כ טינה קרליבך 21/סעדיה גאון 13 - סקס אדיר

טינה קרליבך 21/סעדיה גאון 13

1
שלום אני חדש בפורום שהיו לי הרבה חוויות על סקס בתשלום עד החלטתי להרשם בפורום אני מתכוון לדווח לכם על שתי חוויות שלי
אז ככה הדיווח הראשון
אתם מכירים את טינה מהקרליבך 21 בתאריך 9.10.2012 החלטתי ללכת לקרליבך אני ועוד חברים בשביל לפרוק את המטען
אז הלכנו לשמה הייתה אחת בשם טינה בלונדינית גבוהה עם קעקוע על הגב הבחורה פצצה אמיתיתחיוך גדול את באמת אני לקוח קבוע שלה אז נכנסתי איתה 250 עברו ידיים וחכיתי שהיא תחזור היא חזרה ואני נשכבתי על הגב היא עלתה עליי החלה ללק את האוזן תוך כדי שהיא מתלטפת לי את הגדול
ואחר כך תפסתי לה את הציצם הגדולים אני חייב לציין שיש לה ציצים ממש יפים וגדולים לקקתי לה אותם היא אהבה את זה ואחרכך החלה במציציה עם קונדום המציצה הייתה מצויינת שנמשכה כשתי דקות בערך אחר כך היא אמרה לי איזו תנוחה אני רוצה אמרתי לה שתעלה עליי הבחורה תפסה את הגדול הכניסה אותו לתוך הכוס הנעים שלה אני חייב לציין שיש כוס ממש נעים הרגשתי את החום שלו המשכתי לזיין אותה תוך כדי שהיא מלקקת לי את הצוואר ממש נהניתי (יש לה חתיכת פה ממש מתוק) עד שגמרתי אז היא קמה הלכה להתקלח ואני התלבשתי כי רציתי ללכת הביתה ולהתקלח בבית אחרי שסיימה היא נתנה לי נשיקה בפה ונפרדנו דרך אגב יש לי את המספר שלה כי פעם רצתה לעזוב ונתנה לי אותו אחרי זמן מה היא חזרה לעבוד בקרליבך

ד

UMA2013-05-25 20:04:37

4
זאת לא טינה הזאת: שאלה

התאור החיצוני מתאים, גם היא עבדה בקרליבך בעבר ויש גם את זה:

[QUOTE=huosdaas] עלתה עליי החלה ללק את האוזן
[/QUOTE]
[QUOTE=FireFox]

טינה התחילה בליקוקי גוף כשאני שוכב על הגב על הגבהת הכריות והמשיכה עד הצוואר וליקקה גם באוזניים (מחרמן)

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
לפי התמונות ולפי המבנה גוף בתמונה יכול להיות שזו באמת אני לא בטוח אבל היא עדיין עובדת בקרליבך היא עזבה פעם את הקרליבך לתקופה קצרה וחזרה שוב אני לא יודע מה למה הבחור פה אומר שהיא נפילה אני לטעמי היא אחת השוות יכול להיות בגלל שאני לקוח קבוע שלה אני לא יודע אם היא עובדת גם בדירה פרטית כי לא שאלתי אותה
אבל מה שבטוח שהיא עדיין בקרליבך וכל פעם שאני רואה אותה היא משנה סטייל ומראה אתה יודע פעם צובעת את השיער לשחור פעם תספורת שונה

6
הלכתי היום בסביבות שבע לבדוק את העניין בעצמי,
הגעתי לקרליבך 21 ולהפתעתי מי שפתחה לי את הדלת הייתה טינה בכבודה ובעצמה (שזה סימן מעורר חשד, כפי שיודע כל מי שיש לו מעט ניסיון בתחום).
התיאור החיצוני די דומה, גבוהה, לא הטעם שלי למען האמת, דיקלמה פרטים במכניות ושידרה הרגשה של תקתוק צפוי, שאלתי אם עושה גם נשיקות והגברת פשוט יצאה מהחדר, וטוב שכך מכיוון שהחוש השישי אומר שאם הייתי נכנס איתה הייתי מצטער.
אספתי את עצמי ויצאתי החוצה, למרות ניסיונות השכנוע של הפקידה (יבואו אחרות...). אני גאה בעצמי.

7
קודם כל אני רוצה להגיד תודה רבה לcatfucker על העזרה והסיוע למציאת המקום הנדרשמוחא כפייהחיוך
על הדירה:
המקום הוא סעדיה גאון 13 זאת עוד דירה בשרשרת הדירות של הבעלים של קרליבך 21
מדובר בדירה ממש מושקעת שנראת ממש טוב החדרים כוללים טלווזיות lcd דקות הם גדולים ומרווחים והמיטות נוחות
חשוב לציין שכנראה חלק מהבנות נלקחו מקרליבך 21 ויש שמה בנות חדשות גם
טוב לדבר החשוב אתמול בשעה 11:30 אמרתי לעצמי בוא נלך למקום החדש ונראה איך העניינים שמה
הדירה ממוקמת במין ירידה לחניה כזאת עם אור בצבע אדום שמאיר ליד דלת הכניסה.עכשיו דלת הכניסה היא בצבע לבן והיא נפתחת כלפי חוץ בשונה משאר הדירות על הדלת לא כתוב כלום אתם תזהו אותה לפי האור האדום שמאיר לידה
הגעתי לדירה פתח לי איזה מישהו כנראה השומר של המקום הוא אמר לי שלום והדריך אותי לאן חדר ההמתנה בעודי מתרשם מהדירה שנראת ממש מושקעת ומדהימה ישבתי בחדר פתאום ניגשה אליי ולהפתעתי הרבה. טינה זאת בחורה שאני מכיר ממש מקרוב (אני לקוח קבוע שלה וכבר כתבתי עליה דיווח כאן בפורום)למי שלא מכיר זאת בחורה גבוהה בלונדינית עם חזה גדול סקסית וכוסית על ממש יפיפייה איך שהיא ראתה אותי היא חייכה ישר ניגשה אליי ואני כמובן שמחתי לראות אותה ואני חייב לציין גם הופתעתי חיבקנו זה את זו נכנסנו לחדר היא אמרה לי "איך הגעת לכאן מה היית בקרליבך והפנו אותך לכאן" אמרתי לה לא. חבר שלי אמר לי שאת כאן הוא היה בקרליבך והוא התקשר אליי ואמר לי חברה שלך פה (חחחח מה לעשות אני הייתי חייב לאלתר משהו)היא אמרה לי שהמקום נפתח לפני שבוע.ניגשנו לעניינים
הכסף היחליף ידיים (המחיר הוא 280)נתתי 300 היא יצאה ואני נכנסתי להתקלח המים חמים איך שסיימתי להתקלח היא באה אני חייב לציין שהיא חזרה מהר תוך בערך דקה היא הייתה בחדר עם העודף כמובן .היא הורידה את החזייה ואת התחתונים האדומים שלה התחבקנו והתנשקנו נשיקות לוהטות (אפילו גם בפה) ממש אכלנו זה את זו נשכבתי על המיטה והיא החלה בליקוקים בכל הגוף אך בעיקר באוזן ובצוואר הליקוקים שלה היו ממש נעימים ומחרמינים ונמשכו הרבה זמן מעל 10 דקות אחרי זה עוד נשיקות בפה אחרי זה אני עברתי לחזה המדהים שלה והיתחלתי ללקק גם אותו חיוך גדול אחרי זה היא שמה קונדום בפה שלה והלבישה אותו לגדול שלי והחלה במציצה ממש טובה שנמשכה משהו כמו 5 דקות אחרי זה היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תהיה מעליי או אני מעליה (אני חייב לציין שהיא תמיד שואלת איזה תנוחה אני רוצה לא כמו חלק מהבחורות שהייתי איתן אך מכיוון שהיא מכירה אותי הרבה זמן היא יודעת שאני אוהב את שתי התנוחות האלה של להיות מעל הבחורה או שהיא תעלה עליי)אז אמרתי לה טוב תעלי היא שמה על הגדול שלי קצת גל ועל הכוס שלה קצת והיא הכניסה אותו לתוכה תוך כדיי הזיון אנחנו טורפים אחד את השני בנשיקות אחרי 2 דקות היחלפנו תנוחה אני עליתי עליה הכנסתי
את הגדול לתוכה והיתחלתי לזיין אותה תוך כדי זה שאני מלקק ומנשק את הצוואר ואת הפה המתוק שלה הזיון נמשך משהו כמו 7 דקות
(מה אני אגיד לכם אי אפשר להחזיק מעמד במיוחד שאתה עושה את זה עם טינה ).עד שגמרתי
היא חייכה והמשכנו עם הנשיקות והחיבוקים אז קמנו שנינו היא שאלה אותי אם אנ ירוצה לשתות משהו קפה או תה אז אמרתי לה מים תודה
היא עטפה את עצמה במגבת יצאה אחרי זה אני היתלבשתי. היא חזרה עם כוס מים נתנה לי אותו ונכנסה להתקלח אני שתיתי את המים באותו רגע מסתכל עליה כשהיא בתוך המקלחת מתקלחת היא יצאה עטפה את עצמה במגבת ניגשה אליי נשיקה וחיבוק הישארתי לה את העודף מכיוון שאני קבוע אצלה וגם זאת הפעם הראשונה שאני נותן טיפ לבחורה עובדת
יצאתי מהחדר עם חיוך היסתכלתי לכיוון החדר שבו יושבות הבחורות וראיתי שתי בחורות אחת הייתה על פתח הדלת והשנייה ישבה בפנים הן נראות ממש טוב.ניגשתי לדלת היציאה ויצאתי החוצה.
אני יודע שכבר דיווחתי על הבחורה כאן אבל הייתי חייב לשתף איתכם בחוויה המאוד מהנה כי סך הכל הייתי איתה משהו כמו 32 דקות בערך והיא נותנת לי יחס מיוחד מכיוון וכמו שאמרתי אני ממש מכיר אותה מזמן ואני קבוע איצלה והיא יודעת את זה חיוך גדול
תודה לכם ואני מקווה שנהניתםחיוך

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”