כ בשורה חדשה באשקלון - דף 4 - סקס אדיר

בשורה חדשה באשקלון

31
חזרתי לבקר היום את החברות מאשקלון - חטא נוסף לכפר עליו לפני יום כיפור. כמו שכתבו קודמי, הן זזו לדירה אחרת, קטנה יותר, באותו הבניין. בגלל שאין בדירה שני חדרי אירוח והן לא יכולות לעבוד במקביל, ניסו ללחוץ עלי שאקח את שתיהן ועשו קולות ביאוס כשביקשתי רק את מרינה השחרחורת.. חוצמזה הדירה בסדר, משופצת ונקייה. ריח סיגריות חזק למי שמפריע (לי למשל). הטלפון הקודם לא פעיל, רק החדש:
054-6830529
מרינה הייתה רוצה להיות קארין החתולה - יש לה פוטנציאל טוב אבל צריכה לשפר את רמת השירות. כרגע מעט תקתקנית, ולא משקיעה מספיק ב- GFE. אמנם תמורת 200 ש"ח מקבלים תמורה נאה, אבל היא יכולה להגיע הרבה יותר רחוק. יש לה פנים נאות, עיניים מהממות, גוף פגז וכולה נוטפת סקס. מוצצת מצוין וגם מזדיינת מצוין. גומרת בקלות כשיורדים לה. היום הלכתי על אופציית אנאלי ב- 300, היה יופי.

בשורה חדשה באשקלון

33
ביקרתי אצלן יום אחרי סוכות. הן כנראה גורשו מהבניין ליד המרינה ועברו לדירה קטנה ומסריחה לא רחוק ממרכז העיר (רחוב ברגסון). בנוסף, כנראה שהרבה גברים חרמנים נתקעו במשך כל החגים בבית, ומיד אחרי החגים היו חייבים ללכת ולפרוק, אז הייתה אצל הבנות חתיכת תחנת רכבת מגעילה. שירות מגעיל ומתקתק, אפילו אין מגבונים, אין זמן למקלחת, אין מגבת. עפתי משם. הבטיחו שיחזרו ליפה נוף בקרוב - מקווה בשבילן שכן. בדרך החוצה מפגש לא נעים עם שכן זועם (הוא צודק האמת - היה שם ממש גועל).

בשורה חדשה באשקלון

38
שלום לכולם.
צופה כבר שנים אך מגיב לראשונה.
תכננתי לדגום את עלמות החן לדיווח ראשון אך הן נעלמו.
לבסוף כשחזרו הגיע עמוד ענן.
מישהו יודע אם והיכן או אולי מישהו דגם לאחרונה.
אשמח לטלפון ומבטיח דיווח ראשון מהימן.

בשורה חדשה באשקלון

40
הזדמנתי לאשקלון בשבוע שעבר במסגרת עבודתי.

החלטתי לבקר את הבנות והתקשרתי. מפנות לדירה בבניין מגורים באיזור חוף הים.

את הדלת פתחה הבלונדינית והציעה לי את שתיהן בתמורה ל 400 ₪. סירבתי בנימוס והחלטתי ללכת על הבלונדינית שנראתה לי יותר מושכת.

בחורה יפה, בת 30 להערכתי. חזה בינוני עומד יפה ופטמות גדולות.

הסתערה על בליקוק של כל הגוף ועברה למציצה מצויינת.

זרמה ל 69 ועשתה קולות של נהנית אך הבנתי שהיא לא בעניין של להנות מזה.

לא זורמת לנשיקות.

הלבשנו גומי ועברנו לסקס בכל התנוחות.

לאחר כמה דקות בקשתי להוריד את הגומי ולסיים במציצה, הסכימה מייד וחזרה למציצה רטובה ועמוקה שהסתיימה במטח של זרע לפיה.

המתינה לסוף המטח כמו גדולה ורצה להתקלח.

סה״כ תמורה מצויינת לאגרה (200 ₪ ל 40 דקות). בתל אביב היינו משלמים על שירות כזה 400-500 ₪.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”