בילוי נוסף אצל ניקול:
מפגש מהנה ביותר, כמו שנכתב כאן קודם האשה הזאת היא דינמיט במיטה, יש לה תודעת שירות גבוהה משולבת עם חרמנות טבעית.
אני אישית מת עליה, נראה לי שהתקבעתי עליה לפעמים הבאות.
קצת פרטים למרות שצוינו כאן קודם גם על ידי:
כניסה דיסקרטית, דירה נקיה, מקלחת נקיה מים חמים.
ניקול נמוכה מאד, לא פרגית צעירה אבל הגוף שמור טוב במיוחד הרגליים והטוסיק. עור חלק נעים מאד למגע.
נקייה מאד, מציעה מים וקפה אם יש זמן.
במיטה:
אני יושב על המיטה, ניקול מגיעה אליוכשהיא עומדת היא קצת יותר גבוהה ממני.
ממזמז לה את הטוסיק והרגליים תוך חרמון שדיה הקטנים והחמודים.
אחרי התחרמנות של כמה דקות ניקול יורדת לאיזור החשוב, משלבת רימינג מצויין עם מציצה וליקוקים.
אני בינתיים מלטף את גופה, ולפעמים מסתכל על המציצה.
היא משלבת מציצה מוצלחת עם שאיבה ועבודת יד קלה, ליקוק צידי, ירידה לביצים ולחור שמאחור.
עושה את זה בצורה מושלמת.
חסרון למי שמפריע: לא אוהבת שיורדים לה (או לפחות שאני יורד לה) או דוחפים אצבעות יותר מידי (מזיזה את היד בנימוס)
לאחר של עשר דקות עד רבע שעה כאלה, חזרה לחירמונים, הלבשת קונדום ונסיון חדירה.
מי שקרא את דיווחי הקודמים אולי זוכר שפעמיים ניסיתי ולא הצלחתי לחדור אל האשה הקטנה הזאת. יש לה כוס באמת צר, יש לי איבר גדול אבל לא מפלצת (20 סנטים). הפעם החדירה הצליחה אבל רק עד חצי או שני שליש הזין.
מבחינתי זה היה התקדמות, הזדיינו ככה כחמש דקות עד לגמירה מהגמירות האלה שאתה מרגיש שכל הזרע יצא לך כולל השאריות מהדפנות, נקיון טוטאלי.
דיבורים, צחוקים, סיגריה וקפה ואמרתי לאשה החמודה הזאת שלום
רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)
182היום ביקרתי את ניקול,תכלס יש טובות יותר,
אין ספק שהיא שירותית ומאוד משתדלת,
לי זה היה סתמי.
כמו שקשקשתא אומר ״רוסיות או לא להיות״.
לא אחזור.Lover boy 2012-09-09 19:44:22
אין ספק שהיא שירותית ומאוד משתדלת,
לי זה היה סתמי.
כמו שקשקשתא אומר ״רוסיות או לא להיות״.
לא אחזור.
״שים ידך על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כשעה. שב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כדקה. זו יחסות״.אלברט איינשטיין.
183מישהו יודע אם ניקול החליפה מספר?האם היא עדיין עובדת?אני מנסה במספר הישן שאני בעצמי פרסמתי פה למעלה אבל אין קול ואין עונה - אשמח לעזרה - תהיה ביקשה ואז כמובן דיווח - תודה
184ניקול בטלפון 052-7296697
אני ממליץעלעה בחום
כוס צר וקטן
מציצה רטובה
פרוסטטה
וכמובן רימינג מעולה
185היי חבר'ה
בתור צופה פאסיבי..
אני מחפש צלע שלישית (גבר) דו מיני 20-35(ללא חדירות אך כל השאר), שיצטרף אליי ואל ניקול מרמת גן.
מישהו מעוניין?
186נסה לפנות אליו, אולי זה יעניין אותו:
[QUOTE=pik]אני רוצה להצטרף למישהו ולראות איך הוא מזיין. רוצה לנגוע באברי המין תוך זיון שלהם ומוכן גם ללקק.
יש מישהו שמסכים ?
[/QUOTE]כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
188לאחר שהגברת על הכוונת שלי מזה זמן רב, לפני כמה ימים שמתי פעמי לאיזור המרכז ופגשתי את הגברת והמיתוס.
את הדיווחים הפרטניים והפלסטים אשאיר לחברים אחרים, מוכשרים יותר. אסכם רק:
א.הגברת באמת שחקנית נשמה. עושה ככל שביכולתה שתצא מרוצה - לפעמים אפילו יותר מידי.
ב. היא באמת נמוכה מאוד. מאוד.
ג. להערכתי היא עברה את גיל 50
ד. יפה היא לא.
ה. יש די הרבה מגבלות - "אל תגע פה" ו"אל תגע שם". במהלך האקט - הבחורה בהיכון לסלק לך את הידים. ממש לא כיף.
אני לא אחזור.
מקווה שעזרתי.
190מיסטר -
א. עד כמה שאני יודע, ניקול עובדת ראשון-חמישי/ כך שהיא בוודאי לא תחזור אליך לפני יום ראשון...
ב. בקרב ציבור הנערות העובדות יש שתי אסכולות - אלה שישלחו הודעות/יצרו קשר מתי שבא להן (ואולי יציבו אותך במצבים לא נעימים),
ואלה שלא. ניקול היא מאלה שלא. תרים אליה טלפון בפעם הבאה שיש לך זמן. כדאי בראשית היום, כי היומן מתמלא, וכמקובל
אצל כל נותני השירותים האיכותיים, כשהיומן מלא, אז הוא מלא, וצריך לקבוע תור לעוד שבועיים ...