כ יסמין - פתח תקווה ערביה עלק - סקס אדיר

יסמין - פתח תקווה ערביה עלק

1
שלום לכולם,
חיפשתי כאן באתר בחורה ערביה שעובדת באזור המרכז, והמודעה להלן הובילה אותי לפאטימה ספא בצומת סגולה (פתח תקווה).
דיברתי עם הפקידה, ואחרי בוידאתי שה-"ערביה" שקוראים לה שם "יסמין" אכן נמצאת, היא כיוונה אותי למקום ממש קרוב לצומת סגולה עצמה.
המקום לא דיסקרטי במיוחד, הדירה שנמצאת בבניין ליד מוסך מאוד פעיל, שורץ עובדים ואנשים מבולבל, ובחורה רוסיה קיבלה אותי וכיוונה אותי לחדר מסויים כדי לתת לי פרטים. ביקשתי בנימוס אם יסמין נמצאת והיא הלכה להביא אותה...
טוב, יסמין נכנסה ושילמתי את ה-220 ש"ח לבודי מסאג' (עולה 300 לסקס ומציצה, טיפה יקר לטעמי), אמרתי לעצמי שאני תמיד יכול להתחרט אם אני רוצה שירות מלא ולהוסיף כסף... אז מה רע.
יסמין אכן שחומה ונראית ערביה גם דיברה עם מבטא ערבי, אז אני הייתי מבסוט.
אבל מה...
אחרי שהתקלחתי, חיכיתי מלא זמן והיא לא באה... אז פתחתי קצת את הדלת כדי לראות מה קורה בחוץ, ומה אני מגלה לתדהמתי... את יסמין בסוף המסדרון מדברת בטלפון עם חבר שלה (או מי שלא יהיה) בעברית צחה ושוטפת Shocked, בלי שום שמץ של המבטא הערבי המודגש שהיה לפני כמה רגעים.
טוב, אז מסתבר שיסמין ה-"ערביה" מתחזה , אבל מה אני אעשה, לא יכולתי ללכת כבר, הכסף בידיים שלה ולא העזתי לבקש בחזרה מהסיבה שהיא מתחזה... מי יודע איזה עימות היה מתפתח מולה פתאום.
אז זרמתי עם זה...
כמובן היא חזרה לחדר עם המבטא המפוברקת של ערבייה והיא דיברה לאט כאילו היא מתקשה עם השפה או משהו... ממש שחקנית... קריצה
עשתה לי בודי מסאג' לא רע וגם עבודת יד, והיא בחורה די מושכת לטעמי... אבל לא ערביה ולא מה שאני מחפש (גם 300 ש"ח זה יקר מדי לזיון לדעתי). אני לא אגיד שלא נהניתי איתה, אבל אני לא אוהב שעובדים עליי... אז בסוף שאלתי אותה עם חיוך "מה זה המבטא המזוייף הזה שאת עושה לי כאן?" אבל היא המשיכה בשלה, כאילו היא באמת ערביה, וכנראה נבהלה שעליתי על זה. אז שאלתי אותה מה העדה שלה... תמניה, מרוקאית... והיא אמרה לי חצי מרוקאית חצי ערביה... כן בטח! ואני הבן של סופרמן. שורה תחתונה היא בחורה נחמדה ונראית לא רע בכלל, אבל לא ערביה ולא חצי ערביה.

בכל זאת, אם יש כאן למישהו המלצה על ערביה אוטנטית באזור המרכז (פחות מ-300 ש"ח לשירות מלא) אני מאוד אשמח. תודה!

054-2524486

UMA2012-10-14 08:37:47

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

6
Danny,
יש לי רעיון בשבילך, StarStar
בפעם הבאה כשאתה עושה ערביה או ערביה מדומה, כועסכועס
כשאתה מפמפם אותה, בכל פמפום תצעק לה "ערפה....ערפה" צחוקצחוק
וכשהיא גומרת (או אתה) תצעק "יאה סלאם". מוחא כפייהמוחא כפייה
בהתאם לתגובות שלה תבין אם היא ערביה עסלית, או מתחזה מניאקית. קריצהקריצה

פין-חס2012-10-15 22:31:24
פין חס - מזיין ולא חס

8
תודה פין-חס על ההמלצות והשיעור בערבית. נראה מה תהיה התגובה של הערביה הבאה :)

צעיר לנצח - התקשרתי אליה כבר לפני שבוע... היא אמנם נשמעת (ונראית) ערביה אמיתית, אבל מבקשת משהו כמו 600 ש"ח אם אני זוכר נכון. לא בתקציב שלי.

עוד המלצות לערביות יתקבלו בברכה. תודה!

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

9
אהלן לח'ברה ...
לגבי יסמין מפתח תקווה..
דגמתי אותה לפני חודשיים בערך .. תמורת 300 נתנה לי שירות מצוין .. האמת? לא משנה לי אם היא באמת ערבייה או לא.. אבל נתנה הרגשה של כן .. סקסית גבוהה וחייכנית .. הייתי חוזר
מה שלא הולך בכוח בטח יילך במוח

10
פעם ראושונה שאני כותב אבל סוף סוך היתה לי חוויה נעימה מאד...
בפ"ת בצומת סגולה יש מכון חמוד שחלק מהבנות נותנות שירותי מין ולא רק עיסוי...
בקיצור איך שראיתי את יסמין היתה כימיה נעימה מאד הבחורה גבוהה די רזה אבל לא מקל..ישבן יפה חזה סבבה לאללה לא גדול ולא קטן-כל הזמן אמרה איזה חתיך איזה חתיך...
היה נעימה מאד לא הלחיצה בכלל -נשיקות כל הזמן בלי הפסקה
מציצה - בלי וטובה מאד לאין גמירה בפה(לא ביקשתי גם)
אחרי שגמרתי במציצה היא שאלה רוצה עוד אחת?נו מה....ברור....
המשכנו לסבב ב'...
שוב המון נשיקות בגוף...אגב יש לה גוף ממש סבבה,
אחרי כמה דקות של נשיקות הלבישה את הקונדום...זרמנו בזיון ממש טוב..בלי לחץ זזה טוב על הזין
אח"כ היינו במיסיונרית עד הגמירה...היה שלב שהיא הצמידה את הרגליים ואז הרגשתי אותה צמודה טוב טוב באמת נעימה...
אחרי שגמרתי לא מיהרה להוציא אותי החוצה אלא המשיכה לנשק אותי הכתפיים ובחזה כשאני עליה...
היה ממש סבבה
רצתה 300 לפעמיים סגרנו על 250 לחצי שעה...לדעתי לא הייתי יותר מ 20-25 דקות ולי זה מספיק...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”