כ ירקון 33-אנה - סקס אדיר

ירקון 33-אנה

1
עוד ערב שישי משעמם בת''א(יותר בכיוון של שבת 4 בבוקר)..... אחרי סיבוב בחיפוש בחורות ברחוב ובלי מציאות החלתתי לקפוץ לירקון 33 , את הדלת פתחה לי בחורה חמודה בסביבות גיל 30+ אמרה לי להכנס לחדר ולהמתין, אחרי שתי דקות הגיע בחורה רוסיה שנראת בגיל משהו כמו 33-37 שאלה עם אני מעוניין להכנס אמרתי שאני רוצה לראות את הבחורה השניה שעובד אחרי עוד כמה דקות היא נכנסת לחדר ושואלת עם אני רוצה להכנס איתה שאלתי מה בקשר לבחורה השניה מסתבר שהשניה זו מי שפתחה לי את הדלת. טוב אמרתי נכנס עם הרוסיה, נכנסתי איתה הכסף החליף ידיים מקלחת בזריז ולמיטה , הבחורה כמו שאמרתי בסביבות גיל 33+ נראת דיי רזה חזה קטן ונפול תחת ממש חמוד. התחלנו ב מיזמוזים נשיקות כזה בקטנה אחרי איזה 3-5 דקות החליפה הולבשה והתחילה המציצה החלשה מצצה ממש בחפיף כזה אחרי זה נשכבתי על הגב היא עלי ככה האינו איזה כמה דקות התחלפנו היא האיתה על הגב.... דוגי...עוד רכיבה , ראיתי שכבר נגמרים לי הכוחות אז אמרתי לה שתוריד לי את הקונדום ותעשה ביד , גמרתי על החזה שלה מקלחת נשיקה וביי

לסיכום בחורה מאוד נחמדה לא תיקתקה אותי, האיתי איתה חצי שעה ובזמן הזה לא שמעתי שום מילים על מתי אני גומר/ניסיון לזרז גמירה וכו' לדעתי אפשר במחירים האלו למצו בנות יותר שוות אבל רוב הבנות היפות מתקתקות.....

אני חושב שלא אחזור לשם כדי להכנס איתה כי עדיף להוסיף עוד 100 ש''ח וללכת לתאגיד הבת ימי אבל עם כבר אני יכנס לשם ואני יראה אותה במישמרת אז אני יבחר בה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”