כ אזהרה! אנבל הדתייה. - סקס אדיר

אזהרה! אנבל הדתייה.

1
שלום לכולם, זה הפוסט הראשון שלי, לצערי זה דיווח על נפילה חזקה במיוחד!

התקשרתי ל"אנבל", היא אמרה שיש שתי בחורות בגיל 30, והם מציעים אורגיה במודיעין במחיר של 1500 ש"ח! שאלתי במה מדובר מבחינת שירות ואקטים, הבטיחו שאין גבולות כולל אנאלי באחד מהם, וגם השני "ינסה" (הבנתי שזה תלוי על הגודל) לעשות אנאלי, ומדובר של כשעה וחצי פינוק. שאלתי אם אפשר להיות עם אחד מהם, אמרו שכן במחיר של 600 ש"ח.

הגעתי בשעה שקבענו, נכנסתי לדלת פרטי, והדיסקרטיות הוא בסדר גמור. שם פגשתי אשה אחד כבת 50 לדעתי, ולדעתי לא נראה טוב בכלל, ואפילו אפשר להגיד מכוערת לחלוטין, והשנייה כבת 30+, ונראית יפה מאד, בלונדינית , גוף יפה, וחיוך רחב.

אחרי פטפוטים, בקשתי להיכנס רק אם אחד (היפה......כמובן), והתחילו להגיד שאי אפשר וכו' וכו', הם רק הסכימו שיהיה אורגיה, וזאת בגלל שאחד מהם "יצאת מהעבודה שלה להיפגש איתי", ואחרת לא יסכימו להתקדם..........
הייתי בחרמון ורציתי לעשות מעשה, אז הסכמתי.

קודם כל, אין מקלחת ללקוח!!!

התקתוק התחיל בחמש דקות הראשונות, אני ביקשתי לגמור פעמיים והסכימו, מיד שמעתי "נו אתה גומר" "אנחנו רוצים לראות איך אתה גומר כבר" וכו'. אני לקחתי הזמן שלי, אני יותר התמקדתי בהיפה, והמכוערכת נגעה בי וכו'. אחרי התקתוק וכ20 דקות במציצה רפה וזיון חזה, גמרתי. רציתי להמשיך (לא זיינתי אף אחד מהם עדיין), והם לא נתנו לי להמשיך, אחד טענה שהגמירה הראשונה לקחה מידי הרבה זמןמבולבל, ושני התחילה להסביר איך זה לא כיף לגמור פעמייםכועס.......!

אחרי כ25 דקות ותשלום של 1500! ש"ח יצאתי מהם, בלי לזיין , בלי שהם ישחקו אחד בשני כפי שסוכם, בלי גמירה שנייה, ובפחות זמן שמבלים בדירה בדרום ת"א!

ראו הוזהרתם!

אגב הם טוענות שהם דתיות (דבר שבשבילי הוא + גדול), דבר שאני לא מאמין בעליל!

052-3449634

UMA2013-01-25 10:12:26

אזהרה! אנבל הדתייה.

3
גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמני

(תהילים כג פסוק ד)

זה מה שעלה לי לראש אחרי שקראתי על החוויה הדתית שעברה עליך.

נ"ב,
זו לא הפעם הראשונה שהדתיים מזיינים אותנו במקום שאנחנו נזיין אותם.
משתתף בצערך.

.You so need a Daddy, little girl

אזהרה! אנבל הדתייה.

4
סקסימן, ברוך בואך לפורום.
אכן דיווח ראשון ונפילה קשה וכואבת.
תודה בכל אופן על כך שחסכת מחברי הפורום את הנפילות הבאות, הייתי בודק אפשרות לפרסום עוד פרטים מזהים על מנת להימנע אולי ממודעות כפולות שלהן...(בגדר המותר בפורום).

אזהרה! אנבל הדתייה.

10
אלו שמציגות את עצמן כדתיות - וכולן שקרניות , משוכנעות שזה מושך קהל....
וכנראה באמת יש כאלו שזה מושך חלק מהאנשים שאולי חושבים שהם ילמדו
את " הבתולות החסודות "את סודות הסקס .......
מסתבר שלבתולות יש הרבה יותר נסיון בסקס מאשר ללקוחות......

זה כמו כל העבריינים ששמים כיפה לפני משפט ומקווים שהשופטים ירחמו
על על הצדיקים והתמימים.
מזל שבנות לא שמות כיפה , אחרת היינו רואים את " הדתיות ... " עם כיפה....
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”