] [QUOTE=wow]איצטגנין,
תודה על הדיווח. הראשון שהרים את הכפפה.

מהרגע הראשון היה נראה לי מוזר שהתמונות אמיתיות, אבל היא במקור גבר.

טיפה נחסוך כסף, וניגש אליה.
[/QUOTE]

הוא אמר שהיא לא גבר, אז על סמך מה אתה כל כך בטוח שהיא כן? ואם היא כן למה אתה רוצה ללכת אליה?
[/QUOTE]

הבנת הנקרא חבריקו...

מהרגע הראשון היה נראה לי מוזר ש(מצד אחד)התמונות אמיתיות, אבל היא גבר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”