כ מתחם החלונות האדומים בתל אביב - סקס אדיר

מתחם החלונות האדומים בתל אביב

1
אוקיי אז לאחר ארוחה טובה במסעדה בתל אביב, מישהו הצמיד לחלון שלי כרטיס ביקור. אומר לא שלא ננסה? התקשרתי.
"יהודה הלוי 89"
נכנסתי יושבת פקידה אמא בת 50 ועם חנה לסלאו ועוד 2 צעירות אחת נראית מחוספסת מידי השניה חולה מידיי "כדאי לה להכנס עם זו ,והפקידה מצביעה על חנה לסלאו..." אמרתי שאני כבר חוזר...

בלה בלה בלה מגיע לרחוב תושיה לאחר ששמעתי כמה המלצות כאן..
אני מגיע לרחוב תושיה ו....פתאום אני מוצא את עצמי במתחם זונות שכל דלת שניה היא מכון ליווי. לא הכרתי בעבר את המקום הזה.
טוב נכנס תושיה א' נכנסות כמה עגלות בסגנון חנה לסלאו שאלתי כמה בנות יש אמרו "יש יש או כנס כנס" והדבר חזר על עצמו בכל המכונים. מה הבעיה להגיד יש 3-4-5 בנות???? מזה הסוד הדבילי הזה??
עברתי לתושיה ב' היחידה שקצת דגדגה לי את הביצה היא בחורה בשם סתיו עם גוף בריא אבל פנים...
עברתי ממול לא זוכר את הרחוב אבל מקום מושקע עם מיטות עגולות גדולות עם מראות מסביב. נכנסת מישהי עם מגבת ועם קול נרקומני משו טוענת שהיא עושה הכל חוץ מאנאלי. שאלתי אם יש עוד בנות אמרה לא אז אמרתי ביי.
ממשיך הלאה..מגיע למקום עם מדרגות מתכת...טרבסקי?? עולה כמעט מביא חלקה של החיים ופתאום נתקל ב2 בני דודים שצוחקים אחד על השני "יש בו קוסיות???" פונה אליי. אמרתי לו בטח מלא הומואים בפנים. ההוא מתחיל לירוק את כל מה ששתה ונקרע מצחוק ואני אחרי המחזה הזה התבעסתי אבל נכנסתי בכל זאת.
עומד מאבטח בעל מראה גרוזני רוסי ופוקד עלינו (לי ולערבים??) לחכות בחדר אמרתי הלווו אני לא איתם ההוא מסתכל עליי כאילו מה כבר אמרתי שלח אותי לחדר אחר. מחכה מחכה נדה.
קמתי נטשתי את המקום התנעתי את האוטו וכבר אמרתי לעצמי לחתוך הביתה אבל פתאום צדו את עיניי שלט גדול של רחוב המסגר...98 אולי?
עולה מחכה נכנסו 2 בנות לא זוכר את שם אבל נראות לא משהו בכלל..
היה שם אחד שחיכה במיוחד ליסמין לא ראיתי אותה אבל הבנתי ממישהו שהיא עושה הכל מכל אבל די מכוערת (לא ראיתי אותה ככה שמעתי מחברה שהיו במקום) ואז אני קולט את קרול? ישראלית בת 28 עם גוף פצצה פנים חמודות אבל ציצים? 2 זיתים על פורמייקה.
סיכמנו על פעמיים. 250 החליפו ידיים.
לראשונה במקום חרמונים מציצות ושאר תענוגות הבחורה מביאה לי ביד עם שמן...שאלתי אותה לפשר העניין לא ענתה פשוט שמה קונדום (על שמן??) מצצה כמה מציצות טובות ואז עלתה עליי.
עליי לציין שיש לה כוס די צר ומדברת בצורה מחרמנת אבל חוץ מזה? סתם תקתקנית.
את הפעם השניה עשתה לי ביד...נחמד.
בקיצור סימפטית אבל מתקתקת ברמות לא עושה כלום ומאוד מכנית.

3
סתיו נמצאת ברחוב תושיה , בצד האי זוגי של המספרים ברחוב.
התיקתוקיה נמצאת בקומה שניה בתוך מתחם חניה סגור (יש ציור של לב על הבניין).
המדרגות הם מתוך החניה של הבנין - לא כל-כך סימפטי בחושך.
סתיו נראית טוב לדעתי עם גוף מעולה בעיקר החזה, אבל אף אחת שם לא עושה מציצה בלי גומי
ועוד המאמאסן עושה לי הרצאה בנושא בריאות !

4
כן יש גוף טוב לסתיו כמעט נכנסתי איתה אבל הפנים קצת הורידו לי את ההתלהבות.

מה אני אגיד לכם חברים. אני מתחיל להתגעגע ל2 בחורות שאיתם נהנהתי הכי הרבה:

1. ענת התימניה מבוגרשוב 12 - היתה עושה הכל והיתה נראית מעולה אבל...היתה שמועה שיש לה מחלות.

2. כמובן ימית (גם תמניה) מבן יהודה לשעבר...

3. כריס-גם מבוגרשוב נתנה לי את המציצה של החיים ממש רעדתי מהמציצה שלה ואפילו התחלתי לעשות קולות שבדרך כלל אני שקט בקטעים כאלה.

כל השאר? פשוט סתם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”